• Hem
 • Nyheter
 • Inför SHL 2023/24: Fyra snabba med Fredrik Bremberg
Fredrik Bremberg i Tre Kronor Legends
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Inför SHL 2023/24: Fyra snabba med Fredrik Bremberg

SHL 12 september 2023

Nu är det bara en dag kvar innan SHL-premiären 2023/24. Bettingstugan.se ringde upp en gammal SHL-profil Fredrik Bremberg och ställde några frågor om säsongen som väntar. Här är resultat om vad Fredrik "Linkan" Bremberg har att säga om årets säsong!

Betta på SHL 2023/24 hos Speedybet

Speedybet

100% upp till 1000 SEK

SpeedyBet storsatsar i år på SHL och kommer erbjuda höga odds, fina kombinationer och ett rikt utbud! Testa du med och få en bonus idag.

Hämta 1000 kr bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller |


SHL 2023/24 - INTERVJU MED FREDRIK "LINKAN" BREMBERG

Fredrik, du har i många år varit en poängmakare av rang för Djurgården i SHL. Nu vet jag att du är jobbar i DIF Hockey igen, berätta vad du gör där? 
- Jag har blivit en så kallad "läktarexpert". Jobbet går ut på att hitta nya partners till Djurgården, såväl stora som små, för att hjälpa laget tillbaka till SHL igen. Det är alltså på företagssidan, där jag jobbar mot företag i att inleda samarbete med DIF Hockey.

Fyra snabba om SHL-säsongen 2023/24
 1. Vilket lag vinner Le Mat-pokalen och varför?
  - Färjestad, det är dags för dem nu. De har ett intressant lag och med vår gamle målvakt (Carl Lindbom) kommer det bli riktigt intressant att följa dem. Spännande lag som sagt, jag tror på dem!
 2. Vilket lag tror du blir årets positiva överraskning?
  - Frölunda ska också bli intressant att få följa, svårt att se dem som överraskning då det är ett bra lag, men det är lite av en omstart och det ska bli spännande att se om de kan få till det!
 3. Vilket lag kommer få det tuffast?
  - Alla säger Modo, men jag tror att både Modo och IK Oskarshamn kan få det tufft faktiskt. Tufft för Modo att ta steget upp, finns några intressanta nyförvärv, men Modo kommer nog få det tufft ihop med Oskarshamn. Det är inte lätt att ta steget från Hockeyallsvenskan till SHL och etablera sig direkt.
 4. Är det någon spelare i ligan som du ser fram emot att få följa lite extra?
  -
   Noah Östlund och Växjö ska jag följa med spänning. Han kommer till ett bra lag och att få följa en annan gammal djurgårdare i ett bra lag som Växjö och i den här miljön på en större scen kommer bli toppen. Det blir bra för han i Växjö!
Noah Ostlund under final 7 i Hockeyallsvenskan mellan Modo och Djurgarden

Noah Östlund under final 7 i Hockeyallsvenskan mellan Modo och Djurgården.

Brembergs tankar om Djurgården och HockeyAllsvenskan

Fredrik Bremberg Djurgården

Fredrik Bremberg: "Djurgården slår ur underläge i år"

HockeyAllsvenskan 13 september 2023

Djurgården föll på målsnöret förra säsongen efter att ha förlorat mot Modo i finalserien av Hockeyallsvenskan. I år nämns man inte som favorit då exempelvis Brynäs ser starka ut. ... Läs mer

Brembergs odds inför SHL 2023/2024

Sportbonus:

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 10x bonussumma Lägsta odds: Bonuskod: