BB240111 LT116
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Georgien nästa - kommer målfesten nu?

Handboll 12 januari 2024

HANDBOLL. Sverige tog full pott i premiären och det som väntat, men någon större målfest blev det dock inte. I omgång två som spelas under lördagskvällen ska Georgien agera motstånd och det här är en ny match där blågult agerar storfavoriter.

Betta på handbolls-EM

Bethard


Hur stort vinner Sverige den här gången?

Sverige är som ni säkert har snappat upp vid det här laget regerande Europamästare och inför mästerskapet i Tyskland klev vårt blågula landslag in som en av guldfavoriterna. 

Premiären som spelades under torsdagskvällen mot Bosnien-Hercegovina slutade med seger som väntat, men det blev inte någon kross som man kanske trodde på förhand. Slutresultatet där blev 29-20 och det efter att båda nationerna haft bra målvaktsspel i den matchen.

Georgien kom upp i 29 mål mot Nederländerna - hur många gör de på Sverige och blir det målrikt igen?

Georgien har precis som Sverige genomfört sin EM-premiär och för deras del blev det förlust mot Staffan Olssons Nederländerna. Georgien gjorde dock 29 mål i förlustmatchen och då Nederländerna kom upp i 34 så blev det bara fem måls segermarginal där.

Nu väntar omgång två och Sverige är återigen storfavoriter. Frågan vi skickar ut efter att ha synat oddsen är inte om Sverige vinner, utan precis som i premiären är frågan hur stor segern blir?

BB240111 LT121

Svenska fans på plats i Tyskland för att följa EM på plats.

Matchodds inför Georgien - Sverige (Handikapp)

Över/under antal mål i matchen

Läs även

BB221222 JL001

De vinner handbolls-EM enligt oddsen

Handboll 7 januari 2024

HANDBOLL. Europamästerskapet i handboll för herrar 2024 kommer att vara det 16:e i ordningen och arrangeras mellan 10–28 januari 2024 i Tyskland. Sverige är regerande mästare, men ... Läs mer

Sportbonus:

100% upp till 500 SEK

Omsättningskrav: 15x bonussumma Lägsta odds: 1.90 Bonuskod: Ingen kod