• Hem
  • Nyheter
  • Streama Serie A och La Liga hos Strive Sport i höst
Stream Serie A La Liga
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Streama Serie A och La Liga hos Strive Sport i höst

Serie A 7 augusti 2018

Det var länge ovisst var de svenska tittarna skulle ha möjlighet att se Serie A och La Liga i höst, efter att IMG Nordic förvärvade rättigheterna. Men problemet ser ut att vara löst, matcherna kommer nämligen att sändas på streamingtjänsten “Strive”.

Viasat hade under en längre tid rättigheterna till både Serie A och La Liga och det var det naturliga valet för de svenska tittarna. Men Viasat valde att inför kommande säsonger att inte köpa rättigheterna, det gjorde istället IMG Nordic. Det innebar att svenska tittarna inte kommer kunna hitta de spanska och italienska matcherna hos Viasat längre.

Det var länge ovisst var man skulle kunna se de italienska och spanska matcherna, fram till förra veckan. Då berättade nämligen bolaget IMG Nordic att matcherna kommer sändas på streaming-tjänsten “strive”. Dessutom till ett mycket överkomligt pris, 79 kr i månaden.

Nu sitter vi på två bra ligor och vi vill erbjuda en flexibel streamingtjänst till överkomligt pris till alla som gillar La Liga och Serie A

- Vi ser att konsumenterna vill komma bort från breda och dyra sportpaket där man många gånger tvingas betala för mycket mer än just det som man är intresserad av. Nu sitter vi på två bra ligor och vi vill erbjuda en flexibel streamingtjänst till överkomligt pris till alla som gillar La Liga och Serie A, säger Kristian Hysén, VD för IMG Nordic till Aftonbladet.   

Precis innan detta stod det nämligen klart med en hel del riktigt heta övergångar till dessa ligorna. Bland annat gick storstjärnan Ronaldo till Juventus och den Svenska landslagsmålvakten Robin Olsen kritade på för AC Roma. I och med detta förväntas intresset för framför allt Serie A att stiga enormt.

Till en början kommer matcherna att sändas med Engelska kommentatorer för att på sikt övergå till Svenska kommentatorer.

Streama hos spelbolagen

Sedan finns det självklart andra alternativ för dig som gillar att spela på sport. Hos både Bet365 och Unibet kan du streama Serie A och La Liga. Så länge du har pengar på ditt konto är det fritt fram. 

Dessa spelbolag sänder Serie A & La Liga via livestream

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

    Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

  2. 500 SEK gratisspel