• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Premier League 9 november 2018

Samtliga fyra experter har lämnat in sina rader inför lördagens Stryktipset och det vi kan konstatera är att dom verkar rätt eniga med hur matcherna kommer sluta. Experterna skiljer sig dock i sina val när det kommer till Kupongens spik och skräll.

4 Stryktips 10Nov 2018

👊 Kupongens spik

Topplaget Middlesbrough gästas av nykomlingarna Wigan och då tror Wiking på att vi får ett hemmalag som komfortabelt kör över ett bortalag i svag form. 

Läs Wikings analys av Stryktipset

Ett av seriens formstarkaste lag Birmingham har siktet inställt på tre poäng när dom i helgen möter Hull. Hull har haft en blytung start på säsongen och ligger för tillfället näst sist i Championship. Limpar tror att klasskillnaden mellan lagen för tillfället är stor och väljer därför denna match som omgångens spik. 

Mattias menar att kupongen säkraste spel är att Leicester vinner mot Burnley. Inte helt fel menar vi på Bettingstugan då anfallsglada Leicester mycket väl bör kunna utnyttja Burnleys för tillfället svaga defensiv. På Burnleys tre senaste matcher har man noll poäng och 13 insläppta mål. 

Även Johan tror att Leicester har vad som krävs för att vinna på lördag mot Burnley, något Mattias tycker känns bra. Johan har nämligen fin koll på Leicester och har faktiskt prickat in fyra av sina fem senaste spel på The Foxes!

Stryktipset Maratontabell 2018V2

Maratontabellen toppas av Limpar, tätt följd av Wiking.

🙏 Kupongens skräll

Har Wiking hittat här må tro? Stoke inledde säsongen svagt men har på senare tiden börjat plocka poäng och inför lördagens match har man endast en förlust på sju matcher. På bortaplan har man dessutom varit framgångsrika dom senaste veckorna och på dom fem senaste bortafajterna är man obesegrade. Wiking belyser även i sin analys att Nottingham har överpresterat och att en reaktion är att vänta. 

Svenska folket fortsätter att göra misstaget med att tro att tabellen och hemmafördelen är facit till vilket lag som vinner. 

Läs Wikings analys av Stryktipset

Anders "13 rätt" Limpar bjuder på en riktig smällkaramell när han denna vecka sätter ett X på match 12. All talar nämligen för Norwich som har åtta vinster på dom tio senaste matcherna samtidigt som Millwall kliver in till fajten med ynka en poäng på dom sju senaste bortamatcherna. Här snackar vi alltså skräll men med tanke på Limpars erfarenhet samt att han prickat in 13 rätt 17(!) gånger så bör vi nog vänta med att ta fram sågen.

Precis som Wiking så tror Mattias på att Stoke har möjlighet till att ställa till det för Nottingham Forrest. Det skiljer fem poäng mellan lagen och med tanke på hur det sett ut för Stoke dom senaste veckorna så finns det goda anledningar till att kryssa i en 2:a på denna match. 

Två lag som kommer från mycket tuffa förluster då Southampton blev manglade av Man City samtidigt som Watford åkte på en svidande förlust mot Newcastle. Storförlusten för Southampton innebär att laget fortfarande endast har plockat sju poäng denna säsong, en poängproduktion som kommer vara densamma efter denna helg om man ska tro Johan rätt. Watford må vara ojämna men högstanivån är hög och nu tror JohanS att man tar revansch från den senaste omgången. 

Se uppsnacket inför helgens rad med Wiking & Limpar

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Tipster-intervju med Soffcoachen

Övrigt 13 december 2018

Det är dags för nästa Tipster-intervju och nu är det dags att lära känna Johan Videll, kanske mer känd som “Soffcoachen” på Twitter. Vem är han egentligen och hur kan han ha koll ... Läs mer

30x pengarna på att Malmö vinner ikväll!

Förhöjda odds Europa League 13 december 2018

Ikväll avgörs Malmös öde i Europa League. Tror du att Malmö kan vinna mot Besiktas i Turkiet så kan vi rekommenderas Betfairs erbjudande till nya kunder. Skapa konto och spela på ... Läs mer

60x pengarna på att Man Utd vinner mot Valencia

Som ny kund hos Betfair får du ikväll ett supererbjudande. Skapa konto och spela på att Man Utd vinner mot Valencia så boostas ditt odds från 2.55 till 60x pengarna. Vinst betalas ... Läs mer

Tävling: Vinn 25 000kr Bonus!

Oddstävling 12 december 2018

På fredag startar vi en ny snöboll på Facebook och denna gång kan ni vinna hela 25 000 kr i bonus av NordicBet. Tävlingen pågår i totalt sju dagar och du måste placera din första ... Läs mer

Målminuten - Vinn 500 kr hos Betsson

Tippa när första målet görs i Bettingstugans utvalda match och vinn 500 kr hos Betsson. För att delta behöver du RT:a vårt inlägg på Bettingstugans Twitter samt följa och tagga ... Läs mer