Stryktipset » Lördag 10 november » Spik & Skrällar från Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Premier League 9 november 2018

Samtliga fyra experter har lämnat in sina rader inför lördagens Stryktipset och det vi kan konstatera är att dom verkar rätt eniga med hur matcherna kommer sluta. Experterna skiljer sig dock i sina val när det kommer till Kupongens spik och skräll.

4 Stryktips 10Nov 2018

👊 Kupongens spik

Topplaget Middlesbrough gästas av nykomlingarna Wigan och då tror Wiking på att vi får ett hemmalag som komfortabelt kör över ett bortalag i svag form. 

Läs Wikings analys av Stryktipset

Ett av seriens formstarkaste lag Birmingham har siktet inställt på tre poäng när dom i helgen möter Hull. Hull har haft en blytung start på säsongen och ligger för tillfället näst sist i Championship. Limpar tror att klasskillnaden mellan lagen för tillfället är stor och väljer därför denna match som omgångens spik. 

Mattias menar att kupongen säkraste spel är att Leicester vinner mot Burnley. Inte helt fel menar vi på Bettingstugan då anfallsglada Leicester mycket väl bör kunna utnyttja Burnleys för tillfället svaga defensiv. På Burnleys tre senaste matcher har man noll poäng och 13 insläppta mål. 

Även Johan tror att Leicester har vad som krävs för att vinna på lördag mot Burnley, något Mattias tycker känns bra. Johan har nämligen fin koll på Leicester och har faktiskt prickat in fyra av sina fem senaste spel på The Foxes!

Stryktipset Maratontabell 2018V2

Maratontabellen toppas av Limpar, tätt följd av Wiking.

🙏 Kupongens skräll

Har Wiking hittat här må tro? Stoke inledde säsongen svagt men har på senare tiden börjat plocka poäng och inför lördagens match har man endast en förlust på sju matcher. På bortaplan har man dessutom varit framgångsrika dom senaste veckorna och på dom fem senaste bortafajterna är man obesegrade. Wiking belyser även i sin analys att Nottingham har överpresterat och att en reaktion är att vänta. 

Svenska folket fortsätter att göra misstaget med att tro att tabellen och hemmafördelen är facit till vilket lag som vinner. 

Läs Wikings analys av Stryktipset

Anders "13 rätt" Limpar bjuder på en riktig smällkaramell när han denna vecka sätter ett X på match 12. All talar nämligen för Norwich som har åtta vinster på dom tio senaste matcherna samtidigt som Millwall kliver in till fajten med ynka en poäng på dom sju senaste bortamatcherna. Här snackar vi alltså skräll men med tanke på Limpars erfarenhet samt att han prickat in 13 rätt 17(!) gånger så bör vi nog vänta med att ta fram sågen.

Precis som Wiking så tror Mattias på att Stoke har möjlighet till att ställa till det för Nottingham Forrest. Det skiljer fem poäng mellan lagen och med tanke på hur det sett ut för Stoke dom senaste veckorna så finns det goda anledningar till att kryssa i en 2:a på denna match. 

Två lag som kommer från mycket tuffa förluster då Southampton blev manglade av Man City samtidigt som Watford åkte på en svidande förlust mot Newcastle. Storförlusten för Southampton innebär att laget fortfarande endast har plockat sju poäng denna säsong, en poängproduktion som kommer vara densamma efter denna helg om man ska tro Johan rätt. Watford må vara ojämna men högstanivån är hög och nu tror JohanS att man tar revansch från den senaste omgången. 

Se uppsnacket inför helgens rad med Wiking & Limpar

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.16)

Fotboll 19 april 2019

Lördagens Stryktips består av matcher från totalt sex olika ligor. En minst sagt rolig utmaning med flera högintressanta matcher. I vanlig ordning har Bettingstugans experter ... Läs mer

Napoli mot Arsenal - förhöjt odds 7 x pengarna!

Europa League 17 april 2019

Napoli mot Arsenal i Europa League. Napoli behöver hämta upp ett 0-2 underläge och behöver satsa allt framåt. Läge för en kontring på Aubameyang? Hajper boostar oddset på att den ... Läs mer

Håller Liverpool nollan ikväll? - 4 x pengarna!

Champions League 17 april 2019

Liverpool vann första mötet med 2-0 mot Porto och har ett ben i en semifinal. Tror man på seger även ikväll och hållen nolla så får vi hela 4 x pengarna på det boostade oddset ... Läs mer

Nickmål av Ronaldo + Juventus-vinst till 8x pengarna!

Champions League 16 april 2019

Hajper erbjuder ett förhöjt odds till både nya och befintliga kunder till kvällens match mellan Juventus och Ajax. Gå in på deras Hajpade Odds och spela att Juventus vinner & ... Läs mer

Färjestad-vinst + ö. 6 mål till 6x pengarna!

SHL 16 april 2019

Semifinalerna av SHL rullar vidare och ikväll är det dags för match 6 mellan Djurgården och Färjestad. Bortalaget Färjestad är piskade att vinna och tror du att man lyckas med det ... Läs mer