• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Premier League 9 november 2018

Samtliga fyra experter har lämnat in sina rader inför lördagens Stryktipset och det vi kan konstatera är att dom verkar rätt eniga med hur matcherna kommer sluta. Experterna skiljer sig dock i sina val när det kommer till Kupongens spik och skräll.

4 Stryktips 10Nov 2018

👊 Kupongens spik

Topplaget Middlesbrough gästas av nykomlingarna Wigan och då tror Wiking på att vi får ett hemmalag som komfortabelt kör över ett bortalag i svag form. 

Läs Wikings analys av Stryktipset

Ett av seriens formstarkaste lag Birmingham har siktet inställt på tre poäng när dom i helgen möter Hull. Hull har haft en blytung start på säsongen och ligger för tillfället näst sist i Championship. Limpar tror att klasskillnaden mellan lagen för tillfället är stor och väljer därför denna match som omgångens spik. 

Mattias menar att kupongen säkraste spel är att Leicester vinner mot Burnley. Inte helt fel menar vi på Bettingstugan då anfallsglada Leicester mycket väl bör kunna utnyttja Burnleys för tillfället svaga defensiv. På Burnleys tre senaste matcher har man noll poäng och 13 insläppta mål. 

Även Johan tror att Leicester har vad som krävs för att vinna på lördag mot Burnley, något Mattias tycker känns bra. Johan har nämligen fin koll på Leicester och har faktiskt prickat in fyra av sina fem senaste spel på The Foxes!

Stryktipset Maratontabell 2018V2

Maratontabellen toppas av Limpar, tätt följd av Wiking.

🙏 Kupongens skräll

Har Wiking hittat här må tro? Stoke inledde säsongen svagt men har på senare tiden börjat plocka poäng och inför lördagens match har man endast en förlust på sju matcher. På bortaplan har man dessutom varit framgångsrika dom senaste veckorna och på dom fem senaste bortafajterna är man obesegrade. Wiking belyser även i sin analys att Nottingham har överpresterat och att en reaktion är att vänta. 

Svenska folket fortsätter att göra misstaget med att tro att tabellen och hemmafördelen är facit till vilket lag som vinner. 

Läs Wikings analys av Stryktipset

Anders "13 rätt" Limpar bjuder på en riktig smällkaramell när han denna vecka sätter ett X på match 12. All talar nämligen för Norwich som har åtta vinster på dom tio senaste matcherna samtidigt som Millwall kliver in till fajten med ynka en poäng på dom sju senaste bortamatcherna. Här snackar vi alltså skräll men med tanke på Limpars erfarenhet samt att han prickat in 13 rätt 17(!) gånger så bör vi nog vänta med att ta fram sågen.

Precis som Wiking så tror Mattias på att Stoke har möjlighet till att ställa till det för Nottingham Forrest. Det skiljer fem poäng mellan lagen och med tanke på hur det sett ut för Stoke dom senaste veckorna så finns det goda anledningar till att kryssa i en 2:a på denna match. 

Två lag som kommer från mycket tuffa förluster då Southampton blev manglade av Man City samtidigt som Watford åkte på en svidande förlust mot Newcastle. Storförlusten för Southampton innebär att laget fortfarande endast har plockat sju poäng denna säsong, en poängproduktion som kommer vara densamma efter denna helg om man ska tro Johan rätt. Watford må vara ojämna men högstanivån är hög och nu tror JohanS att man tar revansch från den senaste omgången. 

Se uppsnacket inför helgens rad med Wiking & Limpar

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Melodifestivalen 2019 - Dom går vidare från deltävling 4

Melodifestivalen 19 februari 2019

Lördagen den 23/2 är det Linköpings tur att stå som värd för att arrangera Melodifestivalen 2019, då det är dags för Deltävling 4. I vanlig ordning ger Bettingstugan ut ... Läs mer

Betsson arrangerar CL-quiz med 100.000 kr i potten!

Oddstävling Champions League 19 februari 2019

Via Betsson har du nu möjligheten att spela Champions League-quiz och vinna 100.000 kronor! Allt du behöver göra är att ange din Betsson-mail och svara på 8 st CL relaterade ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Championship 15 februari 2019

I helgen är det uppehåll i Premier League vilket innebär att lördagens Stryktipset erbjuder matcher i Championship, FA-cupen och League One.Det är därmed en svårtippad kupong på ... Läs mer

Förhöjt odds på Champions League

Det är ÄNTLIGEN dags för Champions League igen och detta firar Betsafe med att erbjuda ett boostat odds på dom engelska lagen. Anmäl dig till Betsafe kampanj så får du ett förhöjt ... Läs mer

Melodifestivalen 2019 - Dom går vidare från deltävling 3

Melodifestivalen 11 februari 2019

Lördagen den 16/2 är det dags för Leksand att arrangera deltävling 3 i Melodifestivalen 2019. I vanlig ordning ger Bettingstugan dig förutsättningar, startordning, låtar och odds ... Läs mer