• Hem
  • Nyheter
  • Helgentrippeln v.38: Premier League & La Liga i fokus
Helgtrippeln bettingstugan
Nyhet

Helgentrippeln v.38: Premier League & La Liga i fokus

Fotboll 22 september 2023

Det är ny helg som är på ingång och precis som föregående veckor levererar tre spelexperter från Bettingstugans stall en helgtrippel. Den här veckan är det Mattias Åkesson, Andreas Stenberg & Behar Hajra som fått förtroendet som expertpanel.

Helg trippel v38 med odds från Bet365

Skapa konto hos Bet365

Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

Störst sporsbook, suverän app & livestream på många matcher. Testa Bet365 idag!

Hämta 1600 kr bonus

Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.


⚽️ #1: Manchester City - Nottingham

⏰ Matchstart: Lördag 23 september klockan 16:00
🏙️ Plats: Manchester, England
🏟️ Arena:
 Etihad Stadium

Speltips och motivering från Bettingstugans spelexpert
Mattias Åkesson

Mattias Åkesson

Serieledarna Manchester City tar emot tabellåttan Nottingham på hemmaplan i en match som bör vinna bekvämt. City kommer från en 3-1 vinst mot Crvena Zvezda i CL. En match där City dominerade totalt och borde lett med 5-0 i halvlek, men istället låg under med 0-1. I andra halvlek fick man utdelning och på 25 minuter hade man vänt matchen till 3-1. Gästande Nottingham kommer från en 1-1 match mot Burnley hemma, där jag tycker man underpresterade. City är nästintill oslagbara på hemmaplan och här kommer man gasa direkt. I denna match tror jag man får utdelning redan i första halvlek. Nottingham har sin styrka i defensiven och lär backa hem.

Senast lagen möttes på Etihad Stadium vann hemmalaget med 6-0...

Mitt speltips i matchen blir därför en spelbyggare där City vinner första halvlek och matchen och att det blir under 6 mål i matchen till oddset 1.86 gånger insatsen på BET365.

Odds för speltipset

  • Speltips: City vinner 1:a halvlek + under 6 mål i matchen

    1.86

⚽️ #2: Crystasl Palace vs Fulham

⏰ Matchstart: Lördag 23 september klockan 16:00
🏙️ Plats: London, England
🏟️ Arena:
 Sellhurst Park

Speltips och motivering från Bettingstugans spelexpert
Andreas Stenberg

Andreas Stenberg

Palace kommer från en riktigt tung förlust senast borta mot Aston Villa efter att ha släppt in bland annat två mål i matchens sista minuter. Laget hade ledningen fram till 87:e minuten men sedan rasa korthuset rejält. Palace ser ändå helt okej ut tycker jag med legendaren Roy Hodgson vid linjen och mot ett riktigt svagt Fulham så ska det bara innebära tre starka poäng i mina ögon.

Fulham har försvagats avsevärt inför denna säsong med framförallt en försäljning av superstrikern Mitrovic och målskyttet har som väntat fallerat.

Hemma på Sellhurst Park har Palace ett gediget facit och jag tror ej laget gör mig besviken denna gång heller till ett smaskigt odds!

Odds för speltipset

⚽️ #3: Osasuna vs Sevilla

⏰ Matchstart: Lördag 23 september klockan 16:15
🏙️ Plats: Pamplona, Spanien
🏟️ Arena:
 Estadio El Sadar

Speltips och motivering från Bettingstugans spelexpert
Behar Hajra

Behar Hajra

Sevilla har haft en tuff start på säsongen, men de har förbättrat sina resultat den senaste veckan eller så med seger mot Las Palmas, som för övrigt var deras första seger för säsongen, samt en oavgjord match i Champions League, även den spelad på hemmaplan.

Osasuna hade en mycket stark fjolårssäsong, men de har ännu inte hittat rätt form den här säsongen, även om de har samlat ihop dubbelt så många poäng som Sevilla i början av säsongen. Dessutom har de stött på några tuffa motståndare inledningsvis.

Jag tror att det kommer att bli mål från båda lagen. Sevilla behöver verkligen börja vinna fler matcher, och Osasuna har varit inblandade i målrika och underhållande matcher på sistone. Spelet på att båda lagen gör mål till oddset 1.95 ser lockande ut.

Odds för speltipset

Helgtrippeln denna vecka i sin helhet

Om du vill spela på Bettingstugans helg trippel hos Bet365 - klicka här och få dessutom upp till 1250 SEK i spelkrediter vid registrering av nytt konto!

  1. Manchester City - Nottingham
    Speltips: City vinner 1:a halvlek + under 6 mål
  2. Crystasl Palace - Fulham
    Speltips: Crystal Palace vinner matchen
  3. Osasuna - Sevilla
    Speltips: Båda lagen gör mål: Ja

💰 *Totalt odds: 6,89

* Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.


Fem andra spelbolag Bettingstugan rekommenderar

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  2. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  3. 100 SEK i ett gratisspel +50 freespins

    18+ år, Regler och villkor gäller - Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 35x omsättningskrav på casino | Freespins gäller Sweet Bonanza | 0x omsättningskrav på sport, min. odds 1.80. Spela ansvarsfullt. Stodlinjen.se

  4. 500 kr gratisspel i ett kombinationsspel

    18+, regler och vilkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway. Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav.

  5. 100% upp till 500 SEK