• Hem
  • Nyheter
  • Inför bronsmatchen i handbolls-EM: Har Sverige orkat ladda om?
Andreas Pallicka i tarar
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Inför bronsmatchen i handbolls-EM: Har Sverige orkat ladda om?

Handboll 28 januari 2024

HANDBOLL. Sverige var rysligt nära att göra en riktig bragdvändning i semifinalen mot Frankrike, men det ville sig inte på slutet då man milt sagt hade marginalerna emot sig. Istället för en ny EM-final och chansen att försvara EM-guldet får man nu ladda om för att ställas mot värdnationen Tyskland i en kamp om bronset.

Betta på handbolls-EM 2024

ComeOn

100% upp till 500SEK

Hämta 500 kr bonus

18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.


Handbolls-EM 2024: Bronsmatch mellan Sverige - Tyskland

Sverige var ett frikast i slutsekunden i semifinalen mot Frankrike ifrån att ta sig hela vägen till en ny EM-final vilket skulle innebära en chans att försvara EM-guldet. Detta trots att de i halvtid låg under 17-11, så hur Sverige betedde sig och genomförde den andra halvleken var en fantastisk prestation, men tyvärr med blågula ögon räckte det inte hela vägen.

Har Sverige orkat ladda om inför mötet med värdnationen? 

Frankrike låg under i matchens slutskede och med bara sekunder kvar var det Sverige som låg i anfall, men Jim Gottfridsson blev något tvivelaktigt avblåst för stegfel och Frankrike fick chansen till ett sista anfall. 

Sverige fick där stopp på fransmännen som fick ett frikast på slutsignalen och alla med handbollsintresse har såklart koll på resten. Ett regelmässigt felaktigt dömt mål på frikastet gav förlängning i matchen och Sverige blev milt sagt rånade på en biljett till EM-finalen efter en stor domarskandal. 

Frågan vi nu ställer inför bronsmatchen mot värdnationen är om Sverige har orkat ladda om batterierna för att lämna mästerskapet med en medalj eller inte?

Sverige favoriter - men se upp för tyskarna som inte gjorde bort sig mot Danmark!

Oddsen inför bronsmatchen utser Sverige till favoriter, men det är en lite jobbig känsla som infinner sig inför match då det fortfarande lär finnas en bitter eftersmak i det svenska laget efter semifinalen mot Frankrike.

Tyskland är värdnationen av detta handbolls-EM och de ställdes i sin semifinal mot Danmark, en match som de var stora underdogs inför på förhand, men som de bara förlorade med tre bollar och som hemmanation och med publiken i ryggen kommer tyskarna ge allt och lite till för att avsluta mästerskapet med en medalj.

Matchodds inför bronsmatchen | Sverige - Tyskland

Sportbonus:

100% upp till 500SEK

Omsättningskrav: 6x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod