Vem vinner Let's Dance 2020? » Favoriter & Odds för Let's Dance
Lets Dance 2020 Odds
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Lets Dance 2020 - Odds, Analys & Tips!

Let's Dance 23 mars 2020

Let's Dance firar 15 år och årets upplaga känns väldigt spännande och rolig! Vi har både influencers, stjärnor från Eurovison, politiker och fotbollsspelare. Säsongen förväntas bli riktigt rafflande och med några bets på tävlingen ökar vi spänningen ytterligare. Vi ger er analys och odds till tävlingen!

💃 Let's Dance 2020

Let's Dance är tillbaka och detta med ett väldigt starkt startfält. Första avsnittet gick i lördags och nu börjar favoriterna i tävlingen att utkristallisera sig. Det svåra när det gäller att förutspå en vinnare till Let's Dance är att man måste väga in flera aspekter. Dels hur duktiga deltagarna är idag, dels potential till utveckling men även hur man går hem i TV-rutan. Det är kanske lite faktor X här som kan vara svår att förutspå.

En klar favorit men det finns även en utmanare

Spelbolagen följer förstås årets upplaga av Let's Dance och det går att hitta många roliga spel som H2H eller topp 3 eller åka ut först och så vidare. Det man kan säga om spelbolagens odds är att de har en klar favorit, en utmanare och en rad deltagagare som, om man ska tro oddsen, är chanslösa i årets tävling. Här är vinnaroddsen:

Odds att vinna Let's Dance

🕺 Fler odds till tävlingen

ATG har länge enbart förknippats med att vara en sida för travälskare. Nu har det populära spelbolaget kommit med en fantastisk oddssida till oss med odds levererat från Kambi och med många roliga funktioner. Gillar du även att betta på musik, politik eller annan sport är ATG rätt sida att välja. Spana in deras utbud och skapa ett konto redan idag för fina odds och trevlig användarvänlig layout.

🏆 Tidigare vinnare av Let's Dance
 • 2006 – Måns Zelmerlöw
 • 2007 – Martin Lidberg
 • 2008 – Tina Nordström
 • 2009 – Magnus Samuelsson
 • 2010 – Mattias Andréasson
 • 2011 – Jessica Andersson
 • 2012 – Anton Hysén
 • 2013 – Markoolio
 • 2014 – Benjamin Ingrosso
 • 2015 – Ingemar Stenmark
 • 2016 – Elisa Lindström
 • 2017 – Jesper Blomqvist
 • 2018 - Jon Henrik Fjällgren
 • 2019 - Kristin Kaspersen

Skapa konto hos ATG och spela på Let's Dance

ATG

Ny fräsch Sportsbook

ATG har länge enbart förknippats med att vara en sida för travälskare. Nu har det populära spelbolaget kommit med en fantastisk oddssida till oss med odds levererat från Kambi och med många roliga funktioner. Gillar du även att betta på musik, politik eller annan sport är ATG rätt sida att välja. Spana in deras utbud och skapa ett konto redan idag för fina odds och trevlig användarvänlig layout.


🎶 FAQ - Let's Dance 2020

💰 Hur bettar man på Let's dance 2020?

Spelbolagen erbjuder flera odds på tävlingen och genom exempelvis ATG får vi fina odds på både vinnare, topp 3 och H2H i deras utbud.

🏆 Vem är favorit att vinna Let's Dance 2020?

Tittar man på oddsen hos ATG så finns det en given favorit i Andreas Lundstedt. Han ger i skrivandets stund 2.00 i odds.

Spela Andreas Lundstedt till 2.00 hos ATG.

💃 Vilket odds rekommenderar Bettingstugan?

Mellovinnaren John Lundvik har rytmen i kroppen och en härlig personlighet. Att komma topp tre står i 4.00 hos ATG och kan vara värt en peng!

Spela John Lundvik att komma topp 3 till 4.00 i odds här.

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Helgens trippel med Bettingstugan - 4.40 x pengarna!

Allsvenskan 3 juli 2020

Allsvenskan går in i sjätte omgången och tabellen börjar så sakteliga att sätta sig. Bettingstugan har till denna helg tagit fram en fin trippel där vår expert tagit fram sina ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.27)

Premier League 3 juli 2020

Stryktipset går in i sina sista omgångar och även denna helg bjuds det på flera fina matcher. Räkna med hög omsättning och räkna med att du kommer behöva hitta en fin spik och ... Läs mer

Stryktipset Duellen - Kvartsfinal 1

Premier League 2 juli 2020

Duellen på Stryktipset har lämnat seedningen och nu börjar utslagsrundorna. I kvartsfinal 1 möts Bettingstugans bettingexpert Jonas Weimer och det senaste tillskottet på ... Läs mer

Nya bonusar för alla svenska bettingsidor i juli 2020

2 juli 2020

Regeringen har skärpt regler kring spelbranschen och det innebär bland annat att ett spelbolag som mest får dela ut 100 kronor som bonus på casino. Det har gjort att vi fått se en ... Läs mer

Riskfritt spel till Malmö FF vs Djurgården

Allsvenskan 1 juli 2020

ONSDAG 1 juli - Riskfritt spel när förra årets mästare Djurgården reser till skåne för match med tippade mästarna 2020 Malmö FF. Räkna med en rolig match och ännu roligare blir ... Läs mer