• Hem
  • Nyheter
  • Oddsgenomgång inför kvartsfinalerna i SM-slutspelet
Lofbergs Arena publikbild Farjestad
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Oddsgenomgång inför kvartsfinalerna i SM-slutspelet

SHL 20 mars 2024

ISHOCKEY. Det är dags för kvartsfinalerna ifrån SM-slutspelet i ishockey och under torsdagen kliver de båda guldfavoriterna in i handlingarna då de inleder sina respektive kvartsfinaler på hemmais. Vi har synat oddsen inför samtliga fyra kvartsfinaler och guidar er här genom matcherna som komma skall.

Sportbonus:

100% upp till 500 SEK

Omsättningskrav: 6x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod

Odds och speltips inför kvartsfinalerna från SM-slutspelet

Kvartsfinalerna från SHL, eller SM-slutspelet som det egentligen kallas, sparkar igång under torsdagskvällen och först ut är de båda guldfavoriterna Färjestads BK och Växjö Lakers som båda inleder på hemmais. 

Färjestad kommer ta emot Rögle BK i Karlstad och för Växjö är det Luleå HF som kommer på besök. Bettingstugan har tidigare rapporterat om oddsen på vilka som är favoriter till at vinna SM-guld och här och nu ska vi gå igenom hur oddsen lyder inför dessa kvartsfinaler, match för match! 

Läs även:

Farjestad firar SM guld

Slutspelslagen klara inför SM-slutspelet - odds på vilka som vinner SM-guld!

SHL 13 mars 2024

ISHOCKEY. Under tisdagen avslutades grundserien av SHL 2023/24 och det blev en minst sagt rafflande avslutning om slutspelsplatserna. Nu har vi en komplett tabell och vi vet vilka ... Läs mer

Kvartsfinal: Färjestads BK - Rögle BK

Kvartsfinal: Växjö Lakers - Luleå HF » Odds

Bettingstugans hockeyexpert inför torsdagens matcher
Johan Videll

Johan Videll

Både Färjestad och Växjö kliver in i sina respektive kvartsfinaler med stort favoritskap, men det är ingen ovan roll för något av lagen.

Växjö Lakers - Luleå HF

- Lakers har stundtals under säsongen briljerat fullständigt, men de var inte riktigt på topp inför slutspelet. Kanske såg de de matcherna som en "transportsträcka"? Nu ska de möta ett Luleå HF som hade fullt sjå att slå ut Örebro och Lakers brukar trivas bra mot Luleå så rak etta i Vida Arena är inget dumt alternativ.

Färjestads BK - Rögle BK

- FBK var grymma i serien och även om de avslutade grundserien med två raka kryss, där de föll i båda matcherna efter straffar mot Frölunda i Göteborg (5-4) och sedan i förlängning hemma mot Luleå (2-3) så är det här en dag de väntat på. Seriesegrare blev dem och nu ska de bara fortsätta ösa på. Raka ettan är favorit och jag köper det till fullo. FBK löser Rögle i Karlstad och -1,5 på hemmalaget är lockande!

Vidells torsdagsdubbel från SM-slutspelet

  • Växjö Lakers - Luleå HF (Växjö ord. speltid) + Färjestads BK - Rögle BK (FBK -1,5)

    4.26

Kvartsfinal: Skellefteå AIK - Linköpings HC

Kvartsfinal: Frölunda HC - Leksands IF

Bettingstugans hockeyexpert inför fredagens matcher
Johan Videll

Johan Videll

Om vi hade två tydliga favoriter under torsdagen så blir det desto nervigare under fredagen. Jag tror stenhårt på dramatik, både i Skellefteå och Göteborg!

Skellefteå AIK - Linköpings HC

- Skellefteå AIK har inte gjort bort sig i SHL den här säsongen och kammade till slut hem en tredjeplats. En av styrkorna i SAIK har varit deras spel på just hemmais och senast de hade LHC som besökare vann de med 7-1. Nu har de en enorm press på sig här i och med att de ser ut att bli väldigt tydliga favoriter, men jag upplever att det kan passa LHC som handen i handsken. Rätt eller fel? Det återstår att se...

Frölunda HC - Leksands IF

- Frölunda blir också betrodda med favoritskapet i sin kvartsfinal och konstigt vore väl om inte? Göteborgarna står på fem raka segrar under avslutningen av grundserien och har spetsat truppen med 35-årige Mikael Ruohomaa som levererat i sin nya klubb. 15 poäng på 19 matcher hann det bli innan SM-slutspelet nu tar vid och att Ruohomaa presenterar sig som målskytt här blir en rolig tv-peng!

Vidells fredagsdubbel från SM-slutspelet

  • Skellefteå AIK - Linköpings HC (Över 5,5 mål ord. speltid) + Frölunda HC - Leksands IF (Målskytt: M. Ruohomaa)

    6.49

Betta på SM-slutspelet

Snabbare

100% upp till 500 SEK

Hämta 2500 kr bonus

18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!