• Hem
  • Nyheter
  • Oddslista på tänkbara ersättare till Janne Andersson
Janne Andersson
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Oddslista på tänkbara ersättare till Janne Andersson

Fotboll 12 september 2023

Sverige tar ikväll emot Österrike i EM-kvalet och detta är en ny måstematch för Janne Andersson och hans landslag. Vinner Sverige, då lever hoppet och drömmen om ett EM-slutspel vidare, men vid förlust är det över och då kan även Jannes dagar som förbundskapten vara räknade!

Betta på vem som efterträder Janne Andersson som svensk förbundskapten

Unibet


Vinna eller försvinna från EM - och för Janne(?)

Sverige är i ett tufft läge i EM-kvalet när de i omgång fem ligger fyra poäng bakom Österrike. 5-0-segern i lördagskväll mot Estland gav hopp om framtiden, men redan ikväll kan det vara över igen. 

Det är vinna eller försvinna som gäller för det svenska landslaget inför hemmamatchen mot Österrike och så är även eventuellt läget för nuvarande förbundskapten, Janne Andersson.

Janne pa en presskonferens har infor Estland borta

Janne Andersson på en presskonferens - här inför Estland-matchen.

Läget i gruppspelet är tufft, men inte omöjligt. Vid seger mot Österrike ikväll så lever drömmen och hoppet om EM-slutspel vidare - och även Jannes kontrakt som förbundskapten, men vid förlust kan det vara över.

Limpar om ny förbundskapten till Sverige

Anders Limpar VM 2022 spelschema

Anders Limpar: "Han bör ta över som förbundskapten för Sverige"

Fotbolls VM 2022 30 september 2022

Anders Limpar har spelat för Sverige både i VM och EM. Han är svensk mästare, englesk mästare och vunnit både guldbollen, FA-cupen och ligacupen. Med andra ord vet Anders vad som ... Läs mer

Tabell Grupp F - Sverige EM-kvalgrupp

LagSMVOFMSP
Belgien Belgien4310+710
Österrike Österrike4310+610
Sverige Sverige4202+56
Estland Estland4013-91
Azerbaijan Azerbaijan4013-91

Oddslista på tänkbara efterträdare

Spelbolaget Unibet har tagit fram odds på tänkbara ersättare till Janne Andersson och då förutsättningarna inför kvällens ödesmatch ser ut som de gör är detta av högsta grad en intressant oddslista.

Topp tio kandidater till att efterträda Janne Andersson

Vem vill "JV" se som efterträdare?

Johan Videll

Johan Videll

Mitt val av efterträdare till Janne Andersson faller på Fredrik Ljungberg. Högst oklart hur intresserad han skulle vara av uppdraget om frågan ens dyker upp, men det "Freddie" visat upp som expert i tv-rutan i närtid är egenskaper jag uppskattar.

Ljungberg är en ledare, en förebild och ett bra namn för posten. Till 19.00 x pengarna är det dessutom ett riktigt trevligt odds, tycker jag!

Sportbonus:

100 SEK gratisspel

Omsättningskrav: x bonussumma Lägsta odds: Bonuskod: Ingen kod