• Hem
  • Nyheter
  • POWERPLAYDUELLEN: 250 000 kr i extrapengar | Leif Strömberg gästexpert
POWERPLAYDUELLEN
Nyhet

POWERPLAYDUELLEN: 250 000 kr i extrapengar | Leif Strömberg gästexpert

HockeyAllsvenskan 6 oktober 2023

Det är fredag igen och inte vilken fredag som helst, utan idag har vi hockeyfredag att se fram emot och på kvällens Powerplay från Svenska Spel bjuds vi på en intressant kupong som kryddas med 250 000 kr i extrapengar. Då kör vi en ny upplaga av Powerplayduellen och denna fredag är det Leif "Strumpan" Strömberg som agerar gästexpert!

Powerplay fredag 6 oktober - 250 000 kr i extrapengar

Denna fredag består Powerplay hos Svenska Spel av åtta matcher och detta fördelat från serier inom Sverige. Det är sex bidrag från näst bästa serien i landet, det vill säga HockeyAllsvenskan - och sedan kompletteras kupongen av två bidrag från HockeyEttan.

Det är en intressant kupong som givetvis blir än mer intressant då det är extrapengar i potten och detta i form av en kvartsmiljon kronor.

Spelstopp: Fredag 6 oktober kl 18:59

Läs mer med Leif Strömberg på Bettingstugan.se

Leif Stromberg hockeytranare

Intervju med Leif Strömberg: "FBK under lockouten är svårslaget"

29 september 2023

Hockeysäsongen i Sverige är påbörjad och vi på Bettingstugan fortsätter producera intervjuer med hockeyprofiler runt om i landet. Den här gången har vi fått en pratstund med ... Läs mer

Leif Strömberg analyserar kupongen

- Tycker vi har en spännande kupong idag. AIK kommer jag spika för de gör troligtvis processen kort mot TAIF på Hovet. Sedan är SSK också en spik. De har vacklat lite, men KHC ska vara chanslösa idag. BIK Karlskoga måste vinna idag efter en minst sagt trög start.

💰 Strömbergs bank - IF Björklöven 
- "Löven" ser urstarka ut och vinner på hemmais mot ett lurigt Almtuna ikväll.

💥 Strömbergs knall - Västerås IK
- Västerås ställs inför en bra värdemätare i Södertälje och i ett så här tidigt skede på säsongen kan det gå hur som helst. Ligger tvåan runt 30% ska den absolut målas med.

  • Systemförslag (81 rader)
Strombergs PP 6 oktober

JV analyserar kupongen

- Det kommer bli en intressant hockeyfredag! Jag ser fram emot flertalet matcher ikväll och håller med "Strumpan" om att det är många favoriter som man bör kunna lita på, men jag känner inte för att spika BIK idag... de har inte imponerat för fem öre på mig!

💰 Vidells bank - IF Björklöven 
- Här är det svårt att inte plocka Björklöven. De har hemmamatch igen, öser in mål och möter Almtuna idag. Inget illa mot AIS, men det är inte den här typen av bortamatcher som Almtuna ska vinna under säsongen för att undvika kvalspel.

💥 Vidells knall - Tingsryds AIF
Min knall får bli Tingsryd (sorry "Strumpan!). AIK har gjort det bra i två matcher, men det är mot Nybro och Kalmar, två nykomlingar... TAIF slog svagt BIK på resande fot och fixade poäng mot DIF senast, men bara en... På Hovet vann de med 4-1 mot AIK senast och till låg procent ska tvåan med, tycker jag!

  • Systemförslag (81 rader)
JV PP 6 oktober