• Hem
  • Nyheter
  • Så spelas VM-premiären - odds inför samtliga premiärmatcher!
VM 2024 USA Sverige
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Så spelas VM-premiären - odds inför samtliga premiärmatcher!

Hockey-VM 8 maj 2024

ISHOCKEY. På fredag vankas det VM-matcher och detta från hockey-VM som i år avgörs i Tjeckien. Bettingstugan bevakar evenemanget där 16 nationer deltar i kampen om VM-guld och i den här nyheten har vi tagit fram aktuella odds inför premiärmatcherna som spelas fredag - lördag.

Skapa konto och betta på Hockey-VM 2024

Hajper

100% upp till 500 SEK

Hajper är ett spelbolag vi kan rekommendera! Här finns mycket kampanjer, roliga boostade odds och förstås en fin välkomstbonus när man är ny kund.

Hämta bonus från Hajper

18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!


Odds till VM-premiären - samtliga matcher!

Fredag 10 maj, det vill säga om två dagar från idag, är det nedsläpp i hockey-VM 2024. Första dagen spelas fyra matcher och där är Sverige ett av lagen som startar upp mästerskapet i kvällsmatchen mot USA i Ostrava. 

Sedan rullar mästerskapet vidare med flera matcher under helgen och under lördagen blir premiäromgången komplett, men samma dag inledes även matcher från omgång två - så för den som saknat ett tätt spelschema när det kommer till hockey är VM något att se fram emot!

Odds inför VM-premiären fredag 10/5

Här följer aktuella odds inför nedsläpp i fredagens premiärmatcher från Hockey-VM samt med information om när respektive match startar.

🏒 Slovakien - Tyskland | Nedsläpp 16:20

🏒 Schweiz - Norge | Nedsläpp 16:20

🏒 Sverige - USA | Nedsläpp 20:20

🏒 Sverige - USA | Nedsläpp 20:20

Odds inför VM-premiären lördag 11/5

Här följer aktuella odds inför nedsläpp i lördagens premiärmatcher från Hockey-VM samt med information om när respektive match startar.

Frankrike - Kazakstan | Nedsläpp 12:20

Storbritannien - Kanada | Nedsläpp 12:20

Polen - Lettland | Nedsläpp 16:20

Österrike - Danmark | Nedsläpp 16:20

Följ Hockey-VM via Bettingstugan

Bettingstugan erbjuder speltips under hela hockey-VM. Dessutom bjuder vi på all nödvändig information om årets upplaga! Ta del av spelschema, odds och vilka spelbolag som är bäst när världens bästa hockey-lag ska utses i vår VM-guide! 

Skarmbild 2024 04 29 144611

Läs mer om Hockey-VM 2024

Tommy Soderstrom i Tre Kronor Legends

Försnack med Tommy Söderström inför hockey-VM: "Bara för att du spelar i NHL behöver du inte vara så mycket bättre än en SHL-spelare"

7 maj 2024

ISHOCKEY. Det är bara fyra dagar kvar till hockey-VM 2024 och Bettingstugan laddar för full inför evenemanget som ska ta plats i Tjeckien. Sverige har ett spännande lag och Sam ... Läs mer

Kim Martin infor Hockey VM

Försnack med Kim Martin inför Hockey-VM 2024: "Alltid höga förväntningar"

30 april 2024

Hockey-VM 2024 smyger sig allt närmare och så här med mindre än två veckor kvar tills turneringen drar igång är uppladdningen i full gång. Tre Kronor har fått förstärkning av ... Läs mer

Kanada lyfter VM bucklan

Hockey-VM 2024: Vilka vinner VM-guld enligt oddsen?

Hockey-VM 26 februari 2024

ISHOCKEY. Hockey-VM tar i vanlig ordning plats i maj månad och i år ska festen arrangeras i Tjeckien. Vilka är favoriter till att vinna VM just nu? Den frågan får ni svar på här ... Läs mer

Hockey VM Sverige Kanada puck

Hockey-VM 2024: Här är gruppfavoriterna i respektive grupp med odds på alla nationer!

Hockey-VM 24 april 2024

ISHOCKEY. Hockey-VM 2024 tar plats i Tjeckien och i mästerskapet deltar totalt 16 nationer när mästerskapet inleds och av dessa ska de åtta främsta vidare till slutspel. Här ... Läs mer

Hockeydomare SHL

Rekordmånga svenska hockeydomare till hockey-VM i Tjeckien - odds på favoriterna!

Hockey-VM 19 april 2024

ISHOCKEY. I maj är det dags för hockey-VM 2024, närmare bestämt den 10 maj då mästerskapet drar igång och sedan avslutas i slutet av samma månad med final och bronsmatch den 29 ... Läs mer