• Hem
  • Nyheter
  • Se Sveriges odds på att ta flest medaljer i Norden under Sommarspelen
Sommarspelen odds pa Sverige medaljer Paris 2024
Nyhet

Se Sveriges odds på att ta flest medaljer i Norden under Sommarspelen

Sommarspelen 2024 23 juli 2024

Sommarspelen arrangeras vart fjärde år och nu är det dags igen! Årets upplaga kommer att ta plats i Paris och under tävlingarna kommer vi bjudas på många underhållande stunder med dramatik, glädje och såklart besvikelse, men en höjdpunkt redan inför mästerskapet är att våra blågula atleter åker till Paris som favorit till att lämna tävlingen med flest guldmedaljer av alla nordiska länder på plats!

Odds och bonus till Sommarspelen 2024

Casumo


Oddslista på nordisk nation med flest guldmedaljer

Odds på Sverige att ta flest medaljer i Norden under Sommarspelen 2024

De Sommarspelen 2024 tar plats i Paris och Bettingstugan bevakar givetvis evenemanget från start till slut i vår OS-guide. Tävlingarna pågår mellan 26 juli - 11 augusti 2024 och totalt är det 207 förväntade nationer på plats, där fyra av dem är från Norden. 

Sverige favorit till att ta flest guldmedaljer i Norden!

Ser man till oddslistan över vilken nation av de nordiska deltagarna som kommer lämna Frankrike och Paris med flest guldmedaljer inkasserade så är det Sverige i topp hos spelbolagen. 

På listan över de största svenska medaljhoppen hittar vi för att nämna några atleter Daniel Ståhl i diskus och Sarah Sjöström i simning är några av de deltagare som målas upp som störst guldfavorit och bland medaljchanserna nämns framförallt Armand Duplantis, men även herrlandslaget i handboll.

Följ sommarspelen 2024 via Bettingstugan

Bettingstugan bevakar Sommarspelen 2024 i Paris och har en guide för tävlingarna i Paris som ni kan ta del av helt gratis. Här går vi igenom bland annat de svenska guldhoppen, tv-tider, fakta om grenar samtidigt som ni får ta del av spelbolagens kampanjer inför och under tävlingarna.

Bettingstugan OS Guide 2024
Sportbonus:

100 SEK i Gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.60 Bonuskod: Ingen kod