• Hem
  • Nyheter
  • Semifianlsdags i handbolls-EM - så ser oddsen ut & de är favoriter till EM-guldet
BB240123 LT062
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Semifianlsdags i handbolls-EM - så ser oddsen ut & de är favoriter till EM-guldet

Handboll 25 januari 2024

HANDBOLLS-EM 2024. Det är dags för semifinaler från handbolls-EM i Tyskland och i en av matcherna ska värdnationen försöka ge Danmark en match och i den andra ställs de regerande mästarna Sverige mot Frankrike. Vilka tar sig till final enligt oddsen? Det ska vi ge er svaret på nu!

Betta på handbolls-EM 2024

Bet365

Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

Hämta 1600 kr bonus

Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.


Sverige & Tyskland slår ur underläge enligt oddsen

Under fredagen ska finallagen i handbolls-EM 2024 tas fram och detta genom att två stycken semifinaler ska ta plats på menyn. 

Först ut är de regerande mästarna, Sverige, och därefter i kvällsmatchen ska värdnationen Tyskland upp till kamp och en sak som dessa nationer har gemensamt inför sina respektive matcher är att de båda två slår ur underläge.

"Frankrike går för revansch på blågult"

Om vi minns tillbaka på handbolls-EM 2022, då Sverige gick hela vägen till EM-guld så var det även då Frankrike som var Sveriges motståndare i semifinalen. 

Den gången vann Sverige med uddamålet och det i en riktigt sevärd och dramatisk match som slutade 34-33, fördel Sverige alltså.

Nu är det dags igen, två år senare och här är det Frankrike som bär favoritskapet igen men med svenska ögon hoppas vi såklart att blågult kan göra en ny härlig insats som ger oss möjligheten att försvara EM-guldet.

Handbolls-EM 2024: Semifinal #1 | Oddsgenomgång Frankrike - Sverige

Handbolls-EM 2024: Semifinal #2 | Oddsgenomgång Danmark - Tyskland

Danmark är storfavoriter till EM-guldet

Redan inför handbolls-EM 2024 var Danmark favoriter till att lämna mästerskapet som guldvinnare. Sverige, som regerande mästare var en tänkbar utmanare enligt oddsen inför mästerskapet och Frankrike var även dem en utmanare, men Tyskland däremot, de har varit en frisk fläkt under mästerskapet på hemmaplan och är den största överraskningen bland de lag som återstår i turneringen. 

Handbolls EM i Tyskland en publiksucce

Handbolls-EM i Tyskland - en publiksuccé!

Handbolls-EM 2024 | Oddsgenomgång på återstående lag

Sportbonus:

Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

Omsättningskrav: 0x bonussumma Lägsta odds: 1.50 Bonuskod: Ingen kod