• Hem
  • Nyheter
  • Serie A-kollen: Formstarkt mot formsvagt på Stadio Via del Mare
BB231208 ZS003
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Serie A-kollen: Formstarkt mot formsvagt på Stadio Via del Mare

Serie A 20 januari 2024

FOTBOLL. Helgen rundas av med kvällsmatch i italienska Serie A och detta på Stadio Via del Mare där Lecce ska ta emot Juventus. Vi går igenom förutsättningarna inför matchen och här råder det inga tvivel utan det är ett välmående och starkt "Juve" som kommer på besök!

Betta på Serie A

Bet365

Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

Hämta 1600 kr bonus

Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.


Serie A: Omgång 21 - Lecce - Juventus

Lecce kliver in i den här hemmamatchen med 21 poäng inspelade i Serie A på 20 matcher. Hittills har de fyra segrar, nio oavgjorda och således sju förluster och allt detta med en total målskillnad på 20-26.

Formen är dock inte på topp då de förra omgången åkte på den där sjunde förlusten i ligan genom en 1-0-förlust mot Lazio på resande fot. Omgången innan hade Lecce besök av Cagliari och då fick hemmapubliken se sitt lag spela in en poäng.

Juventus som gästar den här gången är ett topplag i Italien och har inför avspark på Stadio Via del Mare sex raka segrar att luta sig emot. Senast "Juve" var i farten körde de över Sassuolo på hemmaplan och det med en 3-0-seger inför ögonen på hemmapubliken. 

Med den starka resultatrad Juventus visar upp för tillfället är de just nu i allra högsta grad med i titelracet och med 20 omgångar spelade är de i detta nu tabelltvåa och endast två poäng efter rivalen Inter som toppar ligan.

Matchodds inför avspark

Fem senaste lagen emellan
Redaktionen

Redaktionen

  1. Juventus - Lecce 1-0
  2. Juventus - Lecce 2-1
  3. Lecce - Juventus 0-1
  4. Juventus - Lecce 4-0
  5. Lecce - Juventus 1-1
Sportbonus:

Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

Omsättningskrav: 0x bonussumma Lägsta odds: 1.50 Bonuskod: Ingen kod