Stryktipset » Lördag 16 februari » Spikar & Skrällar hos Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Championship 15 februari 2019

I helgen är det uppehåll i Premier League vilket innebär att lördagens Stryktipset erbjuder matcher i Championship, FA-cupen och League One.Det är därmed en svårtippad kupong på lördag. Limpar, Bobbie, Mattias och Johan har dock gjort läxan och tagit ut sina spikar och skrällar inför lördagens Stryktipset!

BETTINGSTUGANS RADER INFÖR HELGENS STRYKTIPSET

4 Stryktips 4

Raderna som är framtagna kostar 2304 kr styck.

👊 KUPONGENS SPIK

Ska du ha chans på storvinst hos Svenska Spel i helgen så gäller det att pricka in 13 rätt på Stryktipset. Förra helgen löste Limpan återigen sin spik och har därmed prickat in sina sex senaste spikar. Även Bobbie, Mattias och Johan satte sina spikar. Har dom lika stor framgång denna vecka?

Bobbie Friberg da Cruz: Barnsley 72%

I League One går Barnsley fortsatt som tåget och när man i förra omgången slog Gillingham så tog man sin femte vinst på sex omgångar och man är nu obesegrade i dom 11 senaste ligamatcherna. Barnsley ligger för tillfället på en direktplats till Championship men har både Portsmouth och Sunderland hack i häl så det gäller att fortsätta plocka trepoängare, något Bobbie är övertygad om att man gör på lördag mot Wycombe Wanderers. Inför helgens omgång huserar bortalaget på en tiondeplats och förhoppningarna att nå en playoff-plats börjar bli allt mindre. 

Limpan: Sheffield United 75%

Limpan har alltså satt sin spik i sex veckor i sträck och har nu ett skyhögt självförtroende då han prickade in 12 rätt förra helgen. Denna vecka spikar Limpan topplaget Sheffield United när dom ställs mot Reading. Ett Reading som vann i den senaste omgången men som fortfarande har en ångestfylld säsong. Ska dom lyckas knipa en poäng eller mer på lördag? Nope, inte enligt Limpan. Sheffield United är seriens starkaste hemmalag och fortsätter att vara det även inför nästa omgång. 

Mattias: Barnsley 72%

Mattias har haft fin framgång med sina spikar på sistone och det känns på förhand som att han återigen hittat en bra spik i Barnsley. Förra säsongen var blytung för Barnsley som blev degraderade till League One från Championship. Klubben har dock tagit nederlaget på bästa sätt och har redan denna säsong ypperliga chanser till att ta sig upp till Englands nästbästa liga. 

Johan: Sheffield United 75%

Johan tar rygg på Limpan med sin spik då även han väljer att kryssa för singelettan i match 4. Sheffield United kommer stärkta efter en viktig seger mot konkurrenten Middlesbrough och kommer enligt Johan bygga vidare på sitt momentum. Spiketta!

Nedan kan ni se helgens uppsnack av Stryktipset.

👊 KUPONGENS Skrällar


Bobbie Friberg da Cruz:
 Oavgjort i Ipswich - Stoke 31%

Tabelljumbon Ipswich får på lördag besök av Stoke i en match som kan ses som sista chansen för hemmalaget. Ska Ipswich ha någon möjlighet till att förnya kontraktet i Championship så krävs poäng i helgen. Stoke ligger inför helgens omgång på en 17-plats, och sköter dom sina kort rätt ska dom kunna undvika bottenstriden. Bobbie menar att fokus kommer ligga i att undvika en förlust för Stoke och att dom absolut kan nöja sig med ett kryss. Möjligheten till att det blir oavgjort i matchen är större en vad svenska folket tror och Bobbie väljer därför att spela kryss. 

Limpan: Bolton 19%

Limpan sticker ut hakan och pekar ut nästjumbon Bolton som vinnare mot tabelltvåan Norwich. Ett helt klart vågat drag, men Limpan tror att Bolton kommer bygga vidare på sin otroligt viktiga seger sist och att man tar tre nya färska pinnar i jakten om ett nytt Championship-kontrakt. Norwich föll senast och kanske att dom börjar darra nu inför slutskedet av säsongen?

Mattias: Oavgjort i AFC Wimbledon - Millwall 28%

Med en vinst i seglet hoppas Wimbledon nu bygga vidare och lyckas ta sig vidare till nästa steg i FA-cupen. Lördagens motståndare är Millwall och med tanke på bortalaget svaga bortastatistik så bör League Two-jumbon kunna skrälla. I den förra omgången av FA-cupen slog man ut storklubben West Ham och frågan är om man kan stå för en ny bragdartad insats. Mattias är tveksam till att man löser en vinst på lördag men ett oavgjort resultat ser han inte som en omöjlighet. 

Johan: Peterborough 26%

Seriens näst bästa bortalag Peterborough gästar på lördag hemmasvaga Oxford i en match som det finns gott om värde i, i alla fall enligt Johan. Peterborough kommer från två raka förluster vilket gör att man tappat i jakten om en playoff-plats. Det som ska sägas är dock att i bägge dessa matcher har man förlorat efter att ha ådragit sig röda kort. Kan bortalaget spela lite mer sansat i denna match bör dom kunna hoppa på vinnartåget igen. Johan väljer alltså att Peterborough vinner mot Oxford som sin skräll.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Oddsboost på att Färjestad vinner & håller nollan!

SHL 25 mars 2019

Färjestad vann det senaste mötet mot HV 71 och det står nu 1-1 i matcher. I match 3 boostar Hajper oddset på hemmalaget Färjestad och att dom håller nollan i matchen. Ta del ... Läs mer

Förhöjt odds på England mot Montenegro!

Landskamp 25 mars 2019

England tog en betryggande seger i den första omgången av EM-kvalet och ikväll är tanken att man gör detsamma när man ställs mot Montenegro. I samband med matchen har Hajper valt ... Läs mer

Få ett boostat odds på att Malmö vinner & att det blir under 5 mål!

SHL 25 mars 2019

Kvartsfinalerna i SHL rullar vidare och ikväll är det dags för ny match mellan Malmö och Frölunda. Tror du att Malmö vinner matchen samtidigt som det blir en målsnål affär så bär ... Läs mer

Få ett förhöjt odds på Sverige mot Rumänien!

Landskamp 22 mars 2019

Sverige möter Rumänien på Friends Arena i den första omgången av EM-kvalet. Hajper erbjuder nu er möjligheten att få ett förhöjt odds (2.75) på att Sverige vinner och håller ... Läs mer

Veckobrev från Bettingstugan!

SHL 22 mars 2019

Våra Tipsters har bjudit på fina analyser veckan igenom och inför helgens matcher har vi rättat 12 av 17 spel. I helgen har vi både EM-kval och SHL-slutspel att se fram emot och ... Läs mer