• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.11)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.11)

Svenska Cupen 18 mars 2022

Spikar och skrällar är tillbaka och detta med en mix av gott och blandat från England och Sverige. Hör våra experter leverera sina bästa drag där både spikar och skrällar gör värdet bra.

⚽️ Stryktipset lördag 19 Mars

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller fina matcher från FA-cupen, Svenska cupen, Championship och League One.

Hämta superbonusen på helt nytt spelbolag

BETINIA MOBIL

Betinia får svensk spellicens - hämta nya bonusen!

25 mars 2022

Äntligen slår Betinia upp portarna för svenska spelare med en helt ny svensk spellicens. Det betyder att man nu tar upp kampen om den svenska marknaden och att vi får ytterligare ... Läs mer

🔨 Kupongens spik Stryktipset 19 mars

Limpar - Portsmouth (57%)

Portsmouth jagar klubbarna som har chans på spel i Championship nästa säsong. Är man kanske för långt efter? Limpar tror i alla fall man närmar sig här.

    Limpar om Portsmouth - Wycombe på Stryktipset
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Portsmouth har jag sett en del gånger i år och jag gillar detta lag. På Fratton Park är man riktigt bra och även om Wycombe är högre upp i tabellen så tror jag man kommer få väldigt svårt. Jag spikar Portsmouth så länge de håller sig under 60% strecket.

    Weimer - West Brom (46%)

    I Bristol får vi en spännande match mellan Bristol City och West Bromwich. Weimer har sin spik klar.

    Weimer om Bristol City - West Brom på Stryktipset
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    En favorit som är understreckad, West Brom. De har haft en rejäl svacka som jag ändå tycker spelmässigt att man är på väg ur. 1-0 mot Fulham och välförtjänt dessutom vittnar om vad den här truppen är kapabel till. Jag tror man tar chansen här genom att besegra Bristol City, då är man med i racet igen. Bristol har inget att spela för och det spelar nog in för motivationen i denna match.

    Stryktipset tips v11 2022 kopia

    Våra experters rader inför lördagens Stryktips

    💥 Kupongens skräll Stryktipset 19 mars

    Limpar - Millwall (30%)

    I match 6 tar Stoke emot Millwall. Limpan går rakt emot hemmafavoriten här.

    Limpar om Stoke - Millwall på Stryktipset
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Här tycker jag tipparna underskattar bortalaget Millwall. Man har en fin trend nu med många matcher utan förlust, och möter Stoke som fortsätter ha det väldigt kämpigt. Kampen om Play off är körd och eftersom kontraktet är säkrat ligger motivationen till höger. X2 är superfint drag!

    Weimer -  Cambridge X (19%)

    Cambridge tar emot Milton K Dons hemma på Abbey Stadium. En intressant match för värdet på kupongen tycker Weimer som utgår från X.

    Weimer om Cambridge - Milton K Dons på Stryktipset
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Cambridge är ett snål lag som har hållit en del nollor under säsongen. Gör det rätt bra hemma dessutom. Milton ligger högt upp i tabellen men statistik är det inget lag som kör över sina motståndare. Jag tror det blir en rätt snål match och var nästan sugen på ett spikkryss. Men X till 19% får sällskap av 2an med som är svår att blunda för ändå.

    Stoke

    Stoke får inte förtroendet från Limpar

    📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 19 Mars

    🏡 Andelsspel på Stryktipset lördag 19 Mars

    13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

    Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans: