• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.15)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.15)

Premier League 16 april 2021

Det är 18 miljoner i jackpot på helgens Stryktipskupong och all anledning att lägga ner jobbet som krävs för att sitta med 13 rätt på lördag. Två som gjort det är Limpar och Weimer som kommer med sina spikar och skrällar inför denna knepiga men spännande kupong!

⚽️ Stryktipset lördag 17 April

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller mixade matcher från Premier League, Championship, League one, League two, FA-cupen, Spanska cupen, Serie A, Ligue1 och belgiska ligan. 

🔨 Kupongens spik

Limpar - Marseille (75%)

I Ligue1 ska snart titlar, europa- samt nedflyttningsplatser delas ut. Ett av lagen som jagar den viktiga europaplatsen är Marseille som gått trögt under säsongen men som nu kanske är på gång lite grann. Här möter man ett av seriens sämsta bortalag i Lorient. Limpan spikar hemmalaget.

Limpar om Marseille v Lorient
Anders Limpar

Anders Limpar

Jag går på Marseille som visserligen är en besvikelse. De har en trupp som ska vara högre upp. Jagar fjärdeplatsen. Lorient har en vinst på 16 bortamatcher. Ett uselt bortalag och jag tycker det här är en jättespik!

Weimer - Colchester - Walsall X (33%)

I League two hittar vi en spännande match mellan Colchester och Walsall. Colchester började säsongen bra men det har hackat rejält efter nyår. Walsall plockar poäng lite här och där och ska greja kontraktet. Weimer har sin spik redo.

Weimer om Colchester v Walsall
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Det här är en match man kan bli belönad om man kan hitta en spik i. Jag tror väldigt många kommer gå på helgardering men tittar man lite närmare på favoriten Colchester så har de vunnit en av sina senaste 25 matcher. Walsall har kryss i 6 av 8 senaste bortamatcher. Båda är målsnåla. Jag tror det blir en tight match och jag tror båda är nöjda med X också. Farligt men man kan bli belönad rejält denna jackpotkupong med detta tecken.

Veckan spik v15 2021

💣 Kupongens skräll

Limpar - Bournemouth (20%)

I Championship är det två av seriens formstarkaste lag som möts. Norwich med Pukki i storform ska ta sig an Bournemouth som vässar formen inför ett kommande play off. Limpan tror att formen forstsätter för gästerna.

Limpar om Norwich v Bournemouth
Anders Limpar

Anders Limpar

Jag halgarderar den här matchen men jag tycker det finns en bra skrällchans här. De kan vinna den här matchen. Fin form på Bournemouth som är på gång och som jagar de viktiga platserna bakom lagen som går upp direkt. Norwich är redan klara dessutom så kanske inte samma fokus.

Weimer - Köln X (15%)

I Bundesliga har Köln satt sig i en besvärlig situtation. Varje poäng blir nu viktig i kampen om att hänga kvar i högstaligan. Leverkusen har gått trögt och kanske såg man en vändning med tränarbytet. Weimer varnar dock för sträckningen och ett Köln som kämpar för sitt liv.

Weimer om Leverkusen v Köln
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Tittar man bara tabellen så ska det här vara en spiketta! Men man har bara två vinster på 10 matcher. Man har sparkat tränaren och även om Hannes Wolf har fått en bra start är det alltid lite osäkert vart man hamnar efter ett tränarbyte. Köln är under strecket, kommer kämpa rejält för en poäng. Gjort ganska bra matcher utan att få med sig poängen. Senast mot Mainz har man 23-9 i skott men förlorar matchen med 2-3. Sebastian Andersson kunde inte förvalta chanserna och är nog skadad här. Men det finns andra som kan kliva fram och fixa krysset! Bra procent får vi just nu på X.

Veckan skrll v15 2021

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 17 April

Läs vår Stryktipskrönika 17 April

Bettingstugan stryktipskronika andreas stenberg

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 17 April

Premier League 15 april 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

🏡 Andelsspel på Stryktipset 17 april

13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans: