• Hem
  • Nyheter
  • Stryktipskrönikan med Bettingstugan 17 April
Bettingstugan stryktipskronika andreas stenberg
Nyhet

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 17 April

Premier League 15 april 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar inför helgens kupong.

Stryktipset 17 April

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset lördag den 17 april hos Svenska Spel Sport & Casino AB

Om krönikören

Andreas Stenberg

Andreas Stenberg

Spelläggare Bettingstugan

Andreas Stenberg har länge sålt andelar via Travstugan och varit extremt noggrann och träffsäker i sina spel. Fotbollsintresset och egna spel på andelsspel med fina resultat gjorde dock att Bettingstugan värvade över denna Östgöte under 2020. Det har man inte ångrat. Stenberg gick in direkt och satte 13 rätt på sina två första Europatips (!) och efter det har han fortsatt med fina resultat. Hans passion för fotboll och att läsa in sig på matcherna är det som gjort honom till en vinnande spelläggare i längden för stugan.

Stryktipskrönikan 17 April

Hallå där, Andreas här och min tur att sela ut denna häftiga stryktipsomgång som dessutom kryddas med en smaskig jackpott på hela 18 miljoner!

Gräset börja bli allt mer grönt här i Sverige och den svenska fotbollen på högsta nivån är i full gång, vilket är fantastiskt. Dock saknar man ju att stå på Curva Nordahl inne på Platinum Cars Arena och skrika sig hes mot grabbarna på plan, där hälften är från stan!

Otrolig rolig omgång med matcher från hela Europa

Denna omgång ska bli oerhört kul, då det mixas rejält med fotboll ifrån hela Europa, där vi hittar matcher ifrån England, Spanien, Italien, Frankrike, Tyskland, Skottland och till och med Belgien! WOOW, eller hur?

NU ÅKER VI!

/ Andreas Stenberg

🔨 Kupongbyggaren - Wolverhampton

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)

Min huvudspik denna omgång på mina system landar i att spika Wolverhampton denna vecka. Wolves studsade tillbaka senast efter fyra raka utan seger, det via en bortaseger mot Fulham med 0-1. Nu intar man sin hemmaborg och motståndet för dagen står bottenlaget Sheffield United för. Ett Sheffield som åker på förlust efter förlust för tillfället och har hela sex raka utan vinst för dagen och endast ett gjort mål under dessa.Med endast fyra segrar under hela säsongen så 18 poäng till säker mark så är kontraktet rent teoretiskt kört enligt mig och därav motivationen ett stort frågetecken? Wolves ansåg jag som ett av årets skrällag inför denna säsong och det har väl såklart inte infriat mina förväntningar och saknaden av fixstjärnan Raul Jimenez är tydlig. Dock ska man lösa en trea här och en placering kring topp 10 borde vara målet nu inför slutruschen av ligan. BANK!

BB210409 BB588

Traore får jubla igen?

❌ Spikkrysset - Cagliari Parma

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här).

Ett kul singelkryss är ju alltid extremt vågat och fräckt, men samtidigt alldeles, alldeles underbart om man får citera Askungen i detta sammanhang. Denna tillställning är helt vidöppen enligt mig såhär på förhand och det är två oerhört svaga lag som ställs på varsin sida när dom entrar Sardegna Arena på Sardinien. Jag har oerhört svårt att sia om vem som skulle kunna gå segrande ur detta möte och istället för att slösa en helgardering så chansar jag med ett fräckt X, som har visat sig vara lyckosamt tidigare. Lagen ligger strax bredvid varandra i tabellen med endast två poängs skillnad och båda lagen slåss om överlevnaden i Serie A. Inga större risker lär tas och dessa tecken brukar skilja agnarna ifrån vetet vad gäller spel och det är väl det vi vill göra?

BB210410 ZT005

Parma klarar att stå emot Cagliari?

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶 Norwich

Norwich tar emot formstarka Bournemouth i match tre på kupongen och laget är klara för spel i Premier Leauge nästa säsong. Med dessa förutsättningar så vill jag höja ett varningens finger för det formstarka bortalaget, som verkligen har saker att spela om med endast fem matcher kvar att spela. Bournemouth stoltserar med fyra raka segrar och har allt i egna händer för tillfället att ta en av dom fyra platserna som innebär en playoff-plats till Premier Leauge och detta vill man såklart inte låtas glida dom ur händerna. VI streckar från höger!

🔴 Colchester

Min andra varning landar på Colchester. Där formstarka Walsall åker till Weston Homes Community Stadium i Colchester för att försöka bärga sin sjätte raka match utan förlust i Leauge Two. Bortalaget har skapat sig ett bra avstånd tack vare det ner till nedflyttningsstrecket, men måste fortsätta ta poäng för att kunna dra på sig kavajerna. Colchester däremot är precis tvärtom vad gäller form för dagen och laget kämpar på runt strecket. Noterbart är att hemmalaget har hela tio raka utan seger och endast sex gjorda mål på dessa. Med dessa förutsättningar så är det givet att vi även här streckar ifrån höger.

BB210406 BB589

Pukki får en jobbig lördag?

Läs senaste spikar och skrällar

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.15)

Premier League 16 april 2021

Det är 18 miljoner i jackpot på helgens Stryktipskupong och all anledning att lägga ner jobbet som krävs för att sitta med 13 rätt på lördag. Två som gjort det är Limpar och ... Läs mer

Läs våra senaste analyser på Stryktipset

SpelstoppTipsterTitelPoolspelSystem
20 apr.
15:59
Stryktipset » Lördag 20/4
Poolspel: Stryktipset System: 192 rader
20 apr.
15:59
Stryktipset » Lördag 20/4
Poolspel: Stryktipset System: 216 rader

Senaste Uppsnack Stryktipset