Stryktipset Lördag 24 April » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.16)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.16)

Premier League 23 april 2021

14 miljoner i jackpot kräver en bra spik och en bra skräll. Med andra ord har ni kommit rätt om det är sådana tankar ni är ute efter. Här levererar våra experter Anders Limpar och Jonas Weimer sina bästa drag för helgens kupong.

⚽️ Stryktipset lördag 24 April

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League, Championship samt League one denna vecka. Man lägger även in 14 miljoner i jackpot.

🔨 Kupongens spik

Limpar - Watford (76%)

Watford går mot Premier League till nästa säsong. Dock är inte allt klart ännu, en vinst här gör att man kan fira avancemanget till fotbollens finrum.

Limpar om Watford - Millwall
Redaktionen

Anders Limpar

Min solklara spik är Watford. Jag tror inte man schabblar bort den här chansen. Det är mycket pengar och mycket som står på spel när man ska möta Millwall som inte har något att spela för här. På The Den hade jag varit lite mer försiktig för Millwall är starka hemma men sämre borta.

Weimer - Brighton (58%)

Brighton reser till Sheffield för match mot jumbon Sheffield Utd. Detta Brighton som är spelförare men som inte kommer ut med så mycket poäng. Ska man få utdelning nu? Det tror Weimer.

Weimer om Sheff Utd v Brighton
Redaktionen

Jonas Weimer

Jag väljer att spika Brighton i den här matchen. Jag är väl medveten om att man har problem i sista tredjedelen och att man är bra med bollen och skapar mycket utan att få dit den. Här är det dock tacksamt läge då Sheff Utd inte alls har samma disciplin i försvaret och jag tror inte man kommer ligga i några skyttegravar utan försöker spela avslappnat. Då kommer Brighton att straffa dem. 58% är okej ändå.

Veckan spik v16 kopia

💣 Kupongens skräll

Limpar - Wycombe (18%)

Cardiff har missat chansen till Play off och nu kommer jumbon Wycombe på besök. Ett Wycombe som har en liten teoretisk chans att klara sig kvar. Limpan tror att det kan fälla avgörandet här.

Limpar om Cardiff v Wycombe
Redaktionen

Anders Limpar

Spännande match mellan jojon Cardiff och Wycombe. Cardiff är ett lag man inte riktigt vet vart man har. De började dåligt och var sedan nära att knipa en slutspelsplats men nu är säsongen över för dem. Man möter däremot ett lite mer taggat Wycombe kanske och jag höjer ett varningens finger här för bortalaget som mycket väl kan ta alla poäng med sig hem.

Weimer - Queens PR (30%)

Mittenlaget QPR får mäta sina krafter med Championships bästa lag här. QPR är bra hemma och Weimer tror man kan skrälla till.

Weimer om QPR v Norwich
Redaktionen

Jonas Weimer

Det är klart att det blir spel i Premier League nästa säsong för Norwich. Men direkt när det blev klart så kanske man checkade ut lite. Två raka förluster har det i alla fall blivit. Nu tror jag visserligen man verkligen vill vinna den här serien. Men, det finns ändå bra chans tror jag att QPR kan vinna den här matchen. Norwich har en mängd skador och behöver rotera lite. I nästa match har man sedan Reading hemma. Och då tror jag man fixar guldet med.

Veckan skrall v16

Läs senaste Stryktipskrönikan

Bettingstugan stryktipskronika robert pettersson

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 24 April

Premier League 23 april 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare och expert Robert Bobby Pettersson som kommer med ... Läs mer

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 24 April

🏡 Andelsspel på Stryktipset 24 april

13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.19)

Premier League 14 maj 2021

Ny vecka och nya möjligheter! Stryktipset är tillbaka med en fullspäckad omgång och en härlig blandning av högt och lågt. Några som har koll på matcherna är våra experter Limpar ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 15 maj

Premier League 14 maj 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Dalibor Rajic som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

Så går det för Sverige i Fotbolls-EM 2021 - Enligt spelbolagen

EM 2021 11 maj 2021

Sverige är klara för Fotbolls-EM 2021 och har hamnat i Grupp E. Det kommer bli minst tre heta matcher för Sverige i detta Europamästerskap men förhoppningar och drömmar om fler ... Läs mer

Spela gratis på Eurovision Song Contest 2021

KAMPANJ TILL OCH MED LÖRDAG 22 MAJ: Spela på Eurovision Song Contest 2021 med Casumo och få 100 kronor tillbaka om spelet missas! Kampanjen sträcker sig fram till finalen av ... Läs mer

Eurovision Song Contest 2021 - odds på alla bidrag!

Det har äntligen blivit dags för Eurovision Song Contest 2021! Det är nästan två år sedan vi senast såg en final i Eurovision som knyter samman hela Europa under några spännande ... Läs mer