Stryktipsförslag » Krönika & System till Stryktipset | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Stryktipskrönikan med Bettingstugan 24 April
Bettingstugan stryktipskronika robert pettersson
Nyhet

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 24 April

Premier League 23 april 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare och expert Robert Bobby Pettersson som kommer med sina tankar inför helgens kupong.

Stryktipset 24 April

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset lördag den 24 april hos Svenska Spel Sport & Casino AB

Om krönikören

Här kan ni se vår presentation av Robert:

Stryktipskrönikan 24 April

Hallå! 

Robert ”Bobby” Petterson här. Som fått förtroendet att leverera denna veckas krönika! Sätt 13, få 14 som svenska spel säljer in det på hemsidan. Det är ju 14 miljoner i jackpotten och det är ju inga fel! Aprilvädret har visat sig från sin bästa och sämsta sida här i gnällbältet senaste veckan. Det har varit allt från 19 grader och sol till snöstorm och starka vindar från norr. Men vidare till det jag är här för!
Ruggigt intressant omgång

Den här omgången tycker jag ser ruggigt intressant ut på förhand, medmånga fallgropar men även några riktigt fina tecken som ska finnas med enligt mig! Den här omgången så hittar vi spel från Premier League, Championship och League One.

Nu åker vi!

/ Bobby

🔨 Kupongbyggaren - Watford

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)

Jag väljer Watford här trots en överstreckning på cirka 12%. Watford har en förlust på de senaste fem matcherna, men spelet tycker jag allmänt har sett bra ut. De har dessutom en garanterad uppflyttning precis runt hörnet då det räcker med att de plockar hem tre poäng på de tre senaste matcherna för att vara helt klara. Och jag tror det finns en rätt bra möjlighet att vi kommer få se det redan nu på lördag. 

Watford tar emot ett Millwall som lite i landet Ingenstans, då de ligger parkerade på en rätt intetsägande 11:e plats där de inte har något att spela för varken uppåt eller nedåt. Millwall har tagit en poäng på de tre senaste matcherna och har allmänt sett ut att känna sig rätt klara med den här säsongen. Watford blir min bank!

Stryktipset lördag 24 april

Lika lätt som Watfords Max Aarons driver förbi här kommer Watford ha på lördag tror Bobby

❌ Spikkrysset - West Ham v Chelsea

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här).

Visst, jag ska inte sticka under stolen med att jag inte är ett fan av spikkryss. Och för att förtydliga, inte för att jag inte gillar tecknet i sig, för det gör jag! Det är ju så jävla tillfredställande att sätta ett spikkryss, men jag tycker det är så fruktansvärt svårt att sätta det. Men! Här tror jag nog ändå jag är något på spåren. Londonderby mellan West Ham och Chelsea. West Ham som placerades rätt långt ner av de flesta ”vet-sig-påare” har oavsett vad överpresterat någon enormt denna säsong. De ligger alltså en femteplats, på samma poäng som just Chelsea. 

Den lokala rivalen innehar just nu fjärdeplatsen som innebär kval till Champions League. Här tror jag vi kan få se en matchbild där både lagen verkligen vill vinna, men absolut inte förlora. Förlorar Chelsea så kliver West Ham om och tar CL-platsen och dessutom med tre poäng marginal. Och förlorar West Ham så drar ju Chelsea ifrån, men det kan även innebära slagläge för Tottenham att på slutspurten kliva om Hammers och knipa Europa League-platsen. Jag väljer att ha med krysset här till fina 26%.

Stryktipset 24 april

Ska vi säga 3-3 mellan West Ham och Chelsea?

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶 Norwich

Efter att det blev helt klart att de blev uppflyttade så uppstod en viss mättnad, precis som jag var inne på i mitt inslag förra veckan. Och Norwich har nu två raka förluster. De gästar ett QPR som faktiskt ryckt upp sig på slutet. Och de har två raka vinster, tre vinster på fyra senaste matcherna. Så ett Norwich som streckas närmare 50% här skulle jag passa mig för att lita på för mycket. Jag streckar från vänster.

🔴 Cardiff

De har sett helt okej ut under säsongen. Men nu har de inte tagit en enda seger på de fem senaste matcherna. De möter ett Wycombe som ändå har en, om en liten, chans att kunna klättra över strecket. Och även om det inte är troligt så tror jag de kommer slåss med näbbar och klor. Och de har på de fem senaste matcherna endast en förlust, tre vinster och ett kryss. Så ett Cardiff som streckas till 65% känns lite farligt. Jag kommer nog täcka upp helt , eller halvgardera med en gaffel här.

Stryktipset 24 april

Cardiff får rött kort av Bobby

Läs senaste spikar och skrällar

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.16)

Premier League 23 april 2021

14 miljoner i jackpot kräver en bra spik och en bra skräll. Med andra ord har ni kommit rätt om det är sådana tankar ni är ute efter. Här levererar våra experter Anders Limpar och ... Läs mer

Senaste Uppsnack Stryktipset

Fler spelnyheter & kampanjer

Riskfritt spel till Italien - England!

EM 2021 9 juli 2021

SÖNDAG: EM ska avgöras i en rafflande final på söndag! Då bjuder LeoVegas oss på ett riskfritt spel till matchen. Spela på matchen och få pengarna tillbaka vid förlust. Läs mer

Bästa elvan i EM? - här är drömlaget i Fotbolls-EM 2021!

EM 2021 9 juli 2021

Fotbolls-EM 2021 närmar sig sitt slut även om det häftigaste återstår - finalen. Många spelare har gjort sina livs matcher medan andra varit en besvikelse. Här tar Weimer ut sitt ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.27)

Allsvenskan 9 juli 2021

Stryktipset vecka 27 innehåller en hel del norska matcher på kupongen. Men även svenska så som matchen mellan AIK och Varberg på Friends. Denna helg får vi även jackpot med ca 6 ... Läs mer

SUPERBOOST - Båda lagen gör mål i England v Danmark!

Förhöjda odds EM 2021 6 juli 2021

ONSDAG: Det har blivit dags för semifinal 2 mellan England och Danmark. En match vi bara kan njuta av nu när Sverige är ute. Och njuta gör man extra mycket med en superboost från ... Läs mer

Hajper boostar oddsen - Italien Spanien 4.5 x pengarna!

Förhöjda odds EM 2021 6 juli 2021

TISDAG: Italien möter Spanien i en direkt avgörande match och Spanien boostas av Hajper! Tror man på spansk seger bör man spana in denna fina kampanj till 4.5 x pengarna. Spanien ... Läs mer