• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.20)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.20)

Ligue 1 16 maj 2019

Premier League-säsongen må vara över men Stryktipset fortsätter att leverera matcher. I helgen får vi ett ihopplock från England, Spanien, Frankrike och Sverige. Bland annat bjuds det på match från Division 2 och ska man ha chans på storvinst krävs det att värdera sina tecken rätt. Bettingstugans experter vill hjälpa till och bjuder i denna text på sina spikar och skrällar till Stryktipset lördag 18:e maj!

BETTINGSTUGANS RADER INFÖR HELGENS STRYKTIPSET

4 stryktips v20

Raderna som är framtagna kostar 2304 kr.

👊 KUPONGENS SPIKAR

Svenska Spel har denna helg matcher på Stryktipset från fyra olika länder. Här får ni fyra spikar från Bettingstugan till helgens kupong.

Veckan spik v20

Bobbie Friberg da Cruz: Manchester City 74%

I söndags säkrade Manchester City titeln som mästare för Premier League 2018/19. Pep Guardiolas gäng har stått för en imponerande säsong i ligan, eller vad sägs om 32 vinster, två oavgjorda och fyra förluster. På lördag är tanken att Manchester City ska säkra ännu en titel då man spelar final i FA-Cupen mot Watford. Watford stod även dom för en fin säsong i Premier League och var länge med i racet om sjundeplatsen. Tre förluster i dom sista omgångarna gjorde dock att klubben fick nöja sig med en tiondeplats. Spelarna i Watford kommer dock vara i gott slag inför denna match då motivationen till att vinna denna titel kommer vara skyhög. Det skulle dock vara en stor chock om inte Manchester City vinner FA-Cupen, något Bobbie även håller med om. Veckans spik från Bobbie blir att Manchester City vinner FA-Cupen.

Imgonline com ua twotoone x OSUV8bc4m0

Limpar har vunnit FA-Cupen med både Arsenal & Everton!

Limpan: Malmö FF 69%

Målsättningen för Malmö FF denna säsong är det inga tvivel om. Man ska ta tillbaka titeln som Sveriges bästa klubblag och vinna Allsvenskan. Säsongsinledningen har varit lite skakig och spelet har fortfarande inte riktigt satt sig för Malmö FF men på senare tid har det sett desto bättre ut och faktum är att man nu toppar Allsvenskan med 17 poäng på åtta matcher. På söndag gästas man av sin före detta tränare Magnus Pehrsson och hans mannar Kalmar FF, ett lag som förlorade mot Häcken med 1-0. Limpan tror inte att Kalmar lyckas få med sig något i denna match heller utan menar på att Malmö FF är för starka. Detta vinner hemmalaget komfortabelt enligt Limpan och han spikar ettan till 69%.

Mattias: Valencia 48%

Det är dags för den sista omgången av La Liga och på lördag eftermiddag är tanken att Valencia ska säkra en plats till Champions League nästkommande säsong. Det kommer dock sannolikt krävas en bortavinst mot Real Valladolid om Valencia ska kunna sluta fyra i ligan. En bortaseger för Valencia ska är absolut ingen omöjlighet enligt Mattias och han väljer att spela en singeltvåa på match 5. Valladolid säkrade kontraktet i den förra omgången och har ingenting att spela för, deras hemmaspel har dessutom varit en besvikelse denna säsong och det kommer Valencia ta nytta av.

Skarmavbild 2019 05 15 kl 16 49 33

Både Getafe & Sevilla jagar Valencia om fjärdeplatsen!

Johan: Malmö FF 69%

Likt Limpar ser Johan till att spika en Malmö-vinst på söndag. Malmö FF kommer stärkta efter en 4-1-vinst mot Elfsborg i den senaste omgången och möter ikväll (läs torsdag) IFK Göteborg. Oavsett utfall mot IFK Göteborg så tror Johan att Malmö har tillräckligt med kvalité för att avfärda Kalmar FF som tidigare i veckan föll mot Häcken. Det har varit tätt matchande i Allsvenskan den senaste veckan och det gynnar ett lag som Malmö då dom har en bredare trupp än Kalmar. Spiketta!

Veckan skrall v20

Bobbie Friberg da Cruz: Elfsborg 24%

Elfsborg spelade i onsdags hemmamatch mot AFC Eskilstuna, en match som på förhand förväntades domineras av hemmalaget. AFC Eskilstuna stod dock upp bra och det dröjde till den 81:a minuten förrän Elfsborg kunde göra 1-0. Det blev matchens enda mål och Elfsborg kunde därmed ta sin fjärde seger för säsongen. I helgen ställs dom mot Djurgården på bortaplan och då tror Bobbie att det finns läge för en femte vinst för Elfsborg. Djurgården kommer sannolikt diktera tempot i denna match men bör se upp med Elfsborgs kvicka omställningsspel. Är Elfsborg tillräckligt effektiva så kan det absolut leda till en seger, då försvarsspelet sett bra ut denna säsong. 

Limpan: Helsingborg 35%

Dom allsvenskan nykomlingarna Helsingborg kunde inte stå emot dom regerande mästarna AIK utan föll i veckomatchen med 3-1. Detta var klubbens första hemmaförlust denna säsong och förlusten innebär att man för tillfället ligger på en kvalplats. På lördag är det dags för viktig bortamatch mot en annan nykomling då AFC Eskilstuna står på schemat. AFC kommer även dom från en förlust och bägge lagen bör vara ordentligt revanschsugna för att ta tre poäng. Limpan tror på en jämn fajt men håller bortalaget Helsingborg som sina favoriter. Dom har mer kvalité i truppen och ska ha ypperliga chanser till att ta säsongens första trepoängare på bortaplan. 

Mattias: Halmstad 26%

Halmstad BK öppnade säsongen katastrofalt och det kom inte som en chock när Igor Krulj blev sparkad som förstatränare för klubben. In istället för Krulj kom Magnus Haglund och denne herre fick en drömstart i hans första match då man vann mot Öster på bortaplan. I måndags var det dags för första hemmatchen för Haglund och det resulterade inte en lika lyckad insats. Halmstad föll mot GAIS och har inför omgång nio endast sju inspelade poäng. I nästa omgång ställs man mot serieledarna Varberg, ett lag som överraskat många. Oddsen talar tydligt för en hemmaseger för Varberg men Mattias flaggar för att vi kan få se en annan vinnare. Halmstad har en trupp för att utmana om en allsvensk plats och när den meriterade tränaren Magnus Haglund får ordning på sin spelare som kommer Halmstad klättra i tabellen. En vinst på lördag är absolut ingen omöjlighet och Mattias finner gott värde i bortaseger för Halmstad till 26%.  

Johan: Oavgjort i Manchester City - Watford

Bobbie menar att denna final bara ska sluta på ett sätt. Manchester City har minst 20 spelare i världsklass och ska köra över ett Watford som inte övertygat den senaste tiden. Johan är dock en person som lägger stor vikt vid motivation och att ett supertaggat Watford ställer till det för Premier League-mästarna. För många spelare i Watford så är denna final en av dom största matcher dom någonsin har spelat och kan dom få det att stämma så ska dom enligt Johan kunna göra detta till en jämna affär. Johan spelar 1X och menar att det är klart värt att addera ett X och lägga en extrapeng på Stryktipset.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100