• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.22)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.22)

Superettan 4 juni 2021

Fotbolls-EM närmar sig med stormsteg och landslagen förbereder sig med full kraft inför det som komma skall. Dessa matcher finns med på helgens Stryktips där det som vanligt handlar om att få 13 rätt! Våra experter Anders Limpar och Jonas Weimer har tagit ut sina spikar och skrällar till denna tuffa kupong som säkert kommer sålla bort de som inte gör förhandsjobbet!

⚽️ Stryktipset lördag 5 juni

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller tre landslagsmatcher, en match från Superettan, sju matcher från Division ett samt en play off match från England och National League.

🔨 Kupongens spik

Limpar - FC Trollhättan (67%)

Trollhättan tar sig an IFK Malmö hemma på Edsborgs IP. Trollhättan som startat säsongen riktig bra blir en spik för Anders Limpar.

Limpar om FC Trollhättan v IFK Malmö
Redaktionen

Anders Limpar

Jag sa det redan innan säsongen att Trollhättan skulle hamna högt upp i division ett Södra. Det har något riktigt bra på gång och hemma är man starka. Framförallt Aliev som man fått från Varberg är oerhört vass. IFK Malmö har visserligen ett okej lag men borta brukar man spela klart mycket sämre.

Weimer - Wales (61%)

Wales tar sig an Albanien i en träningsmatch inför Fotbolls-EM 2021. Då hittar Weimer sin spik på laget från de brittiska öarna.

Weimer om Wales v Albanien
Redaktionen

Jonas Weimer

Det är dags att växla upp nu för Wales som förlorade med 3-0 mot Frankrike efter ett tidigt rött kort på Williams. Här var det väl ingen som förväntade sig något annat heller men det blev en rätt tråkig kväll för Wales. Jag tror på en hel del revanschlusta här när man på hemmaplan tar sig an Albanien. Ett Albanien som inte är med i EM kommer alltså inte spela med samma fokus som jag tror Wales kommer göra. Eventuell rotation i laget ser jag nästan bara som positivt i denna match då flera spelare vill slå sig in i elvan. Just nu får man Wales till ca 60% och det är en riktigt bra spik att bygga kupongen med.

Här kan ni läsa mer om Wales i EM 2021

BB210602 BB769

Walesspelarna får frågan vilka som vill vara med i startelvan i EM här?

💣 Kupongens skräll

Limpar -  Hudiksvall FF (23%)

I divison norra tar sig Huddiksvall an Umeå FC. Ett Huddik som ligger farligt nära nedflyttning och har skrapat ihop nio poäng på de första 8 matcherna. Umeå däremot ligger med i toppen med sina 17 poäng. Det hindrar inte Limpar från att varna för Hudiksvall.

Limpar om Hudiksvall v Umeå
Redaktionen

Anders Limpar

Det här blir en spännande match att följa. Jag har följt Hudiksvall en hel del och de har haft lite otur i sina matcher. De borde kunna ligga högre upp egentligen. Nu har man två raka förluster som drar ner procenten en del samtidigt som Umeå gått starkt. Risk för att svenska folket streckar upp Umeå allt för mycket. Med tanke på att det är hemmaplan för Hudiksvall så skulle jag säga att den här matchen är helt jämn!

Weimer - Dalkurd (26%)

Det är dags för tionde omgången i Division ett norra och här är det två topplag som möts. Tvåan Sandviken tar sig an trean Dalkurd och match på anrika Jernvallen.

Weimer om Sandviken v Dalkurd
Redaktionen

Jonas Weimer

Jag håller dessa lag som riktigt jämna. Dalkurd har bara en förlust och har gjort en hel del bra värvningar inför säsongen. Många spelare har rutin från spel i högre divisioner. Exempelvis Victor Söderström och Dillan Ismail som sett riktigt bra ut. Även argentinaren Montagna har fått fart på karriären igen med fyra mål. Nu möter man visserligen ett Sandviken som startat säsongen otroligt bra men frågan är om inte Dalkurd ändå har en större potential om de får till alla bitar. Dalkurd 26% tycker jag man ska ha med på kupongen i alla fall men det kanske blir en berömd gaffel här.

Limpar tror på skrällchans för glada Hudik

Läs senaste Stryktipskrönikan

Bettingstugan stryktipskronika andreas stenberg

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 5 Juni

Landskamp 4 juni 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Sist på tur är Bettingstugans spelläggare och profil Andreas Stenberg som kommer med sina ... Läs mer

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 5 juni

Tyvärr inget Uppsnack Stryktipset denna helg men snart kommer det fina videos inne på vår kanal. Prenumerera du med!

🏡 Andelsspel på Stryktipset lördag 5 juni

13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela på Sverige mot Polen till 2.90 x pengarna - helt utan risk!

Tisdag: Expekt kommer med en helt ny och fräsh sportsbook och firar detta med att erbjuda alla nya kunder ett helt riskfritt spel till matchen Sverige - Polen! Spela 100 kronor på ... Läs mer

Målrikt mellan Finland och Belgien? 11 x pengarna!

Förhöjda odds EM 2021 21 juni 2021

MÅNDAG: Dags för sista matchen i Grupp B där Finland tar emot Belgien i Ryssland. Finland som kramat ihop tre poäng möter gruppettan Belgien som har sex poäng. För Finands del kan ... Läs mer

Odds på Sverige i OS 2021

Sommarspelen 2020 21 juni 2021

Sommarspelen 2021 i Tokyo närmar sig och med det även våra förhoppningar om ett svenskt medaljregn. Det finns flera bra medaljchanser för vårt svenska landslag och här tar vi ... Läs mer

Topp 10 bonusar till OS 2021

Sommarspelen 2020 21 juni 2021

Det har varit en stökig uppladdning men nu är äntligen sommar OS i Tokyo 2021 här! Det kommer bli heta dagar med mycket sport och härliga prestationer - det kan vi vara säkra på. ... Läs mer

Superboost från Betway till England - Skottland!

Förhöjda odds EM 2021 18 juni 2021

FREDAG: Match i EM och rivalmöte mellan England och Skottland på Wembley. Då bjuder Betway på en riktig superboost! Spela England vinner och över 2.5 mål till 3 x pengarna. Läs mer