Stryktipsförslag » Krönika & System till Stryktipset | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Stryktipskrönikan med Bettingstugan 5 Juni
Bettingstugan stryktipskronika andreas stenberg
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 5 Juni

Landskamp 4 juni 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Sist på tur är Bettingstugans spelläggare och profil Andreas Stenberg som kommer med sina tankar inför helgens kupong.

Stryktipset 5 Juni

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset lördag den 5 juni hos Svenska Spel Sport & Casino AB

Om krönikören

Andreas Stenberg

Andreas Stenberg

Spelläggare Bettingstugan

Andreas Stenberg har länge sålt andelar via Travstugan och varit extremt noggrann och träffsäker i sina spel. Fotbollsintresset och egna spel på andelsspel med fina resultat gjorde dock att Bettingstugan värvade över denna Östgöte under 2020. Det har man inte ångrat. Stenberg gick in direkt och satte 13 rätt på sina två första Europatips (!) och efter det har han fortsatt med fina resultat. Hans passion för fotboll och att läsa in sig på matcherna är det som gjort honom till en vinnande spelläggare i längden för stugan.

Stryktipskrönikan 17 April

Hallå där, Andreas här igen och det har åter blivit min tur att sela ut denna häftiga stryktipsomgång, där vi kommer mötas av en härlig blandning med fantastiska landskamper, division ett, damfotboll och såklart en match i playoff ifrån England! Mumma kardemumma!

Restriktionerna börjar släppa lite vad gäller idrotten och vi kommer nu få se några personer på läktarna runt omkring och det är såklart fantastiskt och suget är enormt efter att få vara på plats själv!

Allsvenska fotbollen har tagit ett litet break och vi går in i EM-månaden och äntligen ska vi få se våra blågula hjältar under EM2020 (2021) Jag har, tro det eller ej, en riktigt go känsla för vår del och jag tror vi kan gå ganska långt i denna turnering med lite tur i lottningen efter gruppspelet! Återstår att se, för nu är det fullt fokus på denna lördags stryktipsomgång!

Otrolig rolig omgång med en härlig mix!

Denna omgång ska bli oerhört kul, för landslagsfotboll är något jag tycker mycket om att analysera och vi kan ofta hitta många gobitar i dessa landskamper. Även ifrån svenska division ett brukar det kunna smälla till och känslan på färhand är att det kan bli en hyffsad utdelning denna lördag!

NU ÅKER VI!

/ Andreas Stenberg

🔨 Kupongbyggaren - KIF Örebro

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)

Min huvudspik denna omgång på mina system landar i att spika KIF Örebro i matchen borta mot AIK i Damallsvenskan. Gästerna ifrån Närke är ett betydligt starkare lag en AIK och besitter en hög klass och ska man vara ett lag av den övre halvan så ska man besegra nykomlingarna ifrån huvudstaden. AIK har det fruktansvärt motigt för dagen och kommer från en tung förlust (0-7) hemma mot Rosengård. Man placerar sig på tionde plats i tabellen och kommer verkligen få kriga för varenda pinne för att lyckas hålla sig kvar i den högsta ligan. Inbördes är även där KIF Örebro i förarsätet med hela 19/22 utan förlust varav 14 har inneburit seger! Väldigt spelvärd procent i nuläget och en rolig BANK!

KIF Örebro Stryktipset

Stenberg bygger sin kupong kring KIF Örebro

❌ Spikkrysset - Sandviken v Dalkurd

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här).

Ett kul singelkryss är ju alltid extremt vågat och fräckt, men samtidigt alldeles, alldeles underbart om man får citera Askungen i detta sammanhang.

Denna tillställning är helt vidöppen enligt mig så här på förhand och vi lär få se en tät kamp mellan två lag som ligger precis bredvid varandra i tabellen. Två lag som är tippade i toppen av Ettan Norra och det har vi sett prov på under de första nio omgångarna. Sandviken är otroligt starka hemma på Arena Jernvallen och ska kanske ses som favoriter i och med det, men inte till den höga procent som är i nuläget och då finns det värdei det oavgjorda resultatet så utgår jag ifrån det.

Sandviken Dalkurd Stryktipset

Får vi ett kryss i Sandviken?

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶 Wales

Wales skrivs upp här som enorma favoriter hemma mot Albanien och det kan jag tycka är väldigt fel och gardering är givet hos mig. Albanien besitter en fin kapacitet och har ett flertal fina lirare. Detta är som sagt endast en träningslandskamp och i träningsmatcher kan allt hända. Wales kanske testar lite annat inför EM och Albanien är ett okej lag! Jag skrälltecknar Albanien.

🔴 FC Trollhättan

Min andra varning landar på FC Trollhättan, där vi har ett lag som inlett säsongen väldigt starkt och övertygande. Man infinner sig i nuläget på en fin andraplats i tabellen. Kanske en given spik i och med detta för många, men jag väljer faktiskt att plocka med IFK Malmö på mina kuponger. IFK Malmö är oerhört svårslagna för tillfället och har onekligen växlat upp denna säsong. Man har endast förlorat en av sina sju senaste matcher, varav tre av dessa är segrar och jag finner denna matchen vidöppen såhär på förhand!

Wales EM Stryktipset

Stenberg tycker Wales ska garderas!

Läs senaste Spikar och skrällar v.22

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.22)

Superettan 4 juni 2021

Fotbolls-EM närmar sig med stormsteg och landslagen förbereder sig med full kraft inför det som komma skall. Dessa matcher finns med på helgens Stryktips där det som vanligt ... Läs mer

Senaste Uppsnack Stryktipset

Tyvärr inget Uppsnack Stryktipset denna helg men snart kommer det fina videos inne på vår kanal! Prenumerera du med.

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)

Premier League 17 september 2021

Det har blivit dags för en ny Stryktipsomgång med 15 miljoner i jackpot! Denna gång serveras spikarna och skrällarna från Bettingstugan av våra experter Anders Limpar och Jonas ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 18 September

Premier League 17 september 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar ... Läs mer

Han vinner skytteligan i Champions League 2021/2022

Champions League 16 september 2021

Champions League är äntligen igång igen efter en lång sommar. Nu har gruppspelet sparkat igång och då är det alltid roligt att ha lite spel igång. Skytteligan är något som alltid ... Läs mer

De vinner Champions League - Enligt spelbolagen!

Champions League 13 september 2021

Äntligen drar gruppspelet i Champions League igång! Detta inför publik och med svenskt deltagande! Det kommer bli oerhört spännande att följa årets turnering och se vilka lag som ... Läs mer

Super boost från SHL - 6 x pengarna!

SHL 10 september 2021

LÖRDAG: Till helgen drar SHL igång igen och då kommer Betway med en fin kampanj till matcherna. Spela på att Frölunda och Växjö vinner sina matcher och få hela 6 x pengarna. Ta ... Läs mer