• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.27)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.27)

Premier League 3 juli 2020

Stryktipset går in i sina sista omgångar och även denna helg bjuds det på flera fina matcher. Räkna med hög omsättning och räkna med att du kommer behöva hitta en fin spik och skräll för att lägga vantarna på pengarna. Våra experter Fokesson och Limpar guidar dig rätt även denna vecka.

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel har plockat ut matcher från Premier League samt Championship till Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Chelsea (77%)

Chelsea tar emot Watford hemma och får förtroende från vår expert Limpar som menar att Chelsea reser sig efter debaclet senast (2-3 mot West Ham). Man gör inte två plattmatcher i rad och i spelet tyckte Limpan att Chelsea var värda tre poäng även mot The Hammers. Det här är även en måstematch om man vill kunna knipa en Champions League-plats i höst så den extra moroten väger tungt tror Anders.

Sex av sju senaste har slutat med seger för Chelsea

Watord kommer med tre raka utan vinst efter uppehållet och ser inte alls stabila ut. Att man ska kunna rubba Chelsea på deras egna hemmaplan har inte Limpan mycket för. Dessutom brukar Chelsea ha lätt för Watford. Sex av de senaste sju mötena lagen emellan har Chelsea kammat hem tre poäng. 

Chelsea Watford Stryktipset

Snöplig förlust senast ger ny kraft i helgen?

Folkesson - Brentford (65%)

Brentford öser på i Championship och har nu fyra raka segrar. Men man inte bara vinner utan man kör över. Totalt 11-0 i målskillnad på dessa fyra matcher vittnar om att dansken Thomas Frank fått detta lag att bli väldigt samspelt. Wigan har gjort det bra på slutet men samtidigt har man inte haft så svåra matcher. Det här blir ett helt annat motstånd.

Brentford med Premier League-känning

Mattias pekar också på motivitionen i den här matchen som en nyckel. Brentford har häng på en direktplats till Premier League medan Wigan ligger mitt i tabellen och inte har så mycket att spela för på slutet. En Premier League-plats däremot kommer göra att man springer de där extra meterna på lördag!

Brentford Wigan Stryktipset

Lekstuga senast för Brentford - repris i helgen?

💣 Kupongens skräll

Limpar - Blackburn (24%)

Leeds har blandat och gett rejält på slutet och får man 24% på att de ska torska borta mot ett Blackburn som är lika mycket upp och ner kan vara en bra chansning. Även om Leeds är serieledare så är man inte det där laget som kör över sina motståndare. Det vittnar också poängskörden om. 75p på 40 matcher för en serieledare betyder att serien är riktigt jämn.

Ta med ettan på kupongen!

Båda lagen har även en del skador och avstägningar och det faktum att Blackburn nu har en liten möjlighet att knipa en kvalplats till Premier League tror Limpan kan ha inverkan på matchen. Streckningen är fin för en skräll. Självklart petar Limpar ner fler tecken i matchen men ettan bör absolut tas med.

Blackburn Leeds Stryktipset

Två luriga lag kan ge fin skräll

Folkesson - Leicester - Crystal Palace X (21%)

Leicester verkar vara ett av lagen som inte gynnades av en paus i ligan. Fyra matcher utan seger om man räknar in cupspelet mot Chelsea. Nu tar man emot svårslagna Crystal Palace som kan spela helt utan press här. Folkesson tror det kan bli en obehaglig match för Leicester som alltså ser ut att ha hittat en formsvacka lagom till det att serien ska avgöras.

Palace - en skräckmotståndare för Leicester

Leicester saknar även viktiga Ricardo Pereira som varit en av deras bästa spelare i år. Något annat värt att tänka på är att Crystal Palace är lite av en skräckmotståndare för Leicester. Endast en vinst på de sju senaste matcherna lagen emellan medan Crystal Palace vunnit fem av dem. Mattias tycker 21% på det oavgjorda resultatet är en bra skräll på veckans kupong och vi håller med!

Se de starka protesterna från Leicester senast (1-2) när VAR avgjorde med en straffspark:

💰 Bettingstugans andelssida

Du vet väl att du kan köpa andelar från Limpan och Mattias samt alla Bettingstugans spellägare på vår andelssida? Sidan drivs tillsammans med Direkten Ryd och är fullproppad varje dag med andelar från Topptipset, Powerplay, Bomben, Europatipset och såklart Stryktipset.

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

🤺 Duellen Stryktipset

Visste du att Bettingstugans spelläggare tävlar om vem som är den bästa spelläggaren på Stryktipset? Denna helg är det dags för kvartsfinaler och först ut är duellen mellan Jonas Weimer och Joakim Eriksson. Ni kan läsa allt om den här nere.

Duellen slutspel

Läs om kvartsfinalen i Duellen

Duellen robert andreas

Stryktipset Duellen - Kvartsfinal 2

Premier League 9 juli 2020

I kvartsfinal 2 möts Bettingstugans profil i socialmedia Andreas Höglund och en outsider i tävlingen i form av Robert Hammarbring. Medan Andreas jobbat länge med betting och har ... Läs mer

Fler spelnyheter & kampanjer

Superboost från Betway till England - Skottland!

Förhöjda odds EM 2021 18 juni 2021

FREDAG: Match i EM och rivalmöte mellan England och Skottland på Wembley. Då bjuder Betway på en riktig superboost! Spela England vinner och över 2.5 mål till 3 x pengarna. Läs mer

Betway Boost: Isak gör första målet idag 6.50 x pengarna!

Förhöjda odds EM 2021 18 juni 2021

FREDAG: Sveriges viktigaste match i hela EM? Ja, så beskriver många denna match. Isak var en av de mest hyllade spelarna i första matchen och nu väljer Betway att boosta oddset på ... Läs mer

Hajpade odds - Kroatien, Sverige och England vinner

Förhöjda odds EM 2021 18 juni 2021

FREDAG: Matcherna i EM 2021 rullar vidare och i denna omgång får vi en hel del favoriter. Exempelvis Sverige som spelar under fredagen. Håller Sverige, England och Kroatien för ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 19 Juni

EM 2021 18 juni 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren och sommaren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Nästa på tur är Bettingstugans spelläggare Jimmie Coachen Nordberg som kommer ... Läs mer

Boostade odds på Lukaku och Belgien - 7.5 x pengarna!

Förhöjda odds EM 2021 17 juni 2021

TORSDAG 18:00: Belgien vann planenligt mot Ryssland med 3-0 i premiären. Nu ställs de mot Danmark som hade en tuff premiär både mentalt och poängmässigt. 0-1 mot Finland var inte ... Läs mer