Stryktipset Lördag 18 juli » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
 • Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.29)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.29)

Premier League 14 juli 2020

Veckans spikar och skrällar till Stryktipset ska redas ut! Både Mattias Folkesson och Anders Limpar har som vanligt plockat ut varsin till lördagens omgång!

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel har plockat ut matcher från Premier League samt Championship till Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Fulham (69%)

På denna kupong har Anders Limpar plockat ut Fulham som sin bästa spik. I sändningen "Uppsnack Stryktipset" lyfter Limpar att man har något att spela om, till skillnad från sin motståndare Sheffield Wednesday.

Några faktorer som talar för Fulham:

 • Går som tåget
 • Hungriga på Premier League
 • Fem raka utan förlust
 • Spelade 0-0 mot serietvåan senast

Faktum är att Fulham är fyra i tabellen och med två omgångar kvar kan man inte bli sämre placerad än så. Klarar man av att vinna de två sista matcherna kan man till och med hamna på en direktuppflyttning till Premier League - om alla övriga resultat går vägen. 

Därför kommer Fulham inte dra i någon handbroms i denna match.

  Här kan ni själva se hur tabelläget ser ut:

  1. Leeds           87 poäng
  2. West Brom  82 poäng
  ------------------------
  3. Brentford     81 poäng
  4. Fulham         77 poäng

  5. Nottingham 70 poäng

   Fulham Sessengnon

   Folkesson - Man City (53%)

   Det är semifinal i FA Cupen mellan Arsenal och Manchester City där Mattias Folkesson valt att ta med tvåan som sin bästa spik på lördagens kupong till Stryktipset. På förhand känns den given. Man City har på pappret ett mycket bättre lag och när man nu inte tog hem ligan bör man vara extra sugen på att ta hem denna titel istället.

   - Tycker den är klockren. 53% på City som jag tycker är flera nivåer över Arsenal, säger Mattias Folkesson i "Uppsnack Stryktipset". 

   Några faktorer som talar för Man City:

   • Bättre lag
   • 23 poäng mer än Arsenal i Premier Leauge
   • Lär vara riktigt taggade efter missen av PL-titeln
   Man City

   💣 Kupongens skräll

   Limpar - Derby (19%)

   ”Leeds har varit ute på puben, för nu är man så gott som klara”, säger Anders Limpar när han presenterar sin skräll denna vecka - som alltså är på Derby.

   Ett Derby som måste ta två raka segrar om man ska ha någon som helst chans att ta sig till Playoff-spel mot Premier League.

   - Jag tror att Wayne Rooney som kapten kan lösa det här, säger Anders Limpar.

   Limpar väljer också att ta med krysset i matchen! 

   Middlesbrough Derby Wayne Rooney Stryktipset

   Folkesson - Leicester (22%)

   Mattias Folkesson väljer att spela Leicester som sin skräll denna vecka, som tar emot Tottenham på bortaplan. Han lyfter bland annat att man har mycket att spela om och att det finns en hel del värde i tvåan.

   Folkesson garderar även upp sig med att ha med krysset i matchen. 

   Leicester är just I detta nu på en fjärde och sista CL-plats och lär vara extra rädda om den platsen med tanke på det tajta tabelläget där omkring. 

   Jamie Vardy Leicester Norwich Stryktipset

   💰 Bettingstugans andelssida

   Du vet väl att du kan köpa andelar från Limpan och Mattias samt alla Bettingstugans spellägare på vår andelssida? Sidan drivs tillsammans med Direkten Ryd och är fullproppad varje dag med andelar från Topptipset, Powerplay, Bomben, Europatipset och såklart Stryktipset.

   📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

   🤺 Duellen Stryktipset

   Visste du att Bettingstugans spelläggare tävlar om vem som är den bästa spelläggaren på Stryktipset? Denna helg är det dags för den tredje kvartsfinalen. Denna gång mellan Dalibor Rajic och Jimmie Nordberg

   Duellen slutspel

   Läs om kvartsfinalen i Duellen

   Duellen dalibor jimmie

   Stryktipset Duellen - Kvartsfinal 3

   16 juli 2020

   Stryktipset Duellen fortsätter och vi är nu framme vid kvartsfinal 3 - där gör Dalibor Rajic och Jimmie Nordberg upp om en plats till semifinalen. Läs mer

   Gilla nyhet

   Kommentera nyhet

   Fler spelnyheter & kampanjer

   Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.38)

   Premier League 18 september 2020

   Ny möjlighet till att pricka in 13 rätt i helgen på Stryktipset och återigen får vi en fin jackpot från Svenska Spel i form av 15 miljoner kronor. Lyssna på våra experters bästa ... Läs mer

   Helgtrippeln med SHL i fokus!

   SHL 18 september 2020

   Bettingstugan kommer med en ny helgtrippel och denna gång är det fokus på SHL som startar i helgen! Vad passar inte bättre än att vi låter en av våra hockeyexperter Mattias ... Läs mer

   Superboost: Martial gör mål mot Palace?

   Förhöjda odds Fotboll 18 september 2020

   LÖRDAG: Martial och Manchester United tar emot Crystal Palace i en match där United ska försöka plocka tre poäng! Betway hjälper till att höja spänningen genom att höja oddset på ... Läs mer

   Testa Betfair Spelbörs - Gratisspel till Chelsea vs Liverpool

   Premier League 17 september 2020

   SÖNDAG, 20 september! Toppmatch i Premier League när Chelsea tar emot Liverpool. Alla nya kunder hos Betfair Spelbörs får 100 kr gratisspel till denna match! Läs mer

   Derby i Allsvenskan - 100 kr gratisspel till AIK vs Hammarby

   Allsvenskan 17 september 2020

   SÖNDAG, 20 september! Derby i Allsvenskan när AIK tar emot Hammarby. Till denna match har Betfair Spelbörs en kampanj där alla nya spelare får ta del av 100 kr riskfritt spel. Läs mer