• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.32)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.32)

6 augusti 2020

Inför varje omgång av Stryktipset plockar Mattias Folkesson och Anders Limpar ut sina bästa spikar och skrällar. Så även till lördagens omgång - som även bjuder på cirka 10 miljoner jackpot!

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel har plockat ut matcher från bland annat Allsvenskan och Superettan till Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

F67 D1 A7 F EE83 4 F14 AA0 E FE972928 A90 B

🔨 Kupongens spik

Limpar - BK Häcken (71%)

Först ut är Anders Limpar som har hittat sin bästa spik på kupongen i mötet mellan BK Häcken och Kalmar FF. Där väljer Limpar att spika hemmastarka BK Häcken, som närmast kommer från en stark seger mot IFK Norrköping. 

Faktum är att Häcken är Allsvenskans starkaste hemmalag denna säsong. Sju matcher och totalt 17 av 21 poäng inspelade på Bravida Arena. För att krydda på detta facit lite extra kan vi dessutom lägga in målskillnaden som är 17-2 på dessa matcher, ett mycket imponerande facit. 

Söndagens motståndare, Kalmar FF, går trögt i Allsvenskan och på bortaplan är man inget vidare.

    BK Hacken

    Folkesson - Barcelona (67%)

    Champions League är äntligen tillbaka och det är också där Mattias Folkesson hämtar sin bästa spik på Stryktips-kupongen. Nämligen i mötet mellan Barcelona och Napoli.

    Folkesson väljer hemmalaget som just nu står i 67%. 

    Första mötet i februari slutade 1-1 och det innebär att Barcelona går vidare vid ett 0-0 resultat. Men Barcelona lär inte nöja sig med det, utan kommer inte bjuda in Napoli i matchen hur som helst. 

    Ettan känns fin.

    Messi Barcelona

    💣 Kupongens skräll

    Limpar - X i Barcelona vs Napoli (21%)

    Anders Limpar väljer att ha med krysset i mötet mellan Barcelona och Napoli som sin skräll. Inte helt dumt att gardera upp sig så. 

    Förutsättningarna är nämligen att Barcelona går vidare på 0-0 och vid 1-1 blir det förlängning. 

    Dock ska påpekas att Barcelona är ganska stora favoriter, men beroende på hur matchen utvecklar sig så kanske vi får se ett Barcelona som bromsar in sin offensiv något om 0-0 står sig en bit in på andra halvlek.

    Napoli

    Folkesson - Norrby (24%)

    Mattias Folkesson hittar sin skräll i Superettan på Norrby, som i denna omgång spelar borta mot Dalkurd. 

    På förhand är detta en väldigt oviss match mellan två lag som placerar sig i mitten av tabellen. Men ser vi tillbaka på tidigare resultat så har Norrby besegrat både Västerås och Degerfors på bortaplan denna säsong.

    24% av alla spelade kuponger har plockat med Norrby.

    Norrby

    🤺 Duellen Stryktipset

    Visste du att Bettingstugans spelläggare tävlar om vem som är den bästa spelläggaren på Stryktipset? Denna helg är det dags för den andra semifinalen. Där gör Andreas Höglund och Daniel Aldemir upp om den andra och sista finalplatsen. Spänning är att vänta!

    Duellen slutspel semifinal2

    Läs om kvartsfinalen i Duellen

    Duellen andreas daniel

    Stryktipset Duellen - Semifinal 2

    6 augusti 2020

    Vi är framme vid den andra och sista semifinalen i Stryktipset Duellen och där gör Andreas Höglund och Daniel Aldemir upp om den sista finalplatsen. Kolla in deras rader och köp ... Läs mer