Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.32) » Nyhet »…
 • Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.32)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.32)

6 augusti 2020

Inför varje omgång av Stryktipset plockar Mattias Folkesson och Anders Limpar ut sina bästa spikar och skrällar. Så även till lördagens omgång - som även bjuder på cirka 10 miljoner jackpot!

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel har plockat ut matcher från bland annat Allsvenskan och Superettan till Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

F67 D1 A7 F EE83 4 F14 AA0 E FE972928 A90 B

🔨 Kupongens spik

Limpar - BK Häcken (71%)

Först ut är Anders Limpar som har hittat sin bästa spik på kupongen i mötet mellan BK Häcken och Kalmar FF. Där väljer Limpar att spika hemmastarka BK Häcken, som närmast kommer från en stark seger mot IFK Norrköping. 

Faktum är att Häcken är Allsvenskans starkaste hemmalag denna säsong. Sju matcher och totalt 17 av 21 poäng inspelade på Bravida Arena. För att krydda på detta facit lite extra kan vi dessutom lägga in målskillnaden som är 17-2 på dessa matcher, ett mycket imponerande facit. 

Söndagens motståndare, Kalmar FF, går trögt i Allsvenskan och på bortaplan är man inget vidare.

  BK Hacken

  Folkesson - Barcelona (67%)

  Champions League är äntligen tillbaka och det är också där Mattias Folkesson hämtar sin bästa spik på Stryktips-kupongen. Nämligen i mötet mellan Barcelona och Napoli.

  Folkesson väljer hemmalaget som just nu står i 67%. 

  Första mötet i februari slutade 1-1 och det innebär att Barcelona går vidare vid ett 0-0 resultat. Men Barcelona lär inte nöja sig med det, utan kommer inte bjuda in Napoli i matchen hur som helst. 

  Ettan känns fin.

  Messi Barcelona

  💣 Kupongens skräll

  Limpar - X i Barcelona vs Napoli (21%)

  Anders Limpar väljer att ha med krysset i mötet mellan Barcelona och Napoli som sin skräll. Inte helt dumt att gardera upp sig så. 

  Förutsättningarna är nämligen att Barcelona går vidare på 0-0 och vid 1-1 blir det förlängning. 

  Dock ska påpekas att Barcelona är ganska stora favoriter, men beroende på hur matchen utvecklar sig så kanske vi får se ett Barcelona som bromsar in sin offensiv något om 0-0 står sig en bit in på andra halvlek.

  Napoli

  Folkesson - Norrby (24%)

  Mattias Folkesson hittar sin skräll i Superettan på Norrby, som i denna omgång spelar borta mot Dalkurd. 

  På förhand är detta en väldigt oviss match mellan två lag som placerar sig i mitten av tabellen. Men ser vi tillbaka på tidigare resultat så har Norrby besegrat både Västerås och Degerfors på bortaplan denna säsong.

  24% av alla spelade kuponger har plockat med Norrby.

  Norrby

  🤺 Duellen Stryktipset

  Visste du att Bettingstugans spelläggare tävlar om vem som är den bästa spelläggaren på Stryktipset? Denna helg är det dags för den andra semifinalen. Där gör Andreas Höglund och Daniel Aldemir upp om den andra och sista finalplatsen. Spänning är att vänta!

  Duellen slutspel semifinal2

  Läs om kvartsfinalen i Duellen

  Duellen andreas daniel

  Stryktipset Duellen - Semifinal 2

  6 augusti 2020

  Vi är framme vid den andra och sista semifinalen i Stryktipset Duellen och där gör Andreas Höglund och Daniel Aldemir upp om den sista finalplatsen. Kolla in deras rader och köp ... Läs mer

  Gilla nyhet

  Kommentera nyhet

  Fler spelnyheter & kampanjer

  Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.38)

  Premier League 18 september 2020

  Ny möjlighet till att pricka in 13 rätt i helgen på Stryktipset och återigen får vi en fin jackpot från Svenska Spel i form av 15 miljoner kronor. Lyssna på våra experters bästa ... Läs mer

  Helgtrippeln med SHL i fokus!

  SHL 18 september 2020

  Bettingstugan kommer med en ny helgtrippel och denna gång är det fokus på SHL som startar i helgen! Vad passar inte bättre än att vi låter en av våra hockeyexperter Mattias ... Läs mer

  Superboost: Martial gör mål mot Palace?

  Förhöjda odds Fotboll 18 september 2020

  LÖRDAG: Martial och Manchester United tar emot Crystal Palace i en match där United ska försöka plocka tre poäng! Betway hjälper till att höja spänningen genom att höja oddset på ... Läs mer

  Testa Betfair Spelbörs - Gratisspel till Chelsea vs Liverpool

  Premier League 17 september 2020

  SÖNDAG, 20 september! Toppmatch i Premier League när Chelsea tar emot Liverpool. Alla nya kunder hos Betfair Spelbörs får 100 kr gratisspel till denna match! Läs mer

  Derby i Allsvenskan - 100 kr gratisspel till AIK vs Hammarby

  Allsvenskan 17 september 2020

  SÖNDAG, 20 september! Derby i Allsvenskan när AIK tar emot Hammarby. Till denna match har Betfair Spelbörs en kampanj där alla nya spelare får ta del av 100 kr riskfritt spel. Läs mer