Duellen andreas daniel
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Stryktipset Duellen - Semifinal 2

6 augusti 2020

Vi är framme vid den andra och sista semifinalen i Stryktipset Duellen och där gör Andreas Höglund och Daniel Aldemir upp om den sista finalplatsen. Kolla in deras rader och köp en andel till deras system.

Duellen - så gick det senast

I den senaste omgången av Stryktipset Duellen ställdes Joakim och Dalibor mot varandra. Där var det Dalibor som prickade in flest rätt och därmed är han klar för final.

Duellen slutspel semifinal2

Stryktipset Lördag 1 Augusti

Stryktipset från Svenska Spel levererar en rad spännande matcher nu på lördag som våra spelläggare analyserat sönder och nu kan vi ta del av raderna från våra experter här.

Stryktipset Duellen semifinal - Andreas Höglund

"Går på favoriterna i Allsvenskan"

Andreas Hoglund stryktips semifinal

Hur tänker du kring din rad?

Först och främst väldigt roligt att ha gått till semifinal och att ställas mot Daniel Aldemir blir ingen enkel uppgift. Må bästa spelare vinna! 

När det kommer till min rad så går jag mycket på favoriterna i Allsvenskan där jag valt att spika Djurgården, Malmö och Häcken. Använder istället lite fler garderingar när det kommer till skotska ligan som precis startat igång för säsongen. 

En klurig omgång men det är samtidigt det som bidrar till att det kan bli bra utdelning vid 13 rätt.

Andelar: 50 andelar - 51 kr/st

Stryktipset Duellen semifinal - Daniel Aldemir

"En utmaning jag ser fram emot"

Daniel Aldemir Stryktips semifinal

Hur tänker du kring din rad?

Efter en spännande kvartsfinal så är det dags att ta sig an semifinalen. Det blir en duell mot skicklige Andreas Höglund. Må bästa man vinna!

Det är en intressant omgång denna Lördag där det kryddas med 10 miljoner kr i jackpot. Vi har en fin mix där kupongen toppas av stormatcher från Champions League och följs upp av skotska och svenska matcher. De skotska matcherna ökar utmaningen några steg då ligan precis startat och man vet inte riktigt vart man har lagen. En utmaning jag ser fram emot. Förhoppningsvis står vi där efter slutsignal med jackpoten i hand och en finalplats i duellen att se fram emot. Hoppa gärna på resan så kör vi mot 13 rätt tillsammans.

Andelar: 15 andelar - 170 kr/st

Läs senaste Spikar & Skrällar

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.32)

6 augusti 2020

Inför varje omgång av Stryktipset plockar Mattias Folkesson och Anders Limpar ut sina bästa spikar och skrällar. Så även till lördagens omgång - som även bjuder på cirka 10 ... Läs mer

Bettngstugans Andelsgrupp

Tycker du om Stryktipset och andra poolspel från Svenska Spel? Kliv gärna med i vår andelsgrupp och snacka upp raderna och efterspelet till matcherna. 

Andelsspel ny bettingstugan