Stryktipset Lördag 28 Augusti » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.34)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.34)

Premier League 27 augusti 2021

Ingen vidare utdelning förra veckan gör denna vecka än mer spännande då vi har 17 miljoner i jackpot! Våra experter kommer som vanligt med sina spikar och skrällar inför den kommande raden. Något som är helt avgörande om man vill åt de stora pengarna.

⚽️ Stryktipset lördag 28 augusti

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller sex matcher från Premier League och 7 matcher från Championship. Dessutom 17 miljoner i jackpot!

🔨 Kupongens spik Stryktipset

Limpar - West Ham (78%)

På London Stadium ska serieledande West Ham ta emot Crystal Palace. Limpan hittar sin spik här på hemmalaget.

Limpar om West Ham - Crystal Palace
Redaktionen

Anders Limpar

West Ham går som tåget just nu och hemma har man verkligen fått till det. Offensivt ser man fantastiskt starka ut. Patrick Viera har fått en usel start i ligan med Crystal Palace och åkte även i ligacupen. Visst, man skapar en hel del chanser men fotboll handlar om att göra mål. Det här tar West Ham.

Weimer - Bournemouth (49%)

Nykomlingen Hull tar emot Bournemouth på anrika MKM Stadium. En match där Weimer väljer sin spik på bortalaget.

Weimer om Hull - Bournemouth
Redaktionen

Jonas Weimer

Bournemouth har startat serien med fyra stabila matcher. Ännu inte förlorat och jag tycker Scott Parker har fått till något bra med det här laget. Borta mot Hull kommer förstås bli en jobbig match men, titta hur Hull spelat inledningsvis. Som nykomling brukar man kunna få en bra start men det har inte skett här. Tre raka förluster eller till och med fyra om man räknar med förlusten i ligacupen.

West Ham Crystal Palace Stryktipset

West Ham går som tåget och Limpar tror segertåget fortsätter

🔨 Kupongens skräll Stryktipset

Limpar - (44%)

I match 7 möter fjolårets succélag Barnsley Birmingham. Limpan tycker inte alls svenska folket kommit rätt på denna match.

Limpar om Barnsley - Birmingham
Redaktionen

Anders Limpar

Barnsley känns överstreckade. Två raka utan vinst och ändå stå så pass högt. Bara för man heter Barnsley och gick bra förra säsongen. Birmingham kommer från en 5-0 seger i ligan. Man torskade i cupen men då luftade man 9 spelare. Tränaren pratar mycket varmt om truppen i år och har i stort sett hela truppen tillgänglig. Här hamnar min skrällvarning där jag kör X2 men tror och hoppas på 2an.

Weimer - Reading (53%)

I match 9 hittar vi Huddersfield som ställs mot Reading. Weimer skrällvarnar för Reading.

Weimer om Huddersfield - Reading
Redaktionen

Jonas Weimer

Det här är en så kallad överstreckad match. Oddset är runt 2.50 på Huddersfield och de är streckade upp över 50% när man borde ligga runt 40%. Utöver det tycker jag det är två jämna lag. Reading har visserligen bara en vinst men det har varit jämna matcher. När det är jackpot måste man få med sig några överstreckade matcher där favoriterna faller. Det är dags för Paunovic lag att åtminstone plocka poäng här.

Reading Huddersfield Stryktipset

Reading får förtroendet från Weimer

Läs senaste Stryktipskrönikan 28 Augusti

Bettingstugan stryktipskronika robert pettersson

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 28 Augusti

Premier League 27 augusti 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare och expert Robert Bobby Pettersson som kommer ... Läs mer

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 28 Augusti

I veckans Uppsnack Stryktipset går Limpar, Weimer och Bobby igenom alla höjdpunkter på Stryktipset denna vecka samt förstås ger de sina tankar kring sina spikar och skrällar på veckans kupong.

🏡 Andelsspel på Stryktipset lördag 28 Augusti

13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

Fler spelnyheter & kampanjer

Vem vinner SHL:s poängliga?

20 september 2021

SHL 2021/2022 drog igång för drygt en vecka sedan och det går fortfarande att spela på vem som vinner seriens poängliga. Vi har granskat spelbolagens odds för vinnare av SHL:s ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)

Premier League 17 september 2021

Det har blivit dags för en ny Stryktipsomgång med 15 miljoner i jackpot! Denna gång serveras spikarna och skrällarna från Bettingstugan av våra experter Anders Limpar och Jonas ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 18 September

Premier League 17 september 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar ... Läs mer

Han vinner skytteligan i Champions League 2021/2022

Champions League 16 september 2021

Champions League är äntligen igång igen efter en lång sommar. Nu har gruppspelet sparkat igång och då är det alltid roligt att ha lite spel igång. Skytteligan är något som alltid ... Läs mer

De vinner Champions League - Enligt spelbolagen!

Champions League 13 september 2021

Äntligen drar gruppspelet i Champions League igång! Detta inför publik och med svenskt deltagande! Det kommer bli oerhört spännande att följa årets turnering och se vilka lag som ... Läs mer