Stryktipsförslag » Krönika & System till Stryktipset | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Stryktipskrönikan med Bettingstugan 28 Augusti
Bettingstugan stryktipskronika robert pettersson
Nyhet

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 28 Augusti

Premier League 27 augusti 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare och expert Robert Bobby Pettersson som kommer med sina tankar inför helgens kupong.

Stryktipset 28 Augusti

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset lördag den 24 april hos Svenska Spel Sport & Casino AB

Om krönikören

Här kan ni se vår presentation av Robert:

Stryktipskrönikan 28 Augustil

Hallå! 

Robert ”Bobby” Petterson här och idag kommer jag med ny analys till helgens Stryktips och även Topptips där matcherna finns med. Jag är ruggigt laddad för denna omgång och tiden fram till detta har jag sett väldigt mycket fotboll. Det är det som är så härligt när sommaren tagit slut att man direkt får plåster på såren med de stora matcherna från England.

Ruggigt intressant omgång

Jag tycker vi har en fantastiskt spännande omgång denna gång som kryddas med 17 miljoner i jackpot. Det blir till att sitta klistrad med analyser ända in på spelstopp men redan nu har jag några drag klara. Vissa av dem kan ni höra mig prata om i Uppsnack Stryktipset med Limpar och Weimer och vissa av dem är helt nya tankar här nere. 

Nu åker vi!

/ Bobby

🔨 Kupongbyggaren - West Ham

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)

Jag har svårt att se Crystal Palace ta poäng sett till formen de har just nu. Viera har fortfarande inte lyckats överföra sin egen ”never surrender - mentalitet” till sina mannar. Jag är inte orolig för Palace sett till nedflyttning, men jag är heller inte orolig för Palace sett till matchen mot West Ham.

West Ham Stryktipset

West Ham ångar på och vinner enligt Bobby

❌ Spikkrysset - Brighton v Everton

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här).

Här nämnde jag i uppsnacket att jag var inne på att helt enkelt välja X i matchen mellan Brighton och Everton. Jag valde dock att säkra upp med en tvåa på vårt lite större system, men enbart ett kryss här gör sig nog rättvisa också!

Brighton Everton Stryktipset

Everton får nöja sig med en pinne?

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶 Leicester

Här tycker jag Leicester är extremt överstreckade. Norwich besitter ändå stor del av laget som dominerade i Championship och det är såklart stor skillnad på Championship och Premier League, men 63% på Leicester går jag personligen inte med på!

🔴 Crystal Palace

Palace. Jag har som nyss nämnts extremt svårt att se Palace ta poäng i denna match. Än mindre vinna den. Ett kryss skulle de hypotetiskt kunna krysta sig till. Men att vinna matchen med Milivojevic och Eze borta. Nej, det tror jag inte kommer ske.

West Ham Crystal Palace Stryktipset

Crystal Palace väger för lätt enligt Bobby

Läs senaste spikar och skrällar

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.34)

Premier League 27 augusti 2021

Ingen vidare utdelning förra veckan gör denna vecka än mer spännande då vi har 17 miljoner i jackpot! Våra experter kommer som vanligt med sina spikar och skrällar inför den ... Läs mer

Senaste Uppsnack Stryktipset 28 Augusti

Fler spelnyheter & kampanjer

Vem vinner SHL:s poängliga?

20 september 2021

SHL 2021/2022 drog igång för drygt en vecka sedan och det går fortfarande att spela på vem som vinner seriens poängliga. Vi har granskat spelbolagens odds för vinnare av SHL:s ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)

Premier League 17 september 2021

Det har blivit dags för en ny Stryktipsomgång med 15 miljoner i jackpot! Denna gång serveras spikarna och skrällarna från Bettingstugan av våra experter Anders Limpar och Jonas ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 18 September

Premier League 17 september 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar ... Läs mer

Han vinner skytteligan i Champions League 2021/2022

Champions League 16 september 2021

Champions League är äntligen igång igen efter en lång sommar. Nu har gruppspelet sparkat igång och då är det alltid roligt att ha lite spel igång. Skytteligan är något som alltid ... Läs mer

De vinner Champions League - Enligt spelbolagen!

Champions League 13 september 2021

Äntligen drar gruppspelet i Champions League igång! Detta inför publik och med svenskt deltagande! Det kommer bli oerhört spännande att följa årets turnering och se vilka lag som ... Läs mer