Stryktipset » Lördag 19 januari » Spikar & Skrällar från Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Premier League 18 januari 2019

Svenska Spel fortsätter att fira sitt 50-årsjubileum och kommer på lördag dubbla alla vinster på Stryktipset. I vanlig ordning har Bettingstugans experter tagit ut varsin rad samt även uppmärksammat lördagens spikar och skrällar.

Bettingstugans rader inför helgens Stryktipset

👊 Kupongens spik

Bettingstugans experter tar ut varsin spik inför lördagens StryktipsetInför helgens kupong dubblar dessutom Svenska Spel vinsten för alla som löser 13 rätt!

Wiking: Liverpool 87%

Serieledarna Liverpool är ruggigt starka på hemmaplan och har faktiskt inte en enda förlust på 31 hemmamatcher i Premier League. På lördag ställs dom mot Crystal Palace, ett Palace som saknar både sin första och andramålvakt vilket talar för att Speroni kommer få chansen mellan stolparna. Oavsett målvakt tror Wiking att bortalaget får det tufft mot Liverpool. 

Liverpool vinner denna match åtta gånger av tio och jag kommer att spika ettan.

Läs Wikings analys av samtliga matcher på Stryktipset

MattiasManchester United 83%

Sex vinster av sex möjliga för Ole Gunnar Solskjaer innebär en flygande start som ny huvudtränare för Manchester United. Självförtroende inför helgens match är av självklara skäl därför grymt i truppen, speciellt med tanke på vinsten mot Spurs i den senaste omgången. På lördag ställs man mot ett av seriens svagaste bortalag och enligt Mattias kommer det inte bli några problem för Pogba och co att inkassera en ny trepoängare. 

Med fjärdeplatsen inom rimligt räckhåll förväntar jag mig få se ett motiverat och fokuserat Manchester United som komfortabelt avfärdar Brighton. 

Johan: Liverpool 87%

Precis som Wiking väljer Johan att spika Liverpool på lördag. Ett Liverpool som visade styrkebesked förra helgen då man krigade till sig tre poäng på bortaplan mot hemmastarka Brighton. På lördag förväntas Klopps gäng få det aningen lättare, Crystal Palace har nämligen visat upp en svag bortaform med hela fem förluster på dom åtta senaste bortafajterna. 

Många Liverpoolfans har nog fortfarande mardrömmar från mötet mellan lagen 2014 då Liverpool tappade 3-0 till 3-3 vilket innebar att titeldrömmen försvann. 

🙏 Kupongens skräll

Bettingstugans experter tar ut varsin skräll inför lördagens StryktipsetInför helgens kupong dubblar dessutom Svenska Spel vinsten för alla som löser 13 rätt!

Wiking: Wigan 24%

Det skiljer sig endast tre poäng mellan Sheffield Wednesday och Wigan inför lördagens match, en match som bör anses som viktig då detta är två förväntade bottenkonkurrenter som ställs mot varandra. Tittar vi på streckfördelning i denna match så kan vi se att majoriteten av svenska folket tror på hemmaseger, Wiking gör dock det motsatta och spelar X2.

Sheffield Wed är seriens mest överskattade lag trots att de inte ligger bättre än på en 16:onde plats.

Läs Wikings analys av samtliga matcher på Stryktipset

Mattias: Hull 20%

Svenska folket verka tro på hemmalaget Aston Villa i denna match men Mattias menar att man bör tänka om innan kupongen lämnas in. Bortalaget Hull har en lysande form med sju vinster och en oavgjord på dom åtta senaste ligamatcherna samtidigt som Aston Villa fortsätter att underprestera. Inför lördagens drabbning har Villa endast en vinst på dom senaste sex matcherna.

Johan: Cardiff 17%

På lördag utspelas det ett ordentligt ångestmöte på St James Park när Newcastle gästas av Cardiff. Två lag som gått trögt och som nu båda kommer gå för tre poäng. Johan menar att det är bortalaget Cardiff som bör ha goda chanser till just detta, mycket pga. Newcastle usla hemmaform. Newcastle har endast vunnit två hemmamatcher av elva denna säsong, åtta av dessa matcher har slutat med förlust. Lägg därtill att Newcastle har ett prekärt skadeläge. 

Gå direkt till Stryktipset

Stryktipset Maratontabell 2018 11

Mattias fortsätter att toppa maratontabellen

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.16)

Fotboll 19 april 2019

Lördagens Stryktips består av matcher från totalt sex olika ligor. En minst sagt rolig utmaning med flera högintressanta matcher. I vanlig ordning har Bettingstugans experter ... Läs mer

Napoli mot Arsenal - förhöjt odds 7 x pengarna!

Europa League 17 april 2019

Napoli mot Arsenal i Europa League. Napoli behöver hämta upp ett 0-2 underläge och behöver satsa allt framåt. Läge för en kontring på Aubameyang? Hajper boostar oddset på att den ... Läs mer

Håller Liverpool nollan ikväll? - 4 x pengarna!

Champions League 17 april 2019

Liverpool vann första mötet med 2-0 mot Porto och har ett ben i en semifinal. Tror man på seger även ikväll och hållen nolla så får vi hela 4 x pengarna på det boostade oddset ... Läs mer

Nickmål av Ronaldo + Juventus-vinst till 8x pengarna!

Champions League 16 april 2019

Hajper erbjuder ett förhöjt odds till både nya och befintliga kunder till kvällens match mellan Juventus och Ajax. Gå in på deras Hajpade Odds och spela att Juventus vinner & ... Läs mer

Färjestad-vinst + ö. 6 mål till 6x pengarna!

SHL 16 april 2019

Semifinalerna av SHL rullar vidare och ikväll är det dags för match 6 mellan Djurgården och Färjestad. Bortalaget Färjestad är piskade att vinna och tror du att man lyckas med det ... Läs mer