Stryktipset » Lördag 19 januari » Spikar & Skrällar från Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Premier League 18 januari 2019

Svenska Spel fortsätter att fira sitt 50-årsjubileum och kommer på lördag dubbla alla vinster på Stryktipset. I vanlig ordning har Bettingstugans experter tagit ut varsin rad samt även uppmärksammat lördagens spikar och skrällar.

Bettingstugans rader inför helgens Stryktipset

👊 Kupongens spik

Bettingstugans experter tar ut varsin spik inför lördagens StryktipsetInför helgens kupong dubblar dessutom Svenska Spel vinsten för alla som löser 13 rätt!

Wiking: Liverpool 87%

Serieledarna Liverpool är ruggigt starka på hemmaplan och har faktiskt inte en enda förlust på 31 hemmamatcher i Premier League. På lördag ställs dom mot Crystal Palace, ett Palace som saknar både sin första och andramålvakt vilket talar för att Speroni kommer få chansen mellan stolparna. Oavsett målvakt tror Wiking att bortalaget får det tufft mot Liverpool. 

Liverpool vinner denna match åtta gånger av tio och jag kommer att spika ettan.

Läs Wikings analys av samtliga matcher på Stryktipset

MattiasManchester United 83%

Sex vinster av sex möjliga för Ole Gunnar Solskjaer innebär en flygande start som ny huvudtränare för Manchester United. Självförtroende inför helgens match är av självklara skäl därför grymt i truppen, speciellt med tanke på vinsten mot Spurs i den senaste omgången. På lördag ställs man mot ett av seriens svagaste bortalag och enligt Mattias kommer det inte bli några problem för Pogba och co att inkassera en ny trepoängare. 

Med fjärdeplatsen inom rimligt räckhåll förväntar jag mig få se ett motiverat och fokuserat Manchester United som komfortabelt avfärdar Brighton. 

Johan: Liverpool 87%

Precis som Wiking väljer Johan att spika Liverpool på lördag. Ett Liverpool som visade styrkebesked förra helgen då man krigade till sig tre poäng på bortaplan mot hemmastarka Brighton. På lördag förväntas Klopps gäng få det aningen lättare, Crystal Palace har nämligen visat upp en svag bortaform med hela fem förluster på dom åtta senaste bortafajterna. 

Många Liverpoolfans har nog fortfarande mardrömmar från mötet mellan lagen 2014 då Liverpool tappade 3-0 till 3-3 vilket innebar att titeldrömmen försvann. 

🙏 Kupongens skräll

Bettingstugans experter tar ut varsin skräll inför lördagens StryktipsetInför helgens kupong dubblar dessutom Svenska Spel vinsten för alla som löser 13 rätt!

Wiking: Wigan 24%

Det skiljer sig endast tre poäng mellan Sheffield Wednesday och Wigan inför lördagens match, en match som bör anses som viktig då detta är två förväntade bottenkonkurrenter som ställs mot varandra. Tittar vi på streckfördelning i denna match så kan vi se att majoriteten av svenska folket tror på hemmaseger, Wiking gör dock det motsatta och spelar X2.

Sheffield Wed är seriens mest överskattade lag trots att de inte ligger bättre än på en 16:onde plats.

Läs Wikings analys av samtliga matcher på Stryktipset

Mattias: Hull 20%

Svenska folket verka tro på hemmalaget Aston Villa i denna match men Mattias menar att man bör tänka om innan kupongen lämnas in. Bortalaget Hull har en lysande form med sju vinster och en oavgjord på dom åtta senaste ligamatcherna samtidigt som Aston Villa fortsätter att underprestera. Inför lördagens drabbning har Villa endast en vinst på dom senaste sex matcherna.

Johan: Cardiff 17%

På lördag utspelas det ett ordentligt ångestmöte på St James Park när Newcastle gästas av Cardiff. Två lag som gått trögt och som nu båda kommer gå för tre poäng. Johan menar att det är bortalaget Cardiff som bör ha goda chanser till just detta, mycket pga. Newcastle usla hemmaform. Newcastle har endast vunnit två hemmamatcher av elva denna säsong, åtta av dessa matcher har slutat med förlust. Lägg därtill att Newcastle har ett prekärt skadeläge. 

Gå direkt till Stryktipset

Stryktipset Maratontabell 2018 11

Mattias fortsätter att toppa maratontabellen

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Gratisspel på Brynäs - Oskarshamn!

SHL 16 oktober 2019

Nu erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Brynäs - Oskarshamn. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 kr. Läs mer

LeoVegas kommer med en ny STOR bonus

16 oktober 2019

LeoVegas lanserar idag en ny bonus som tilltalar precis alla typer av spelare. Vare sig du är nybörjare eller riktig storspelare. Bonusen är nämligen indelad i fem olika nivåer. ... Läs mer

Sverige mot Spanien - MAXADE odds

EM-kval 15 oktober 2019

Sverige möter Spanien i ett rykande hett EM-kvalmöte. Vad passar inte bättre till det än några maxade odds? 888sport skruvar upp oddsen för hemma- respektive bortaseger rejält! Läs mer

TÄVLING: Vinn FräckisGretzky & få 10 000kr presentkort!

11 oktober 2019

På lördag morgon sätter vi igång en ny tävling med Yobetit. Tävlingen går ut på att placera spel för 99kr och den som sätter ett spel för högst odds vinner ett presentkort för 10 ... Läs mer

Läget i EM-kvalet - så kommer det att gå

EM-kval 11 oktober 2019

EM-kvalet går in i sitt slutskede och i många grupper kommer nu helt avgörande matcher. Vi tar tempen på Sveriges grupp där mycket kan avgöras denna vecka. Det kommer bli kamp, ... Läs mer