• Hem
  • Nyheter
  • Stormöte i Serie A: Målvaktskris i Milan!
AC Milan Juventus i Serie A
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Stormöte i Serie A: Målvaktskris i Milan!

Serie A 22 oktober 2023

SERIE A. Vi har en stormatch från italienska Serie A att se fram emot under söndagen och detta ifrån San Siro där Juventus ska gästa AC Milan i ett riktigt klassikermöte!

Betta på Serie A hos No Account Bet

No Account Bet


Stormöte på San Siro - här är några saker att tänka på!

⏰ Matchstart: Söndag 22 oktober klockan 20:45
🏙️ Plats: Milano, Italien
🏟️ Arena: San Siro (Kapacitet: 80 018)

San Siro

AC Milan tappade serieledningen under lördagen och det efter att lokalrivalen Inter fixat en stabil trepoängare i deras bortamöte med Torino. Milan har dock denna "hängmatch" till godo, men för att de rödsvarta ska återta serieledningen är det tre poäng som gäller i klassikermötet mot Juventus.

"Juventus brukar ha det tufft mot AC Milan borta"

Juventus åker till San Siro som underdogs och ser man till resultatraden som bortalaget har i ryggen inför mötet med AC Milan på deras hemmaplan är det inga superstarka siffror. 

Fem senaste lagen emellan (på San Siro):

  1. AC Milan - Juventus 2-0
  2. AC Milan - Juventus 0-0
  3. AC Milan - Juventus 1-3
  4. AC Milan - Juventus 4-2
  5. AC Milan - Juventus 1-1

Målvaktskris i hemmalaget

Inför detta klassikermöte mellan storlagen i Serie A har AC Milan bekymmer på målvaktsposten. Mike Maignan, utpekad förstemålvakt och Marco Sportiello, andremålvakt, är båda satta ur spel. Den förstnämnde på grund av avstängning och den andre dras med skada. Detta innebär att Antonio Mirante förväntas starta mellan stolparna.

Antonio Mirante är dock ingen färsking. Han är 40 år gammal och har en lång karriär bakom sig. Totalt har han genomfört 368 matcher i Serie A sedan säsongen 2005/2006 då han var målvakt i ACN Siena 1904.

Lång skadelista i bortalaget också

Det är inte bara AC Milan som dras med skador inför detta stormöte. Juventus får definitivt klara sig utan Alex Sandro, Mattia De Sciglio och brassen Danilo. Alla tre är uppsatta på skadelistan och utöver dem lägger vi till två avstängda lirare också. 

Nicolo Fagioli är en av dem och den andra är Paul Pogba. Både Fagioli och Pogba har gjort bort sig genom att den förstnämnde deltagit i beting på egna matcher och Pogba är som bekant avstängd för att ha testats positivt i ett dopningstest. 

Oddslista på intressanta speltips inför AC Milan - Juventus

Speltips från Bettingstugan.se inför matchen

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
22 okt.
20:45
AC Milan - Juventus
Serie A
Bet: AC Milan (Draw no bet)
 
Sportbonus:

100% upp till 500 SEK

Omsättningskrav: 10x bonussumma Lägsta odds: 1.50 Bonuskod: Ingen kod