• Hem
  • Nyheter
  • Stryktipset v.21: Poolarn vs Victor, vem backar ni?
Stryktipset
Nyhet

Stryktipset v.21: Poolarn vs Victor, vem backar ni?

Fotboll 24 maj 2024

FOTBOLL. Veckans upplaga av Stryktipset bjuder på 10 000 000 kr i jackpot. Poolspelsexpeterna Poolarn och Victor har sina analyser klara och här går vi igenom hur de tänker inför helgens omgång gällande veckans bank, skräll & livrem.

Spela på Stryktipset

Svenska Spel Sport & Casino


Stryktipset v21: Veckans bank, skräll & livrem

På Bettingstugan kan ni inför varje omgång av Stryktipset ta del av analyser och spelförslag från Victors Tips och Poolarn. De här två poospelsexperterna står för välskrivna analyser där de utser veckans bank, veckans skräll och utöver det så väljer vi också ut en oviss match där de väljer både hängslen och livrem.

Här får ni en sammanställning om hur experterna tänker inför den här veckans upplaga av Stryktipset. 

NYHET: Poolarn & Victor som spelläggare hos Bettingstugan & Direkten Ryd.

Andelslag bettingstugan

Hos oss finns andelar i alla prisklasser!

Veckans bank 💰

Veckans bank signerad Victor 

Match 3: Kaiserslautern - Bayer Leverkusen
Motivering: Visst lär det vara besvikna Leverkusen-killar som kommer till Berlin för veckans andra cupfinal, men det ska spela mindre roll. Kaiserslautern är alldeles för dåliga och tvåan är precis så given som streck och odds antyder

Skarmbild 2024 05 24 143850

Veckans bank signerad Poolarn

Match 3: Kaiserslautern - Bayer Leverkusen
Motivering: Final i tyska cupen där Kaiserslautern från andraligan ställs mot mästarna från Bundesliga, Leverkusen. Såklart en enorm klasskillnad mellan dessa två lag och även om Leverkusen spelade en final i Europa League redan i onsdags bör man inte ha några problem med att ladda om inför denna match. Favoritskapet är rejält pressat men jag vill ändå kliva på den raka tvåan här.

Skarmbild 2024 05 24 143850

Veckans skräll 💥

Veckans skräll signerad Victor

Match 1: Manchester City - Manchester United
Motivering: Derbyn har en förmåga att leva sina egna liv och Manchester United får tillbaka några spelare från skadelistan till denna match. Då kan de rödklädda absolut göra match av det hela. Missa inte rensaren!

Skarmbild 2024 05 24 144102

Veckans skräll signerad Poolarn

Match 12: Cremonese - Catanzaro 
Motivering: Semifinal i kvalet till Serie A där den första matchen mellan lagen slutade 2-2. Med det sagt är det nu fördel Cremonese som ska vara favoriter inför returen med sin hemmafördel. Men jag kan ändå se en jämn match framför mig även här och då jag tycker Cremonese blivit lite för stora favoriter på kupongen väljer jag att kliva på X2 här.

Skarmbild 2024 05 24 144159

Veckans livrem ✋

Veckans livrem signerad Victor

Match 2: Celtic - Rangers
Motivering:  Celtic tog hem den skotska ligan efter att ha avslutat med sex raka segrar, bland annat en 2-1-seger mot värsta rivalen Rangers. Nu går de för dubbeln och de grönvita har ett gynnsamt truppläge. Furuhashi lär leda linjen igen med Maeda och Hatate vid sin sida. McGregor och O’Riley ska samtidigt försöka vinna slaget centralt. Rangers har en del skador att hantera, men de blåklädda kan ändå ställa spelare som Dessers, Silva och Cantwell på benen. Detta är en chans till revansch och på neutral plan (Hampden Park) kommer Rangers göra match av det hela. Helgardera och håll tummarna för gästerna.

Skarmbild 2024 05 24 144304

Veckans livrem signerad Poolarn

Match 2: Celtic - Rangers
Motivering: Ännu en cupfinal och ännu ett derby när Celtic ställs mot Rangers i den skotska cupfinalen. Celtic slutade till slut åtta poäng framför Rangers i ligan och Celtic ska också värderas som det bättre laget och ska med det sagt vara favoriter här. Men tycker värderingarna sitter som de ska och jag vill kliva in med helgarderingen.

Skarmbild 2024 05 24 144304