• Hem
  • Nyheter
  • Stryktipskrönikan med Bettingstugan 29 Maj
Bettingstugan stryktipskronika 3
Nyhet

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 29 Maj

Champions League 28 maj 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Sist på tur är Bettingstugans spelläggare Jonas Weimer som kommer med sina tankar inför helgens kupong.

Stryktipset 29 maj

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset lördag den 29 maj hos Svenska Spel Sport & Casino AB

Om krönikören

Jonas Weimer

Jonas Weimer

Spelläggare Bettingstugan

Jonas Weimer har arbetat som spelläggare sedan starten 2019 hos Bettingstugan. Eftersom betting är Jonas huvudsakliga arbete kan han lägga ner mycket tid till att analysera raderna. Det har betalat av sig då det har blivit flera stora vinster på både Europatipset och Stryktipset där den ensamma raden den 29 december 2020 sticker ut. Systemet, som kostade 5184 kronor, gav 3150000 kronor och delades med 5 andra andelsköpare. Sedan dess har även 2.7 miljoner spelats in på Europatipset även det som delades med 9 andelsköpare.

Stryktipskrönikan 29 Maj

Solen lyser idag över Västerås och meteorologerna lovar fantastiskt väder över helgen! Sommarens EM-slutspel närmar sig och med det även heta matcher. Utanför börjar min pool gå upp mot 30 grader och semestern är inte många veckor bort. Det sista kan vi dock stryka från positiva grejer då jag älskar mitt jobb. Att få följa europeisk toppfotboll och betta är det roligaste jag vet, så det kanske blir lite spel även på semestern.

Men ännu är vi inte framme vid EM även om Sverige faktiskt finns med på kupongen idag. Först ska vi beta av några veckor där vi nog får se ett lite sämre utbud av matcher på Stryktipset. Just denna helg bjuder ändå på en del riktiga höjdpunkter. Dels att få se Sverige förstås men även finaler i Champions League och Svenska cupen. Lägg till att de sista matcherna i Englands play off ska avgöras.

Ja, det är med glädje jag tar emot veckans kupong och dessutom en jackpot på 10 miljoner. Det vore ju grymt att dra in den med och få de tre största vinsterna sedan december hos Svenska spel. Det vore nog unikt! Men då behöver jag er hjälp. Ni vet vart andelarna finns! Nu åker vi!

/ Weimer

🔨 Kupongbyggaren - Oskarshamn

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)

Här får man följa procenten noga inpå spelstopp men just nu tycker jag detta är en bra spik till alla mina system. Oskarshamn går som tåget i division ett norra. Man kör över det mesta av motståndet och målskyttet sprids ut på flera spelare i laget vilket alltid är ett bra tecken på harmoni. Nu har man dessutom lånat in Edvin Crona som gjorde 23 matcher för Kalmar i Allsvenskan förra säsongen. Bara en i raden spelare som mynnat ut i sammarbetet med Kalmar. Till denna match får man även tillbaka avstängda Anton Agebjörn. Oskarhamn har haft lite problem borta men hemma är man urstarka. Skövde har två raka förluster och bara tre poäng på resande fot.

BB210228 SM072

Oskarshamn får förtroende från Weimer

❌ Spikkrysset - Brentford vs Swansea

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här).

Känns inte denna match som någon som kommer avgöras i förlängning eller möjligtvis straffar? Två lag som kämpat hårt hela säsongen. Man har tagit sig hela vägen till en direkt avgörande match. Båda kan göra mål och hamnar man i underläge finns klara möjligheter att kvittera. Är det dock oavgjort med en kvart kvar är det troligtvis riskminimering deluxe! Krysset måste med även om jag håller Brentford som det bättre laget.

Brentford Stryktipset Skräll

Kan Brentford knyta ihop säcken i förlängningen?

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶 Hammarby

Jag tycker det känns som att svenska folket höjer Hammarby till lite väl stora favoriter. Man har inte rosat marknaden i Allsvenskan och nu ryktas Billborn få sparken. Visst, på andra sidan står ett lag vars form är ännu värre och där Alm ska lämna. Men Häcken har en del spännande vapen att ta till här. Traore tror jag kan bli användbar och Jermejeffs djupledsspel lär såra Hammarbys lite trubbigare backlinje. Lägg till att Irandust äntligen är tillbaka. Hammarby bör verkligen garderas.

🔴 Blackpool

Blackpool streckas upp som om de vore Barcelona mot Girona. Det här är inte så stor skillnad mellan lagen och får man Blackpool till 60% så avstår jag. Lincoln brottade ner Sunderland och kan göra det igen här på neutral plan. 17% är ett fynd!

BB210523 MI097

Irandust är äntligen tillbaka i Häcken

Läs senaste spikar och skrällar

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.21)

Champions League 28 maj 2021

Stryktipset är tillbaka igen! 10 miljoner i jackpot och en del fina matcher så som final i Champions League och Svenska cupen samt landskamp för Sverige och så ska det bli klart ... Läs mer

Läs våra senaste analyser till Stryktipset

SpelstoppTipsterTitelPoolspelSpelbolagSystem
22 juni
18:59
Topptipset » Tisdag 22/6
Poolspel: Topptipset System: 108 rader
21 juni
17:59
Topptipset » Måndag 21/6
Poolspel: Topptipset System: 108 rader

Senaste Uppsnack Stryktipset

Tyvärr inget Uppsnack Stryktipset denna vecka då våra experter fått ledigt. Istället laddar vi för Fotbolls-EM!

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela på Sverige mot Polen till 2.90 x pengarna - helt utan risk!

Tisdag: Expekt kommer med en helt ny och fräsh sportsbook och firar detta med att erbjuda alla nya kunder ett helt riskfritt spel till matchen Sverige - Polen! Spela 100 kronor på ... Läs mer

Målrikt mellan Finland och Belgien? 11 x pengarna!

Förhöjda odds EM 2021 21 juni 2021

MÅNDAG: Dags för sista matchen i Grupp B där Finland tar emot Belgien i Ryssland. Finland som kramat ihop tre poäng möter gruppettan Belgien som har sex poäng. För Finands del kan ... Läs mer

Odds på Sverige i OS 2021

Sommarspelen 2020 21 juni 2021

Sommarspelen 2021 i Tokyo närmar sig och med det även våra förhoppningar om ett svenskt medaljregn. Det finns flera bra medaljchanser för vårt svenska landslag och här tar vi ... Läs mer

Topp 10 bonusar till OS 2021

Sommarspelen 2020 21 juni 2021

Det har varit en stökig uppladdning men nu är äntligen sommar OS i Tokyo 2021 här! Det kommer bli heta dagar med mycket sport och härliga prestationer - det kan vi vara säkra på. ... Läs mer

Superboost från Betway till England - Skottland!

Förhöjda odds EM 2021 18 juni 2021

FREDAG: Match i EM och rivalmöte mellan England och Skottland på Wembley. Då bjuder Betway på en riktig superboost! Spela England vinner och över 2.5 mål till 3 x pengarna. Läs mer