• Hem
  • Nyheter
  • Svenska Spels lanserar nytt poolspel kallat Challenge
Challenge
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Svenska Spels lanserar nytt poolspel kallat Challenge

Ishockey 15 november 2017

Svenska Spel har släppt ett nytt poolspel kallat Challenge. Poolspelet liknar andra populära poolspel som Topptipset och Powerplay med skillnaden att kupongen på Challenge är blandad med olika sporter och olika spelmarknader.

Svenska Spels nya poolspel Challenge innehåller sex till åtta matcher för varje kupong och kan spelas varje dag. Kupongen kan innehålla matcher från flera olika sporter och flera olika typer av spel som exempelvis 1X2 och över/under antal mål. Fotboll och ishockey kommer vara det vanligaste sporterna som finns på kupongen men vid större event som VM och OS kommer det även finnas stavhopp, skidor, brottning, curling etc på Challenge-kupongen.

Priser

Återbetalningen för Challenge är 70% likt Topptipset och Powerplay och snittutdelningen kommer ligga runt 2500kr. Men under de första veckorna kommer Svenska Spel lägga till 200 000kr per kupong för att skapa ett intresse kring det nya poolspelet.

Så spelar du Challenge

  1. Gå in på Svenska Spel och klicka in dig på Spela Challenge.
  2. Tippa på Svenska Spels utvalda spel för kupongen som kan innehålla sex till åtta matcher och spelalternativ som 1X2, antal mål, BLGM, handikappspel, över/under mm.
  3. Gardera matcherna eller lägg en enkelrad. Lägsta insats är 5 kronor och högsta är 50kr.
  4. Placera din kupong och betala.

Läs en mer omfattande guide om Challenge här