Nyhet

Tips-SM 2018: Så fungerar det

Premier League 10 oktober 2018

Årets upplaga av Tips-SM börjar närma sig. Här på Bettingstugan får du svar på alla funderingar kring arrangemanget, och dessutom tips på hur du tar dig långt i tävlingen.

När börjar Tips-SM 2018

Tips-SM 2018 går av stapeln från och med lördagen den 20:e oktober, systemet måst vara inlämnat senast 15:59. Sedan tävlar deltagarna varje lördag i sex veckor framöver.

Svenska Spel Tips-SM 2018

Svenska Spel arrangerar Tips-SM 2018

Hur fungerar Tips-SM

Tips-SM är en tävling arrangerad av Svenska Spel som går ut på att du individuellt eller i lag tippar ett 64-raderssystem på Stryktipset varje lördag i sex veckor. Det är dock bara dina fem bästa veckors slutresultat som räknas in, så du får välja bort din sämsta omgång.

De 13 bästa individuella tipparna kommer att gå vidare till den stora finalen i Stockholm den 13 december. Där kommer de göra upp om massor av fina priser, inte minst 300 000 kronor samt en fotbollsresa till London för den som slutar på första plats i Tips-SM 2018!

Självklart gäller samma deal för de 13 bästa lagen. Det som skiljer sig är att  priserna är upplagda på ett annorlunda sätt när det kommer till lagtävlingen. 

Vill du läsa mer om hur Stryktipset fungerar, klicka här.

Tips-SM 2018 Stryktipset Regler

Tips-SM har varit en populär tävling dom senaste åren. Här har vi vinnarna från 2010.

Anmälan till Tips-SM 2018

Individuellt - Tips-SM 2018

 1. Anmäl dig på Tips-SM:s startsida genom att klicka på knappen “anmäl individuellt” det går självklart att anmäla dig både via datorn, mobilen och i surfplattan, det går även att anmäla dig hos ditt spelombud.
 2. Tävlingen börjar lördagen den 20 oktober och från och med den dagen och sex veckor framöver placerar du ett 64-raderssystem .
 3. Dina fem bästa omgångar av de sex spelade räknas ihop i ett slutresultat, och om du blir bland de 13 bästa går du vidare till final
 4. Finalen avgörs genom en kunskapstävling om fotboll, och detta sker den 13 december i Stockholm. de fem bästa i kunskapstävlingen får priser, och första priset är 300 000 kronor samt en Premier League-helg i London.

Lag - Tips-SM 2018

 1. Välj en lagkapten som anmäler sig genom att klicka på “Anmäl lag” på Tips-SM:s startsida
 2. Bjud in 3-4 lagmedlemmar
 3. varje lagmedlem accepterar inbjudan och anmäler sig på svenskaspel.se
 4. Alla i laget lämnar in varsitt 64-raderssysttem varje vecka (med start den 20 oktober)
 5. Fem av lagets sex bästa omgångar kommer sedan att räknas, och de 13 bästa lagen kommer att gå vidare till final i Stockholm den 13 december.
 6. Finalen avgörs med ett kunskapstest som handlar om fotboll. De fem bästa lagen får priser och ettorna får 50 000 kronor per person samt en Premier League-helg i London.

Stryktipset med Bettingstugan

Vi på Bettingstugan levererar inför varje omgång av Stryktipset bolagsspel som både går att delta i men även att inspireras av till Tips-SM. Vår sida för Stryktipset hittar du här.

Här hittar du bland annat tips från vår super-Tipster Wiking samt giganten Anders Limpar som senast den 29/9-18 satte 13 rätt på Stryktipset. Så om det någon gång står och väger mellan hur du ska tippa under Tips-SM 2018 är du varmt välkommen in i stugan och lyssna på våra kunniga experter.  

Wiking och Limpar delar även med sig av sina analyser i vår Youtube-kanal. Varje fredag snackar dom upp helgens Stryktipset samt delar med sig av sina rader.

Andelsspel

Speltips-SM bygger som tidigare nämnt på spel i Stryktipset, som även via Bettingstugan går att köpa andelar i. Det fungerar på det sättet att varje fredag så skapar våra experter olika system som ni har möjlighet att vara en del av. Vill du delta i ett andelsspel som är skapat av våra kunniga Tipsters kan du vara det här.

Om du vill veta mer om andelsspel och läsa på om hur det fungerar kan du göra det här.

FAQ - Tips-SM Stryktipset 2018

Under hur lång tid pågår tävlingen?

Tävlingen pågår i sex veckor, mellan 20 oktober och 24 november 2018.

Vad är ett 64-raderssystem?

Det är ett system som består av sex stycke halvgarderingar och kostar 64 kronor.

Hur avgörs finalen?

Finalen kommer att hållas i Stockholm den 13:e december och avgörs i form av en fotbollsrelaterad kunskapstävling.

Vad får vinnaren?

 • Individuella vinnaren får en fotbollsresa till London och 300 000 kronor.
 • Lag vinnarna får en Premier League helg i London samt 50 000 kronor per person.
Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

60x pengarna på att Man Utd vinner mot Valencia

Som ny kund hos Betfair får du ikväll ett supererbjudande. Skapa konto och spela på att Man Utd vinner mot Valencia så boostas ditt odds från 2.55 till 60x pengarna. Vinst betalas ... Läs mer

Tävling: Vinn 25 000kr Bonus!

Oddstävling 12 december 2018

På fredag startar vi en ny snöboll på Facebook och denna gång kan ni vinna hela 25 000 kr i bonus av NordicBet. Tävlingen pågår i totalt sju dagar och du måste placera din första ... Läs mer

Målminuten - Vinn 500 kr hos Betsson

Tippa när första målet görs i Bettingstugans utvalda match och vinn 500 kr hos Betsson. För att delta behöver du RT:a vårt inlägg på Bettingstugans Twitter samt följa och tagga ... Läs mer

Betfair erbjuder 9x pengarna på Barcelona ikväll

Ikväll spelas det Champions League-fotboll i Barcelona då Tottenham kommer besök. Barcelona kliver in till kvällens match med ett lysande självförtroende då dom toppar gruppen samt ... Läs mer

Förhöjt odds hos Betfair på Chelsea - Manchester City

Helgens stormatch hittar vi i England och på Stamford Bridge då Chelsea gästas av serieledarna Manchester City. Betfair har nu ett öppningserbjudande i samband till matchen. Skapa ... Läs mer