Tips-SM 2018 » Är du Sveriges bästa tippare? | Regler, info & priser
Pokal Tips-SM
Nyhet

Tips-SM 2018: Så fungerar det

Premier League 10 oktober 2018

Årets upplaga av Tips-SM börjar närma sig. Här på Bettingstugan får du svar på alla funderingar kring arrangemanget, och dessutom tips på hur du tar dig långt i tävlingen.

När börjar Tips-SM 2018

Tips-SM 2018 går av stapeln från och med lördagen den 20:e oktober, systemet måst vara inlämnat senast 15:59. Sedan tävlar deltagarna varje lördag i sex veckor framöver.

Svenska Spel Tips-SM 2018

Svenska Spel arrangerar Tips-SM 2018

Hur fungerar Tips-SM

Tips-SM är en tävling arrangerad av Svenska Spel som går ut på att du individuellt eller i lag tippar ett 64-raderssystem på Stryktipset varje lördag i sex veckor. Det är dock bara dina fem bästa veckors slutresultat som räknas in, så du får välja bort din sämsta omgång.

De 13 bästa individuella tipparna kommer att gå vidare till den stora finalen i Stockholm den 13 december. Där kommer de göra upp om massor av fina priser, inte minst 300 000 kronor samt en fotbollsresa till London för den som slutar på första plats i Tips-SM 2018!

Självklart gäller samma deal för de 13 bästa lagen. Det som skiljer sig är att  priserna är upplagda på ett annorlunda sätt när det kommer till lagtävlingen. 

Vill du läsa mer om hur Stryktipset fungerar, klicka här.

Tips-SM 2018 Stryktipset Regler

Tips-SM har varit en populär tävling dom senaste åren. Här har vi vinnarna från 2010.

Anmälan till Tips-SM 2018

Individuellt - Tips-SM 2018

 1. Anmäl dig på Tips-SM:s startsida genom att klicka på knappen “anmäl individuellt” det går självklart att anmäla dig både via datorn, mobilen och i surfplattan, det går även att anmäla dig hos ditt spelombud.
 2. Tävlingen börjar lördagen den 20 oktober och från och med den dagen och sex veckor framöver placerar du ett 64-raderssystem .
 3. Dina fem bästa omgångar av de sex spelade räknas ihop i ett slutresultat, och om du blir bland de 13 bästa går du vidare till final
 4. Finalen avgörs genom en kunskapstävling om fotboll, och detta sker den 13 december i Stockholm. de fem bästa i kunskapstävlingen får priser, och första priset är 300 000 kronor samt en Premier League-helg i London.

Lag - Tips-SM 2018

 1. Välj en lagkapten som anmäler sig genom att klicka på “Anmäl lag” på Tips-SM:s startsida
 2. Bjud in 3-4 lagmedlemmar
 3. varje lagmedlem accepterar inbjudan och anmäler sig på svenskaspel.se
 4. Alla i laget lämnar in varsitt 64-raderssysttem varje vecka (med start den 20 oktober)
 5. Fem av lagets sex bästa omgångar kommer sedan att räknas, och de 13 bästa lagen kommer att gå vidare till final i Stockholm den 13 december.
 6. Finalen avgörs med ett kunskapstest som handlar om fotboll. De fem bästa lagen får priser och ettorna får 50 000 kronor per person samt en Premier League-helg i London.

Stryktipset med Bettingstugan

Vi på Bettingstugan levererar inför varje omgång av Stryktipset bolagsspel som både går att delta i men även att inspireras av till Tips-SM. Vår sida för Stryktipset hittar du här.

Här hittar du bland annat tips från vår super-Tipster Wiking samt giganten Anders Limpar som senast den 29/9-18 satte 13 rätt på Stryktipset. Så om det någon gång står och väger mellan hur du ska tippa under Tips-SM 2018 är du varmt välkommen in i stugan och lyssna på våra kunniga experter.  

Wiking och Limpar delar även med sig av sina analyser i vår Youtube-kanal. Varje fredag snackar dom upp helgens Stryktipset samt delar med sig av sina rader.

Andelsspel

Speltips-SM bygger som tidigare nämnt på spel i Stryktipset, som även via Bettingstugan går att köpa andelar i. Det fungerar på det sättet att varje fredag så skapar våra experter olika system som ni har möjlighet att vara en del av. Vill du delta i ett andelsspel som är skapat av våra kunniga Tipsters kan du vara det här.

Om du vill veta mer om andelsspel och läsa på om hur det fungerar kan du göra det här.

FAQ - Tips-SM Stryktipset 2018

Under hur lång tid pågår tävlingen?

Tävlingen pågår i sex veckor, mellan 20 oktober och 24 november 2018.

Vad är ett 64-raderssystem?

Det är ett system som består av sex stycke halvgarderingar och kostar 64 kronor.

Hur avgörs finalen?

Finalen kommer att hållas i Stockholm den 13:e december och avgörs i form av en fotbollsrelaterad kunskapstävling.

Vad får vinnaren?

 • Individuella vinnaren får en fotbollsresa till London och 300 000 kronor.
 • Lag vinnarna får en Premier League helg i London samt 50 000 kronor per person.
Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Vinnare Allsvenskan - Inför omstarten!

Allsvenskan 19 juni 2019

Vårsäsongen är avklarad och serien börjar utkristallisera sig. Malmö har kopplat ett grepp om segern men det är flera lag som ligger bra med i jakten på Lennart Johanssons pokal. ... Läs mer

Inför Afrikanska Mästerskapen 2019

Mästerskapen i fotboll duggar för tillfället tätt och i skrivande stund är det både ett pågående Dam-VM i Frankrike och ett Copa America i Brasilien. Inom kort sparkas även det ... Läs mer

Riskfritt spel på Copa America!

Copa America 17 juni 2019

Betfair Exchange erbjuder riskfritt spel för 450 kr på Copa America. Skapa konto via vår länk och spela på någon av matcherna som listas nedan för att ta del av erbjudandet! Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.24)

Superettan 13 juni 2019

På lördag är det 6 miljoner i jackpot på Stryktipset, något som bör motivera många till att spela även fast matcherna inte är dom lättaste på kupongen. Stryktipset 15 juni består ... Läs mer

Tippa gratis och vinn hos Coolbet!

Superettan 11 juni 2019

Coolbet är ett spelbolag som lägger stor vikt vid svensk fotboll och erbjuder matcher hela vägen ner till division 5. Förutom att erbjuda odds till dessa matcher så har Coolbet ... Läs mer