Messi Copa America 2019 Skytteliga
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Top 5 bonusar för Fotbolls-VM 2018

Fotboll 13 maj 2018

Fotbolls-VM 2018 är runt hörnet och snart är det dags att grotta ner sig i matcherna och spela på VM. Under stora mästerskap erbjuder spelbolagen ofta bra erbjudanden och framförallt roliga erbjudanden. Detta är ett gyllene läge att starta upp ett konto på fler än ett spelbolag och nyttja den bonus som bettingsajterna erbjuder. Vi på Bettingstugan har listat de bästa bonusarna för dig inför Fotbolls-VM 2018.

Matchad insättningsbonus

I samband med Fotbolls-VM 2018 så kommer spelbolagen ha flertalet olika bonusar. Innan du börjar nyttja några av bettingsidornas bonusar till VM så är det viktigt att du förstår vad dom innebär. Majoriteten av bonusar har olika regler som du måste förhålla dig till. Uppfyller du inte spelbolagens bonuskrav så kommer du inte kunna omvandla dina bonuspengar till kontanter. För att ditt spelande under VM ska vara så lyckosamt som möjligt väljer vi nu att gå igenom dom vanligaste bonusarna under VM och vad du ska tänka på när du använder dig av dessa erbjudanden. 

Matchad insättningsbonus

En utav dom vanligaste bonusarna är att du få en så kallad matchad insättningsbonus, vilket innebär att du får en procent av summan du sätter in när du startar kontot i en bonus. Det kan vara allt från 50-500%. Om du erbjuds en insättningsbonus på 100% och sätter in 1000 kr får du alltså 2000 kr att spela för.

Omsättningskrav

När du får en insättningsbonus av spelbolagen brukar de komma med ett så kallat omsättningskrav. Det innebär att du måste omsätta dina pengar ett visst antal gånger för att de ska omvandlas till kontanter så du kan ta ut dem. Får du en bonus på 1000 kr med omsättningskrav 5x måste du alltså spela för 5000 innan du kan ta ut dina pengar. Se till att ta reda på omsättningskravet så du inte behöver spela för fantasisummor för att kunna ta ut dina pengar.

Minimumodds

De flesta bonusarna kräver också att du spelar för ett visst odds för att in bonus ska omsättas. Om lägsta oddset är 1.50 måste du spela till minst det oddset för att din bonus ska omsättas. Du kan såklart spela för lägre odds, men dessa spel kommer inte räknas till din omsättning.

Läs mer om spelbolagens bonusar

Bästa bonus VM

LeoVegas bonus

Upp till 500 SEK gratisspel

Hos LeoVegas kan du välja mellan två olika insättningsbonusar. Antingen får du 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 2000kr. Bonusen måste omsättas 8 gånger till lägsta odds 1.50.

Hämta 500 kr bonus

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.


Betfair bonus

100% upp till 100 kr bonus

Hos Betfair erbjuds du en bonus på 100% upp till 1000kr. Din bonus måste omsättas 8 gånger till lägsta odds 1.60. Ange kod: ZSKACJ.


Betway bonus

500 kr gratisspel i ett kombinationsspel

Hos Betway får du som ny kund 100% upp till 1000kr. Bonusen måste omsättas till minsta odds 1.75. Odds under 1.75 räknas också men i mindre grad. Läs villkoren för mer info.

Hämta 500 kr bonus

18+, regler och vilkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway. Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav.


Bethard bonus

100% upp till 500 SEK

Hos Bethard erbjuds du en bonus på 100% upp till 1000kr. Omsättningskravet är 8 gånger till minsta odds 1.80.


Gratisspel

Ett gratisspel är precis vad det låter som. Spelbolaget ger dig en summa som du kan spela för, gratis. Ofta krävs det en insättning och gratisspelet matchar den summa du sätter in. Sätter du in 200 kr får du alltså ytterligare 200 kr att spela för i form av ett gratisspel. Sitter spelet får du vinsten utbetald som kontanter men inte insatsen. Normalt sett har dessa spel inget omsättningskrav på vinsten, men var noga med att kolla villkoren innan du tar bonusen.

Minsta odds

Ofta kräver gratisspel inget lägsta odds när du ska spela det. Anledningen till detta är att endast vinsten delas ut och inte insatsen. Spelar du då 200 kr gratisspel till oddset 1.10 vinner du endast 20 kr. Det gör att man ofta väljer att spela sina gratisspel på högre odds. Även här är det viktigt att du kollar villkoren innan du spelar då minsta odds kan förekomma.  

Bästa gratisspel VM

Ladbrokes bonus

Accepterar inte svenska spelare

Hos Ladbrokes får du ett gratisspel upp till 1000kr. Placera ett spel på mellan 50-100kr till minsta odds 2.00 och få ett gratisspel till samma värde.