Fotbolls EM 2024 Tyska fans som jublar
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Topp 10 Bonusar för Fotbolls-EM 2024

Fotbolls EM 2024 7 mars 2024

FOTBOLL. Sommaren närmar sig och det innebär att fotbolls-EM 2024 gör det samma. På Bettingstugan.se kommer vi hårdbevaka det här evenemanget och uppladdningen är i full gång och har så varit ett tag. Här och nu ska vi ge er svaret på samtliga bonusar från de spelbolag som storsatsar på sommarens mästerskap. Ta del av all nödvändig information om oddsbonusar med mera hos oss!

TOPP 10 BONUSAR FÖR FOTBOLLS-EM 2024

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. upp till 1500 SEK i ett gratisspel

  2. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  3. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  4. 100% upp till 1000 SEK

  5. 100% upp till 500 SEK

  6. 100% upp till 1000 SEK

    18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller |

  7. 100% upp till 500 SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!

  8. Spela på marknadens högsta odds

  9. 120 SEK gratisspel

    Åldersgräns 18 år | Gör din första insättning och få 120 kr Gratisspel | Gratisspelet måste omsättas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på gratisspelet | Min. insättning 100 kr. | Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Klicka här för Regler och villkor

  10. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

    Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

TOPP 10 ODDSBONUSAR FÖR FOTBOLLS-EM 2024

Fotbolls-EM 2024 är en riktig höjdare som vi har att se fram emot denna sommar. Detta innebär även att spelbolagen är på tå då stora mästerskap som dessa brukar generera en del spännande aktiviteter och trevliga bonusar. Genom att spana in vår genomgång på de bästa spelbolagen inför fotbollsfesten som komma skall får du en bra skjuts i att välja rätt spelbolag för dig då du kan hämta bonusar och inte alltid behöva riskera att spela för dina riktiga pengar.

Betingstugan listar de tio bästa bonusarna inför Fotbolls-EM 2024

Att bli kund hos ett nytt spelbolag kan verka skrämmande och kanske onödigt, men det är det sannerligen inte! Genom att bli kund hos något av de bolag vi rekommenderar kan du nämligen ta del av deras aktuella bonusar som riktar sig mot nya kunder. Under stora event så som till exempel ett Europamästerskap i fotboll brukar spelbolagen hitta nya unika kampanjer och då får man som potentiell ny kund ett ypperligt tillfälle att testa bolaget i fråga samtidigt som de ger något tillbaka - kanske i form av en insättningsbonus eller ett riskfritt spel, till exempel.

Fotbolls em 2024 gruppspel och tabeller
Varför ska man testa Betinia?
Johan Videll

Johan Videll

- Just nu har Betinia en fantastisk bonus som riktar sig till dig som inte har testat dem ännu. Genom att bli kund får du 100 kr som gratisspel och här behöver du inte ens ge något tillbaka. Det är bara tacka och ta emot och nyttja bonusen i en trevlig sportsbook med många spelalternativ och det till bra odds också. Spelar man via till exempel deras hemsida så blir man inte besviken där heller då det är en snabb sajt som ger ett bra intryck!

Hämta din bonus hos Betinia här!

Läs mer om bonusen hos Betinia här!

Bettingstugan listar de 10 bästa spelbolagen just nu

Vi listar de spelbolag som just nu erbjuder några av marknadens bästa bonusar. Listan nedan är de spelbolag man helt klart bör spana in inför och under ett event som fotbolls-EM 2024.

  1. Betinia → Nytt spelbolag 2024 som satsar på Fotbolls-EM
  2. LeoVegas → Ett spelbolag som älskar Fotbolls-EM
  3. Expekt → Nya Expekt är på frammarsch igen
  4. Pinnacle → Med sin inriktning på fotboll är EM perfekt skyltfönster
  5. Fastbet → Använder Sbtech med ett stort utbud på Fotbolls-EM
  6. SpeedyBet → Fokus på höga bonusar under Fotbolls-EM
  7. Snabbare → Bra erbjudanden till Fotbolls-EM
  8. Hajper → Snabbt spelbolag som lanserat Swish
  9. Bethard → Svensk favorit med stort utbud på Fotbolls-EM
  10. Bet365 → Ett måste under Fotbolls-EM

Missa inte vår EM-guide - där finns allt man behöver!

Vi på Bettingstugan kommer ge er all nödvändig information inför och under det här mästerskapet. Våra tipsters är laddade för att erbjuda de bästa speltipsen, men inte bara det! Vi har en hel sida för bara fotbolls-EM där vi presenterar allt från odds och kampanjer till nyheter, tabeller och såklart även speltips!

Odds em 2024 tyskland

Klicka på bilden för att spana in senate oddsen.

Läs mer om fotbolls-EM 2024

Spelschema fotbolls em 2024

När börjar fotbolls-EM 2024?

Fotbolls EM 2024 31 januari 2024

FOTBOLL. Fotbolls-EM 2024 tar plats mellan den 14 juni och 14 juli, så vi har en riktigt trevlig fotbollsupplevelse framför oss i sommar! Det är hög tid att redan nu se över ... Läs mer

EM pokalen i fotboll

Vem vinner fotbolls-EM 2024?

Fotbolls EM 2024 5 februari 2024

FOTBOLL. Uppladdningen, eller nedräkningen om ni så vill, inför sommarens stora fotbollsfest är i full gång. På Bettingstugan bevakar vi såklart mästerskapet till punkt och pricka ... Läs mer

EM 2024

Alla städer & arenor i Tyskland under Fotbolls-EM 2024 samt odds inför EM-premiären!

Fotbolls EM 2024 20 februari 2024

FOTBOLL. Fotbolls-EM 2024 tar plats i Tyskland i sommar där mästerskapet pågår från 14 juni till 14 juli. I den här nyheten går vi igenom i vilka orter det kommer spelas ... Läs mer

Harry Kane England

Kan England ta magisk dubbel? 21 x pengarna erbjuds hos Bet365!

Fotboll 22 februari 2024

FOTBOLL. Fotbolls-EM 2024 smyger sig allt närmare och två år efter det här mästerskapet har vi ett fotbolls-VM att se fram emot också. Spelbolagen har fullt upp med att hitta på ... Läs mer

Frågor och svar om fotbolls-EM 2024

Vilken oddsbonus till Fotbolls-EM 2024 är bäst?

Att rekommendera spelbolag är inte alltid lätt då utbudet varierar mellan olika leverantörer, men en sak vi är bra på är att ranka dem efter deras bonusar.

Här är några av de spelbolag som just nu erbjuder bäst oddsbonus:

Vilka riskfria spel finns det till Fotbolls-EM 2024?

Ett riskfritt spel innebär att du får pengarna tillbaka om du förlorar ditt spel, vanligtvis får du hela din insats tillbaka direkt på ditt konto. Villkoren för ditt riskfria spel kan variera beroende på vilket spelbolag eller vilken typ av kampanj det handlar om.

Här är några spelbolag som rekommenderas:

Vilka gratisspel finns det till Fotbolls-EM 2024?

Spelbolag som lockar nya kunder till sig med gratisspel är en riktig populär bonus bland spelarna. Här kan man hämta bonus utan att spelbolaget sätter något motkrav, så det är bara tacka och ta emot helt enkelt! 

Några spelbolag som rekommenderas är:

Vilka oddsbonusar är utan omsättningskrav till fotbolls-EM?

Ingenting är gratis brukar man säga, men det gäller inte i bettingvärlden! Här kan vi faktiskt hämta helt omsättningsfria bonusar där vi inte riskerar våra egna pengar. 

Några spelbolag med denna populära bonusform är:

Vilka spelbolag har oddsbooster till fotbolls-EM 2024?

Är du på jakt efter förhöjda odds så rekommenderar vi att du besöker något av dessa spelbolag då de har den här typen av kampanj lättillgängligt.

Några spelbolag som rekommenderas är: