• Hem
  • Nyheter
  • TOPPTIPSETDUELLEN: 250 000 kr i extrapengar | Jan Tauer gästexpert
Jan Tauer i DIF
Nyhet

Bild från Bildbyrån

TOPPTIPSETDUELLEN: 250 000 kr i extrapengar | Jan Tauer gästexpert

Fotboll 1 oktober 2023

Vecka 40 inleds med en kupong på Topptipset där Svenska Spel kryddar kvällen med att slänga in 250 000 kr i extrapengar. Vi på Bettingstugan.se tar tillfället i akt och kör ut en ny duell och den här gången har vi fått äran att prata fotboll med Jan Tauer som agerar gästexpert.

Spela poolspel hos Svenska Spel


Topptipset Måndag 2 oktober - 250 000 kr i extrapengar

Veckans första Topptipset är här och kvällen till ära så slänger Svenska Spel in 250 000 kr i extrapengar. Kupongen inleds i Borås och avslutas på Las Palmas, det är alltså Allsvenskan i toppen och La Liga i botten. 

Vi har fått tag i ex-djurgården Jan Tauer som hann göra 65-matcher i DIF-tröjan och kvällen till ära är det han som agerar gästexpert till den Topptips-kupong vi har framför oss!

Spelstopp: Måndag 2 oktober kl 18:59

Jan Tauer analyserar kupongen

💰 Tauers bank - IF Elfsborg
-
Elfsborg jagar guld och kommer köra över Varberg som verkar ha lagt ner Allsvenskan redan. 17 insläppta mål i sina sista fem matcher talar klarspråk. Det är klasskillnad här plus hemmafördel. Klar etta här!

💥 Tauers knall - Brommapojkarna 
Jag tror att MFF kommer få en jobbigare match en många tror mot BP. De (BP) visade bra energi i laget när man vände 0-2 till 2-2 mot Norrköping senast. Jag kommer helgardera denna och hoppas att det kan blir kryss där eller till och med bortavinst.

  • Systemförslag (81 rader)
Tauer systemforslag

JV analyserar kupongen

💰 Vidells bank - IF Elfsborg
-
Det är svårt att inte välja Elfsborg som dagens bank och med tanke på förutsättningarna känns det nästintill som tjänstefel om man skulle försöka hitta argument som talar för något annat. Varberg är som Tauer är inne på ett lag som har checkat ut och Elfsborg har inte gett upp gulddrömmen än. 

💥 Vidells knall - Skövde AIK
Jag vill säga Skövde AIK som dagens knall och då gör jag det! SAIK har fixat nio mål framåt på deras två senaste matcher och vunnit båda. Nu väntar et Brage på bortaplan och Skövde tar sig an den här matchen med allt att vinna. De går en tight bottenstrid till mötes och är väl medvetna om vad som gäller. Med en fungerande offensiv är allt möjligt!

  • Systemförslag (81 rader)
Vidells kupong