Pippo
Nyhet

Träffa VM tipstern: Pippo

Fotbolls VM 2022 4 augusti 2022

Under Fotbolls-VM 2022 kommer Bettingstugan ha hela 16 st tipsters på hemsidan. Det är dags att presentera några av dem. I denna text kan du få höra Pippos tankar inför VM.

Tankar inför Fotbolls-VM 2022: Pippo

Vem vinner Fotbolls-VM?

Brasilien. Lite trist svar kanske då de är favoriter men hur jag en vrider och vänder på det så kommer jag till samma slutsats. Tycker de har den starkaste truppen och formen är det inget fel på. Skulle de få möta Argentina under slutspelet så tror jag på revansch från Copa America finalen.

Vem vinner skytteligan i Fotbolls-VM?

Neymar. Favoriterna på titeln enligt oddsen är Harry Kane samt Mbappe. Men jag väljer att gå på Neymar. Historiskt sett hittar vi inte skytteligavinnaren från VM mästarna. Vi får gå tillbaks till 2002 då Brasilien vann VM där en viss Ronaldo gjorde 8 mål. Nu 20 år senare hoppas vi på en favorit i repris med Neymar. Positivt för spelet är att han tar i princip alla frisparkar + straffar. Nu hoppas vi bara att han håller sig skadefri under hela turneringen.

Neymar Fotbolls-VM 2022

Neymar vinner skytteligan?

Vilka blir årets flopp i VM?

Frankrike är en av favoriterna till att lyfta bucklan detta VM. Men jag tror det kan sluta riktigt illa för de regerande världsmästarna. Deschamps har en enorm press på sig från folket och uppladdningen inför mästerskapet hade kunnat sett mkt bättre ut. De har faktiskt bara 1 vinst på deras senaste 6 matcher. Skulle inte höja ögonbrynen allt för mkt om Danmark tar hem grupp D.

Vilken grupp i Fotbolls-VM är mest spännande?

I grupp B finner vi England, Usa, Schweiz och bottentippade Iran. Jag håller inte riktigt med bolagen här utan tror Iran kommer va mer svårslagna en va de verkar tro. Vidare tror jag inte England får en sån lätt resa här utan tror denna grupp blir mkt mer jämnare än vad många tror. I slutändan får vi se vilka som har stolpe in och vilka som har stolpe ut.

Vilket spel är bästa spelet innan VM?

Jag tror inte Iran kommer bli någon slagpåse i denna grupp. De var inte långt borta att gå vidare från gruppen för 4 år sen mot lag som Spanien och Portugal då. Deras duktige förbundskapten Carlos Queiroz har kommit tillbaks i år efter att ha lämnat 2019 (2011-2019). Jag tycker Iran ser spännande ut i denna grupp och jag har letat länge på olika bolag efter spel på att Iran inte kommer sist i gruppen men ej funnit det, så jag gör såhär istället. Jag spelar USA komma sist samt Wales komma sist i gruppen @6 och @5 hos Bet365.

Jag har även ett speltips på hemsidan på Senegal.

Pippos långtidsspel till VM 2022

Topp 10 bästa bonusarna till Fotbolls-VM 2022

bonusar för fotbolls-VM 2022

Topp 10 Bonusar för Fotbolls-VM 2022

Fotbolls VM 2022 14 november 2022

Fotbolls-VM 2022 är här! Med ett stort mästerskap som VM kommer det ofta flertalet fina kampanjer, bonusar och erbjudanden från spelbolagen. I denna artikel går vi igenom samtliga ... Läs mer

Läs fler texter om våra tipsters till VM 2022

Sanel vm tips

Träffa VM tipstern: Sanel Hrjnic

Fotbolls VM 2022 17 november 2022

Under Fotbolls-VM 2022 kommer Bettingstugan ha hela 16 st tipsters på hemsidan. Det är dags att presentera några av dem. I denna text kan du få höra Sanel Hrjnic tankar inför VM. Läs mer

Sandholm

Träffa VM tipstern: Christian Sandholm

Fotbolls VM 2022 1 juli 2022

Under Fotbolls-VM 2022 kommer Bettingstugan ha hela 16 st tipsters på hemsidan. Det är dags att presentera några av dem. I denna text kan du få höra Christian Sandholms tankar ... Läs mer

Dabeskovic

Träffa VM tipstern: Dabeskovic

Fotbolls VM 2022 4 augusti 2022

Under Fotbolls-VM 2022 kommer Bettingstugan ha hela 16 st tipsters på hemsidan. Det är dags att presentera några av dem. I denna text kan du få höra David Dabeskovic tankar inför ... Läs mer