Dabeskovic
Nyhet

Träffa VM tipstern: Dabeskovic

Fotbolls VM 2022 4 augusti 2022

Under Fotbolls-VM 2022 kommer Bettingstugan ha hela 16 st tipsters på hemsidan. Det är dags att presentera några av dem. I denna text kan du få höra David Dabeskovic tankar inför VM.

Tankar inför Fotbolls-VM 2022: David Dabeskovic

Vem vinner Fotbolls-VM?

Jag har vänt på varenda sten och min röst hamnar på Brasilien till att vinna VM. Man har ett kolossalt bra landslag och värdsspelare på varenda position. Senast man vann VM var 2002 och nu är det dags att bli världsmästare igen. Jag har mycket svårt att se att de inte spelar final den 18 december.

Vem vinner skytteligan i Fotbolls-VM?

Fast jag tror att Brasilien vinner VM så tror jag inte att vi hittar målskytteliga vinnaren där. Utan jag tror en hel del på att Kylian Mbappe vinner det. Den här spelaren imponerar stort på mig med sin snabbhet och sin rörlighet. Han är bara 23 år men är en av världens bästa anfallare enligt mitt tycke.

Kylian Mbappé Frankrike EM 2024

Mbappe vinner skytteligan?

Vilka blir årets flopp i VM?

Mitt svar blir Spanien. Tycker inte Luis Enrique har hittat riktig balans för det här landslaget än. Samtidigt som anfallet inte håller riktigt måttet där man saknar en riktig målskytt för att gå långt i VM. Styrkan finns i mittfältet men framåt saknas det där lilla extra för att de ska gå långt i turneringen.

Vilken grupp i Fotbolls-VM är mest spännande?

Hahah, då måste jag säga Grupp G med Brasilien, Serbien, Schweiz och Kamerun. Eftersom man är själv från Serbien så lär man vara bänkad framför TV:n och jobba in VM-guldet till serberna. Skämt åsido men tycker det här är en jämn grupp och det är alltid en fröjd att se Brasilien spela lite zamba fotboll. Serbien vann sin grupp före Portugal så jag tycker inte man ska underskatta dom här. Schweiz går lite under radarn och höjer alltid sig när det nalkas stora turneringar. Kamerun är ett av afrikas bästa lag där många spelare är proffs i Europa så de är lite av en underdog.

Vilket spel är bästa spelet innan VM?

Det är att Serbien blir tvåa i gruppen efter Brasilien till 2.00 i odds på Leo Vegas. Jag tycker att Serbien har ett riktigt bra landslag på många år och det är upp till bevis nu. Med legendaren Dragan Stojkovic som tränare och spelare såsom Mitrovic, Milenkovic Savic, Vlahovic och Tadic kan det bärga långt. Att de ska gå vidare från gruppen tvekar jag inte på.

Dabeskovic favoritspel till VM 2022

Topp 10 bästa bonusarna till Fotbolls-VM 2022

bonusar för fotbolls-VM 2022

Topp 10 Bonusar för Fotbolls-VM 2022

Fotbolls VM 2022 14 november 2022

Fotbolls-VM 2022 är här! Med ett stort mästerskap som VM kommer det ofta flertalet fina kampanjer, bonusar och erbjudanden från spelbolagen. I denna artikel går vi igenom samtliga ... Läs mer

Läs fler texter om våra tipsters till VM 2022

Sanel vm tips

Träffa VM tipstern: Sanel Hrjnic

Fotbolls VM 2022 17 november 2022

Under Fotbolls-VM 2022 kommer Bettingstugan ha hela 16 st tipsters på hemsidan. Det är dags att presentera några av dem. I denna text kan du få höra Sanel Hrjnic tankar inför VM. Läs mer

Sandholm

Träffa VM tipstern: Christian Sandholm

Fotbolls VM 2022 1 juli 2022

Under Fotbolls-VM 2022 kommer Bettingstugan ha hela 16 st tipsters på hemsidan. Det är dags att presentera några av dem. I denna text kan du få höra Christian Sandholms tankar ... Läs mer

Pippo

Träffa VM tipstern: Pippo

Fotbolls VM 2022 4 augusti 2022

Under Fotbolls-VM 2022 kommer Bettingstugan ha hela 16 st tipsters på hemsidan. Det är dags att presentera några av dem. I denna text kan du få höra Pippos tankar inför VM. Läs mer