• Hem
  • Nyheter
  • Uppdaterad oddslista på Jannes efterträdare - med odds på Zlatan
Zlatan finns med pa oddslistan over tankbara ersattare till Janne
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Uppdaterad oddslista på Jannes efterträdare - med odds på Zlatan

Fotboll 9 oktober 2023

För någon vecka sedan gick nuvarande förbundskapten Janne Andersson ut i media och slog fast att han hoppar av uppdraget som förbundskapten - om Sverige inte tar sig till EM. För dryga månaden sedan gav vi en oddslista på tänkbara ersättare - nu är den oddslistan uppdaterad!

Läs även

Janne Andersson

Oddslista på tänkbara ersättare till Janne Andersson

Fotboll 12 september 2023

Sverige tar ikväll emot Österrike i EM-kvalet och detta är en ny måstematch för Janne Andersson och hans landslag. Vinner Sverige, då lever hoppet och drömmen om ett EM-slutspel ... Läs mer

Vem tar över efter Janne Andersson?

Sverige har inte gjort någon vidare bra prestation i EM-kvalet och mycket talar för att blågult också missar slutspelet, vilket i så fall skulle innebära att Janne Anderssons tid som förbundskapten är över.

I början på oktober gick Janne ut i media och bekräftade nyheten att han lämnar sitt nuvarande uppdrag vid missat avancemang till EM-slutspelet.

Inför ödesmatchen mot Österrike i september presenterade vi på Bettingstugan.se en nyhet om odds på tänkbara ersättare - nu är den oddslistan uppdaterad och då ger vi er en uppdaterad version. 

Oddslista på tänkbara efterträdare