• Hem
  • Nyheter
  • Vad ska Janne Andersson göra härnäst? Så säger oddsen!
Janne Andersson vad vantar harnast
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Vad ska Janne Andersson göra härnäst? Så säger oddsen!

Fotboll 21 november 2023

FOTBOLL. Janne Andersson har gjort sin sista match som förbundskapten för svenska herrlandslaget. Nu har Unibet tagit fram odds på vad som väntar härnäst. Blir han tränare för något lag i Saudiarabien eller får vi se Janne i Allsvenskan inom kort? Så säger oddsen!

Specialspel från Unibet

Unibet


Oddslista på Janne Anderssons framtid som tränare

Janne Andersson har gjort sitt som svensk förbundskapten. I sista matchen med gänget levererade han och landslaget en 2-0-seger över Estland inför ögonen på 11 201 personer på ett ödsligt Friends Arena i Solna och detta efter att tre dagar innan förlorat med pinsamma 3-0 mot Azerbajdzjan i Baku. 

Janne Andersson har varit förbundskapten för det svenska landslaget sedan den 7 april 2016 då han efterträdde Erik Hamrén och nu återstår det att se vem som ska efterträda Janne, men en annan fråga vi också ska få svar på är vad vår senaste förbundskapten ska hoppa på för uppdrag härnäst? 

Spelbolaget Unibet har tagit fram odds på vad nästa uppdrag blir och nu ska det bli intressant att se om han hamnar i Saudiarabien, Qatar eller vem vet, kanske blir det någon toppklubb i Allsvenskan? 

Oddslista på Janne Anderssons nästa uppdrag som tränare

Läs även

Zlatan finns med pa oddslistan over tankbara ersattare till Janne

Uppdaterad oddslista på Jannes efterträdare - med odds på Zlatan

Fotboll 9 oktober 2023

För någon vecka sedan gick nuvarande förbundskapten Janne Andersson ut i media och slog fast att han hoppar av uppdraget som förbundskapten - om Sverige inte tar sig till EM. För ... Läs mer

Sportbonus:

500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: Bonuskod: Ingen kod