Vinnare Allsvenskan 2021 » Vi ger dig Odds, Analys och Favoriter
De vinner allsvenskan2021
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Vilka vinner Allsvenskan 2021?

Allsvenskan 8 april 2021

Det har blivit dags för premiär i Allsvenskan 2021 och lagen är rustade till tänderna att ge sig på den nya säsongen. Spelbolagen har förstås även de sina favoriter klara och levererar oddsen till hur det kommer gå. Vi tar tempen på Unibets Allsvenska odds för säsongen 2021.

Betta på Allsvenskan 2021

Unibet

Sätt in 100 SEK och spela för 200 SEK

Unibet är ett av de spelbolag som erbjuder allra flest odds till Allsvenskan 2021. Ta del av deras generösa välkomstbonus och börja spela på Allsvenskan du med!


Allsvenskan 2021 - Omgång 1

I den första omgången får vi en rad spännande matcher. Redan på lördag smäller det rejält när två av de tippade topplagen Malmö FF och Hammarby möter varandra i Malmö. Två lag som på pappret fått till det och där förväntningarna är höga. 

Sebastian Nanasi kan bli årets genombrottsspelare

Hammarby kommer med en fin derbyseger i ryggen i derbyt mot Djurgården i Svenska Cupens semifinal. Malmö FF i sin tur genrepade med att slå Göteborg med 2-1 och 18 åriga stjärnskottet Sebastian Nanasi var en av planens giganter. Malmö har pengarna och truppen för att försvara sitt guld men räkna med att det blir en tight premiär här.

BB210321 CO093

Räcker insatsen mot Göteborg till spelminuter här för 18 åriga Nanasi?

Malmö FF v Hammarby IF - vem vinner?

På lördag är det även ett uppsnacket möte mellan Örebro SK och IFK Göteborg där de sistnämnda har gjort en rad spektakulära värvningar. Man talar om Real Blåvitt efter att sportchef Pontus Farnerud landat Simon Thern, Marcus Berg, Oscar Wendt och Marek Hamsik. 

Örebro ska inte underskattas

Fantastiska nyförvärv alltså men något man dock ska tänka på är att Berg och Wendt är dock inte klara förrän till sommaren och Örebro ska absolut inte underskattas hemma på Behrn Arena.

BB210308 DS025

Nya sportchefen Pontus Farnerud har inte legat på latsidan

Örebro SK v IFK Göteborg - vem vinner?

Allsvenskan spelschema 2021

Resten av spelschemat ser ut enligt följande:

Söndag 11 April

  • 15:00 Mjällby - Varberg
  • 15:00 Halmstad - Häcken
  • 17:30 IF Elfsborg - Djurgårdens IF
  • 1730 IFK Norrköping - IK Sirius

Måndag 12 April

  • 19:00 Kalmar - Östersund FK
  • 19:00 AIK - Degerfors IF

Läs våra speltips till den Allsvenska premiären

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
10 apr.
17:30
Örebro SK - IFK Göteborg
Allsvenskan
Bet: Örebro 1X
 

Vinnare Allsvenskan 2021

Att förutse en vinnare av Allsvenskan brukar inte alltid vara så lätt som det ser ut. Tittar vi rent ekonomiskt ska Malmö vinna varje år. Trots det har vi sett fyra olika vinnare de sex senaste åren. I år är Malmö favoriter igen med ett odds på 2.30 men bakom dem finns det flera utmanare och flera lag som ser starka ut.

Djurgården är en utmanare

Ett av de lagen som nämns i förhandssnacket är förstås svenska mästarna från 2019 - Djurgårdens IF. Vinsten 2019 kom lite överraskande för många tippare men sedan dess har man gjort det mesta rätt och till årets säsong är man starkare än någonsin. Spelare som Joel Asoro, Rasmus Schüller, Albion Ademi och Elias Andersson har skrivit på för klubben samtidigt som man fått behålla sina nyckelspelare. Djurgården står i ganska höga 6.50 gånger pengarna men är ändå de som ses som största utmanare till Malmö.

BB210218 JZ024

Ademi, Kujovic och Asoro. Djurgården har otrolig spets framåt!

Bakom Malmö FF och Djurgården tror spelbolagen på Hammarby IF som gjort en hel del fina nyförvärv. Selmani exempelvis som såg riktigt bra ut i Varberg förra säsongen. Även vindsnabba David Accam blir roligt att se och isländska Fjoluson som stärker upp försvaret. Hammarby står i 7.50 att vinna pengarna precis som IFK Göteborg. Eller Real Blåvitt som de numera kallas efter spektakulära värvningar i Hamsik, Berg och Wendt.

De vinner Allsvenskan 2021

Bäst i Stockholm 2021

Det är som vanligt en hård kamp om att bli bäst i Stockholm. AIK har prenumererar på denna position men 2019 såg vi en scenförändring då både Djurgården och Hammarby placerade sig före. Det återupprepades förra året och i år är spelbolagen inne på att AIK får svårast att bli bäst i stan medan Djurgården och Hammarby får jämna odds.

Accam är tillbaka i Allsvenskan och sänkte oddset på att Hammarby blir bäst i stan

De blir bäst i Stockholm - Allsvenskan 2021

Odds hämtat från Unibet 8 april

De blir bäst i väst - Allsvenskan 2021

Det är även en hård kamp om att vinna regionen kring Göteborg. Fem lag hamnar i denna kategori och storfavoriter är just storsatsande IFK Göteborg. För första gången på länge rankar spelbolagen IFK före Häcken och Elfsborg. Enligt spelbolagen bör inte Halmstad och Varberg kunna hota om vinsten i väst.

BB210308 DS009

Hamsik skjuter IFK Göteborg till vinst i väst?

De blir bäst i väst - Allsvenskan 2021

De åker ur Allsvenskan 2021 enligt oddsen

Att följa nedflyttningsstriden är alltid spännande. I år är det flera lag som väntas slåss om att klara sig kvar. Vi ger er alla odds här.

De ramlar ur Allsvenskan 2021

Bettingstugans expert ger sina tips
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Äntligen närmar vi oss start av Allsvenskan 2021! Det ska bli roligt att följa lagens väg fram till seriestart och även se hur nyförvärven faller in. Ser vi till hur försäsongen sett ut tycker jag kanske Malmö FF är lite för stora favoriter. Spelet har inte helt stämt och jag avstår från att spela något på dem som vinnare till 2.20 även om de förstås är storfavoriter sett till att de kan förstärka laget under sommaren om det behövs.

Jag tycker nog det kan vara värt att chansa några kronor på Djurgården istället till 7.50. Visst, de har inte samma styrka som Malmö sett till hela truppen men de har en riktigt fin startelva nu om alla håller sig hela. Offensivt kan man absolut mäta sig och även försvarslinjen ser fin ut.

IFK Göteborg blir bäst lag i väst

Annars tycker jag nog oddset på att IFK Göteborg blir bäst i väst är det bästa oddset (1.95) att lägga något på. Med tanke på truppen man nu har så är det i år man ska vara som bäst. Med spelare som Berg, Wendt, Wernbloom och nya Hamsik är det troligt att man ligger med i toppen till sommaren. Enda frågetecknet är väl om tränare Roland Nilsson kan få ordning på alla pusselbitar fram till seriestart. Ett tungt lag att möta kommer man bli i alla fall och Elfsborg, Halmstad och Varberg ska man vara före enkelt. Häcken blir väl största utmanare där.

Frågor och svar om Allsvenskan 2021

🏆 Vilka är favoriter att vinna Allsvenskan 2021?

Det är Malmö FF som enligt Unibet får lägst (2.30) odds. 

Ta del av samtliga odds på Allsvenskan här

🎁 Kan jag få en välkomstbonus om jag bettar på Allsvenskan 2021?

Absolut! Spelbolagen kommer med många fina bonusar. Unibet som vi har hämtat oddsen från här har exempelvis 100 kronor i bonus.

Ta del av samtliga välkomstbonusar här

🙋‍♂️ Vilka är favoriter att bli bästa Stolholmslag i Allsvenskan 2021?

Djurgårdens IF är knappa favoriter enligt Unibet följt av Hammarby. AIK får högst odds att bli bäst i stan.

Ta del av samtliga odds på Allsvenskan här

🤷‍♀️ Kan IFK Göteborg blanda sig i guldstriden?

Absolut! De får just nu ett högst odds av spelbolagen men det sjönk med 1.50 när Hamsik skrev på för klubben. Spelare för spelare bör IFK Göteborg ha en bra chans men får oddset 7.50 just nu av Unibet.

Ta del av samtliga odds på Allsvenskan här

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Odds på Sverige i Fotbolls-EM 2021

EM 2021 16 april 2021

Sommarens stora fest kommer närmare och närmare! Vi pratar förstås om Fotbolls EM 2021 som kommer bli en rysligt spännande turnering, inte minst med svenska ögon. Vårt landslag ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.15)

Premier League 16 april 2021

Det är 18 miljoner i jackpot på helgens Stryktipskupong och all anledning att lägga ner jobbet som krävs för att sitta med 13 rätt på lördag. Två som gjort det är Limpar och ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 17 April

Premier League 15 april 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

Spela 100 kronor gratis på Allsvenskan!

Allsvenskan 9 april 2021

LÖRDAG: Allsvenskan 2021 börjar i helgen och vi får en rad spännande matcher redan i omgång 1. Vill du höja upp spänningen ännu mera rekommenderar vi kampanjen som Betsafe kör ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.14)

Premier League 9 april 2021

18 miljoner i jackpot denna lördag då Stryktipset som vanligt ska spelas. Premier League börjar närma sig sitt slutskede och i Championship ska uppflyttnings-, nedflyttnings- och ... Läs mer