VM-elvan » Nyhet » Bettingstugan.se
Bjorns Magasin Omgangenslag Vms Bastaelva
Nyhet

VM-elvan

Fotbolls VM 2018 16 juli 2018

Frankrike är världsmästare och VM är över för den här gången. När konfettin lagt sig över golv och gator och sista champagnen korkats upp är det nu dags för Björn Johnson att utse de bästa spelarna under VM 2018.

Thibaut Courtois (Belgien)

Står för flera avgörande räddningar (bland annat superräddningen på Coutinhos skott i 94:e i minuten i kvartsfinalen) och höll hög klass genom hela mästerskapet.

Kieran Trippier (England)

Denne late bloomer har inte bara varit en stabil försvarare utan också en injektion framåt. Frisparksmålet i semifinalen en av VM:s vackraste mål.

Raphaël Varane (Frankrike)

Topp tre VM:s bästa spelare. Champions League-titel och VM-guld inom loppet av två månader. Inte illa. Och han är endast 25 år.

Dejan Lovren (Kroatien)

Han har inte sällan fått kritik för sina insatser i Liverpool, men den här sommaren klev Lovren fram som en bjässe få lyckades passera.

Lucas Hernéndez (Frankrike)

En av få vänsterbackar som lyst i Ryssland. Pålitlig, företagsam och helt enkelt väldigt bra.

Marcelo Brozović (Kroatien)

Kroatiens egna försvarsanläggning. Beundransvärd insats.

N'Golo Kanté (Frankrike)

Han hade kanske inte sin bästa dag under själva finalen, men i övrigt har Kanté varit en av de bästa spelarna i det mästerskapet. Käkar upp ytor som få andra. Nyckelspelare för Frankrikes kraftfulla defensiv.

Kylian Mbappé (Frankrike)

Få har fått så många nya fans som denne 19-åring under VM. Och med all rätt. Hans snabbhet, hans spelförståelse och hans teknik gör att jag tänker tillbaka till en viss Thierry Henry. Frågan är om inte den här grabben kan bli ännu bättre?

Luka Modric (Kroatien)

Bäst i VM. Han fick inte lyfta bucklan, men Modric är en mästare på planen ändå. Hans defensiva arbete, sättet att bestämma tempo och avsikt med matcherna är sagolikt.

Eden Hazard (Belgien)

Det blev trots allt ”bara” en bronspeng för Belgien, men förgrundsgestalten till Belgiens stundtals förtrollande spel är ju Hazard.

Antoine Griezmann (Frankrike)

Han vinner inte skytteligan, men i sin släpande anfallsroll var han essentiell för Frankrikes offensiv. Ett utsökt mästerskap av Griezmann.

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Gratisspel på SHL - Spela för 250 kr riskfritt!

SHL 18 oktober 2019

I helgen erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Färjestad - Luleå. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 kr. Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.42)

Premier League 18 oktober 2019

Landskamperna slut för denna gång och nu väntar engelska matcher på kupongen igen. Dessutom 12 miljoner i jackpot! Låt Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson ... Läs mer

Vinn 20 000 kr i presentkort - Delta i vår snöboll!

18 oktober 2019

I helgen kör vi igång med en ny snöboll och denna gång maxar vi priset rejält. Denna gång får vinnaren hela 20 000 kr (!) i presentkort. Reglerna är enkla, skapa konto/eller logga ... Läs mer

Riskfritt spel till Man Utd v Liverpool

Premier League 18 oktober 2019

Nu erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Manchester United - Liverpool. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 ... Läs mer

Gratisspel på Brynäs - Oskarshamn!

SHL 16 oktober 2019

Nu erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Brynäs - Oskarshamn. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 kr. Läs mer