VM-elvan » Nyhet » Bettingstugan.se
Bjorns Magasin Omgangenslag Vms Bastaelva
Nyhet

VM-elvan

Fotbolls VM 2018 16 juli 2018

Frankrike är världsmästare och VM är över för den här gången. När konfettin lagt sig över golv och gator och sista champagnen korkats upp är det nu dags för Björn Johnson att utse de bästa spelarna under VM 2018.

Thibaut Courtois (Belgien)

Står för flera avgörande räddningar (bland annat superräddningen på Coutinhos skott i 94:e i minuten i kvartsfinalen) och höll hög klass genom hela mästerskapet.

Kieran Trippier (England)

Denne late bloomer har inte bara varit en stabil försvarare utan också en injektion framåt. Frisparksmålet i semifinalen en av VM:s vackraste mål.

Raphaël Varane (Frankrike)

Topp tre VM:s bästa spelare. Champions League-titel och VM-guld inom loppet av två månader. Inte illa. Och han är endast 25 år.

Dejan Lovren (Kroatien)

Han har inte sällan fått kritik för sina insatser i Liverpool, men den här sommaren klev Lovren fram som en bjässe få lyckades passera.

Lucas Hernéndez (Frankrike)

En av få vänsterbackar som lyst i Ryssland. Pålitlig, företagsam och helt enkelt väldigt bra.

Marcelo Brozović (Kroatien)

Kroatiens egna försvarsanläggning. Beundransvärd insats.

N'Golo Kanté (Frankrike)

Han hade kanske inte sin bästa dag under själva finalen, men i övrigt har Kanté varit en av de bästa spelarna i det mästerskapet. Käkar upp ytor som få andra. Nyckelspelare för Frankrikes kraftfulla defensiv.

Kylian Mbappé (Frankrike)

Få har fått så många nya fans som denne 19-åring under VM. Och med all rätt. Hans snabbhet, hans spelförståelse och hans teknik gör att jag tänker tillbaka till en viss Thierry Henry. Frågan är om inte den här grabben kan bli ännu bättre?

Luka Modric (Kroatien)

Bäst i VM. Han fick inte lyfta bucklan, men Modric är en mästare på planen ändå. Hans defensiva arbete, sättet att bestämma tempo och avsikt med matcherna är sagolikt.

Eden Hazard (Belgien)

Det blev trots allt ”bara” en bronspeng för Belgien, men förgrundsgestalten till Belgiens stundtals förtrollande spel är ju Hazard.

Antoine Griezmann (Frankrike)

Han vinner inte skytteligan, men i sin släpande anfallsroll var han essentiell för Frankrikes offensiv. Ett utsökt mästerskap av Griezmann.

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Trav i Kalmar - ta del av riskfritt spel!

LÖRDAG: Nationaldagen firas med en travkampanj från Betfairs spelbörs och 250 kronor i riskfritt spel. Läs mer

Travkampanj från Betfair Exchange

FREDAG - 250 kronor i riskfritt spel från Betfair Exchange till Årjängs trav. Läs mer

Helgens trippel med Bettingstugan

Superliga 4 juni 2020

Bettingstugans expert Jonas Weimer kommer med en ny trippel till helgens heta matcher! Ta del av odds, speltips och analys här. Läs mer

Upphöjda odds i Leverkusen - Bayern München

Bundesliga 4 juni 2020

Lördag - Stormatch i Tyskland när Leverkusen får fint besök av serieledarna Bayern München. Ta del av kampanjen från 888 sport för monsterodds i matchen! Läs mer

Analys och odds för allsvenskan omgång 1

Fotboll 3 juni 2020

Allsvenska starten är spikad och nu har även den första omgången lottats. Vi har en rad spännande matcher att se fram emot. Vi tar tempen på premiäromgången denna allsvenska ... Läs mer