Bjorns Magasin Omgangenslag Vms Bastaelva
Nyhet

Bild från Bildbyrån

VM-elvan

Fotbolls VM 2018 16 juli 2018

Frankrike är världsmästare och VM är över för den här gången. När konfettin lagt sig över golv och gator och sista champagnen korkats upp är det nu dags för Björn Johnson att utse de bästa spelarna under VM 2018.

Thibaut Courtois (Belgien)

Står för flera avgörande räddningar (bland annat superräddningen på Coutinhos skott i 94:e i minuten i kvartsfinalen) och höll hög klass genom hela mästerskapet.

Kieran Trippier (England)

Denne late bloomer har inte bara varit en stabil försvarare utan också en injektion framåt. Frisparksmålet i semifinalen en av VM:s vackraste mål.

Raphaël Varane (Frankrike)

Topp tre VM:s bästa spelare. Champions League-titel och VM-guld inom loppet av två månader. Inte illa. Och han är endast 25 år.

Dejan Lovren (Kroatien)

Han har inte sällan fått kritik för sina insatser i Liverpool, men den här sommaren klev Lovren fram som en bjässe få lyckades passera.

Lucas Hernéndez (Frankrike)

En av få vänsterbackar som lyst i Ryssland. Pålitlig, företagsam och helt enkelt väldigt bra.

Marcelo Brozović (Kroatien)

Kroatiens egna försvarsanläggning. Beundransvärd insats.

N'Golo Kanté (Frankrike)

Han hade kanske inte sin bästa dag under själva finalen, men i övrigt har Kanté varit en av de bästa spelarna i det mästerskapet. Käkar upp ytor som få andra. Nyckelspelare för Frankrikes kraftfulla defensiv.

Kylian Mbappé (Frankrike)

Få har fått så många nya fans som denne 19-åring under VM. Och med all rätt. Hans snabbhet, hans spelförståelse och hans teknik gör att jag tänker tillbaka till en viss Thierry Henry. Frågan är om inte den här grabben kan bli ännu bättre?

Luka Modric (Kroatien)

Bäst i VM. Han fick inte lyfta bucklan, men Modric är en mästare på planen ändå. Hans defensiva arbete, sättet att bestämma tempo och avsikt med matcherna är sagolikt.

Eden Hazard (Belgien)

Det blev trots allt ”bara” en bronspeng för Belgien, men förgrundsgestalten till Belgiens stundtals förtrollande spel är ju Hazard.

Antoine Griezmann (Frankrike)

Han vinner inte skytteligan, men i sin släpande anfallsroll var han essentiell för Frankrikes offensiv. Ett utsökt mästerskap av Griezmann.

Fler spelnyheter & kampanjer

Boostade odds på Lukaku och Belgien - 7.5 x pengarna!

Förhöjda odds EM 2021 17 juni 2021

TORSDAG 18:00: Belgien vann planenligt mot Ryssland med 3-0 i premiären. Nu ställs de mot Danmark som hade en tuff premiär både mentalt och poängmässigt. 0-1 mot Finland var inte ... Läs mer

Uppsnack Fotbolls-EM » Analys av omgång två samt spelförslag till alla matcher

EM 2021 16 juni 2021

Våra experter Limpar, Weimer och Sanel går igenom matcherna i omgång två. Nya speltips och analyser av samtliga matcher och framförallt Sverige Slovakien. Ta del av deras tankar ... Läs mer

Superboost från Betway till Sverige - Slovakien!

Förhöjda odds EM 2021 16 juni 2021

FREDAG: Sverige möter Slovakien i sin andra match i Fotbolls-EM 2021. Storfavoriter är vi och oddset är lågt. Detta ändrar Betway när de höjer upp oddset till hela 3.25 på svensk ... Läs mer

Betway boost: Nya mål från Immobile till 6 x pengarna!

Förhöjda odds EM 2021 16 juni 2021

ONSDAG: Italien ska upp i ringen igen efter sin premiärvinst mot Turkiet 3-0. Italien såg riktigt vassa ut och allra vassast var kanske Immobile längst fram som gjorde mål och ... Läs mer

888sport boostar Bruno Fernandes - 5 x pengarna!

Förhöjda odds EM 2021 15 juni 2021

TISDAG: Det är dags för de regerande mästarna att kliva in i turnringen och här är det ingen som tror att det ska bli något annat än seger för Portugal. En av spelarna det talas ... Läs mer