Tips och förslag för kvällens Topptipset

Topptipset idag inleds med två matcher från Champions League med framförallt Real Madrid mot PSG som kvällens hetaste match. Därefter hittar vi en del matcher från Brasilien. Här är mina tankar, speltips och förslag för Topptipset idag.

Real Madrid - PSG 1X2

En match som jag tror alla har väntat på med spänning sedan lottningen blev klar. Det här skulle lika gärna kunna vara en final i Champions League med två av Europas klart bästa spelartrupper. Real Madrid går in som favoriter ikväll men är underdogs att kvalificera sig. Något som jag tycker är rätt sjukt är att man får över 2.20 på att Real Madrid ska gå vidare. Real Madrid är sjukt underskattade och anledningen är att man går knackigt i ligan. Men Real kommer gå all in i CL nu och trots allt är det samma trupp som vunnit två CL i rad och ska absolut kunna vara med och hota denna säsong också. En längre (och bättre) analys inför matchen kan du läsa här. Finns dock inget värde på kupongen och jag kliver in med en helgardering.

Porto - Liverpool 2

Liverpool går in som favoriter här trots bortaplan vilket jag tycker känns helt korrekt. Liverpool är ett bättre lag än Porto och det är trots allt det värderingen i grunden handlar om. Båda lagen kommer med fin form och det som talar emot Porto här är att man har en hel del frågetecken och avbräck i truppen till ikväll. Porto har frågetecken kring Marcano och Aboubakar samt Danilo och Felipe kommer missa kvällens match. Jag har skrivit en längre analys om varför jag tror på Liverpool här. Krysset ska med för den med pengar, men jag går på den raka tvåan på 45%.

Bragantino - Mirassol 1

Denna match kommer lottas av Svenska Spel med fördelningen 6-5-5.

Botafogo - Ponte Preta 1X2

Det här är två jämna lag men där Botafogo går in som favoriter i.o.m hemmafördelen. På hemmaplan har Botafogo endast två förluster på sina 17 senaste hemmamatcher. Däremot är Botafogo överstreckade ikväll och värdet hittar vi på andra sidan, dvs på Ponte Preta. Båda lagen sitter i en bra sits för att kvalificeras sig till slutspel i Campeonato Paulista, men tre poäng vore ändå viktigt för lagen ikväll. Tidigare möten mellan lagen har varit otroligt jämna och jag tror inte något annat ikväll. Helgardering.

Corinthians - Sao Bento X2

Jag tycker favoritskapet gått för långt på hemmalaget Corinthians här iallafall om vi tittar på strecken på Topptipset. Att ettan streckas till 79% är rejält snett och gör att värdet ligger på Sao Bento. Corinthians är förvisso starka på hemmaplan och på pappret ett bättre lag än Sao Bento. Men Sao Bento är otroligt svårslagna på bortaplan med endast två förluster på sina 18 senaste bortamatcher. Värdet ligger på Sao Bento och jag tror det finns goda chanser för bortalaget att knipa poäng här. Iallafall större chans än hur strecken ligger på Topptipset. X2 till 21% spelas.

Ferroviaria - Santo Andre X2

Överstreckat hemmalag även här där Ferroviaria ges en 40% chans för vinst enligt spelbolagen men är streckade till 46% på Topptipset. Det här är två jämna lag som där Santo Andre har tagit ett poäng mer än Ferrroviaria efter sex omgångar i cupen. Santo Andre är väldigt benägna att kryssa och laget har sju oavgjorda på sina tio senaste matcher. Även Ferroviaria är benägna att kryssa på hemmaplan med tre kryss på sina fyra senaste hemmamatcher. Jag går på värdet här och spelare X2.

Santos - Sao Caetano 1

Santos går in som stora favoriter här till ett odds runt 1.30 trots att formen hackat lite på sistone för Santos. Endast en vinst på senaste fem matcherna för Santos som dock är ett klart mycket bättre lag kontra Sao Caetano. Santos är streckade till 78% vilket kan kännas högt men som står sig korrekt om man jämför mot oddsen. Det ska råda klasskillnad här då Santos i högstaligan tar emot Sao Caetano från Serie D. Jag spikar ettan.

Astana - Sporting Lissabon 1X2

Denna match spelas alltså imorgon torsdag och det är 16-delsfinal mellan Astana från Kazakstan mot storklubben Sporting Lissabon. Sporting är favoriter här då man har en klart bättre spelartrupp, men samtidigt är det inte enkelt att åka till Kazakstan och hämta hem tre poäng. Sporting är överstreckade och har lägre än 50% chans för vinst här. Jag tar med alla tecken och helgarderar.

Lycka till med ditt Topptipset!

/ Wiking

Gilla om du håller med Wiking

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppSpeltips
21 feb
18:55
Villarreal - Sporting Lissabon
Europa League
Bet: Över 5,5 kort
 
21 feb
18:55
Zenit - Fenerbahce
Europa League
Bet: Fenerbahce över 3.5 hörnor
 
21 feb
18:55
Zagreb - Plzen
Europa League
Bet: Över 5.5 kort
 
21 feb
19:00
Timrå - Växjö
SHL
Bet: Växjö -1.5
 
21 feb
21:00
Betis - Rennes
Europa League
Bet: HC bollinnehav Betis -25
 
22 feb
19:00
IFK Skövde - IFK Ystad
Handboll
Bet: IFK Skövde -3,5 (asian)
 
22 feb
20:45
West Ham - Fulham
Premier League
Bet: West Ham
 
22 feb
20:45
West Ham - Fulham
Premier League
Bet: Fulham ö 10,5 skott mot mål
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Melodifestivalen 2019 - Dom går vidare från deltävling 4

Melodifestivalen 19 februari 2019

Lördagen den 23/2 är det Linköpings tur att stå som värd för att arrangera Melodifestivalen 2019, då det är dags för Deltävling 4. I vanlig ordning ger Bettingstugan ut ... Läs mer

Betsson arrangerar CL-quiz med 100.000 kr i potten!

Oddstävling Champions League 19 februari 2019

Via Betsson har du nu möjligheten att spela Champions League-quiz och vinna 100.000 kronor! Allt du behöver göra är att ange din Betsson-mail och svara på 8 st CL relaterade ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Championship 15 februari 2019

I helgen är det uppehåll i Premier League vilket innebär att lördagens Stryktipset erbjuder matcher i Championship, FA-cupen och League One.Det är därmed en svårtippad kupong på ... Läs mer

Förhöjt odds på Champions League

Det är ÄNTLIGEN dags för Champions League igen och detta firar Betsafe med att erbjuda ett boostat odds på dom engelska lagen. Anmäl dig till Betsafe kampanj så får du ett förhöjt ... Läs mer

Melodifestivalen 2019 - Dom går vidare från deltävling 3

Melodifestivalen 11 februari 2019

Lördagen den 16/2 är det dags för Leksand att arrangera deltävling 3 i Melodifestivalen 2019. I vanlig ordning ger Bettingstugan dig förutsättningar, startordning, låtar och odds ... Läs mer