Speltips Anderson vs Gilding

Bild från Bildbyrån

MAXBET: Anderson har träffat formen och synas

Anderson visar att formen är kvar från förra veckan då han han var helt otrolig. Trots ett segt första sett vända han mot portugisen José de Sousa.

SPELTIPS

Det är verkligen två kastare som kommer från helt skilda prestationer. Det vi fick se av Gary Anderson i andra och tredje set var riktigt bra och han är för mig en outsider att ta hem denna turneringen. Det finns mycket kvar hos Anderson och även om han säger att han inte tränar mellan tävlingarna så levererar han fortfarande. Det vi fick se i förra veckans Players Championship var exceptionellt bra och håller det i sig kommer han bli problem för de flesta i detta format.

SpelTorsten om Anderson vs. Gilding

Gary Anderson växlade upp efter första set senast och visade klass. Han lyckades kasta sex 180 i matchen vilket är en prestation i sig själv och trots lite slarv och bortkastat första set tog han sig tillbaka. Det ska bli kul att följa honom genom turneringen och här ska han vara favorit.

Andrew Gilding imponerade inte alls och hade otroliga problem att kasta in sig i omgångarna men lyckades på något sätt tråckla sig vidare genom att slå Rob Cross i gårdagens sista match Det var inte direkt någon underhållande match och sällan man hör publiken vara så tyst under en turnering. Cross gjorde det enkelt för Gilding och bjöd mer eller mindre bort matchen och det är ingenting som säger att regerande UK Open mästaren ska kunna rå på förra världsmästaren här.

SPELTIPS

Ser vi till kvalitet och form är Anderson den klara vinnaren och det ska mycket till för Gilding ska rå på Anderson här. När det kommer till 180 kastandet är Anderson den överlägset bästa 180 kastaren av de två och det fick vi se prov på igår när han kastade sex stycken mot de Sousa medans Gilding bara lyckades pricka in en 180.

Mitt MAXBET på denna matchen är alltså att Gary Anderson vinner och kastar flest 180s till 1.73 på Betfair.

Lägg spelet hos Betfair