Speltips Argentina - Australien

Bild från Bildbyrån

Argentina ångar på

Vi tar oss in i VM-slutspelet och åttondelsfinalerna. I den andra åttondelsfinalen så ställs Argentina mot Australien mot varandra. Ett möte där jag väntar mig klasskillnad!

Argentina som började skakigt i detta VM har rullat igång mer och mer för varje match och i den sista gruppspelsmatchen så körde man över Polen spelmässigt. En kanoninsats från Szczesny höll Polen kvar i matchen och utan den polska målvaktens insats så hade vi nog sett siffror upp mot 5/6-0.

Australien har ingen målvakt av Szczesnys dignitet


Jag tar för givet att Argentina fortsätter ånga på även i slutspelet, och håller även Australien som ett sämre lag än Polen. Därför förväntar jag mig en liknande överkörning i åttondelsfinalen och då Australien saknar en målvakt av Szczesny dignitet så tror jag siffrorna kan sticka iväg.

Vi tar även med en revanschsugen Messi i beräkningarna och när han är på humör så är han smått överlägsen på mitten. Argentina kommer ligga på framåt och bosätta sig på offensiv planhalva, och jag förväntar mig många avslut mot mål. 

Leovegas bjuder oss på 4.90x smeten för kombinationen Argentina över 2.5 mål i matchen, Messi över 1.5 skott på mål och Argentina över 5.5 hörnor och det tänker jag absolut testa en liten slant på. Insatsen blir 2/10 units, så jobbar vi en målrik överkörning i den andra åttondelen!

Speltips till VM 2022

  • Argentina över 2.5 mål i matchen + Messi över 1.5 skott på mål + Argentina över 5.5 hörnor

    4.90