Speltips Argentina - Frankrike

Bild från Bildbyrån

Världsmästarna skall koras!

Den stora dagen är här! Världsmästarna skall koras, och det står mellan två av förhandsfavoriterna, Argentina och Frankrike. Två lag som egentligen inte ställts på några större prov...hittills!

Argentina har vunnit mot Mexiko, Polen och Australien. Förlusten i premiären mot Saudiarabien lägger jag inte mycket vikt vid, just av anledningen att det var premiären. Det var egentligen först i kvartsfinalen och semifinalen som laget fick bekänna lite färg. I kvarten lyckades man med nöd och näppe ta sig förbi Nederländerna på straffar i en match som man enligt mig borde vunnit på ordinarie klocka. I semifinalen ställdes man mot ett kompakt Kroatien men lyckades spela sig till fina målchanser och vinna komfortabelt. Argentina har spelat en offensivt rolig fotboll och haft många chanser i princip varje match men effektiviteten har sviktat lite. Det har dock sett bättre och bättre ut och jag tycker Argentina har växt under turneringens gång. 

Frankrikes resa har varit ännu ”enklare” än Argentinas. I gruppen besegrade man Australien, Danmark men gick på en rejäl nit när man förlorade mot Tunisien. I slutspelet stod Polen, England och Marocko för motståndet, som alla besegrades på ordinarie tid. Frankrike har spelat lite mer säker fotboll än Argentina men har ändå skapat en hel del målchanser och varit effektiva framåt.

Argentina har växt under turneringens gång.


Matchbilden känns svår att sia om och jag tror att det kommer svänga rejält i bollinnehav. Mest självförtroende för tillfället kommer också ha mest boll. Inget av lagen är dock beroende av att ha mycket boll utan hanterar det bra även utan. Det är två målglada och offensiva lag som ställs mot varandra, Argentina har hittills gjort 12 mål i VM (i snitt 2 per match) och Frankrike 13 (i snitt 2,16 per match), och jag ser ingen anledning till att det skulle ändras här. Så fort första bollen hittar i nät så kan vi nog få se en proppen ur, och ett par mål till.

Jag håller Argentina som knappa favoriter till att lyfta pokalen, och det baserar jag på att de har trots allt visat lite mer än Frankrike och blivit bättre och bättre ju längre turneringen har pågått. Frankrike i sin tur har spelat jämnt bra över hela turneringen men ställs nu mot det tuffaste motståndet hittills.

BET365 hittar jag ett väldigt trevligt spel, BLGM + Argentina att lyfta pokalen till hela 3.75x smeten. Det hugger jag direkt och insatsen blir 5U.

Nu unnar vi Messi ett VM-guld!

Speltips till VM 2022

Kampanjer till VM finalen

BB221217 ZZ017

Betway Boost - Jobba skott på mål i VM finalen!

Fotbolls VM 2022 17 december 2022

VM FINAL: Matchen med stot M är här. Messis Argentina ställs mot Mbappes Frankrike. Det kommer bli en otroligt häftig tillställning på söndag 16:00. Vill man lugna nerverna med ... Läs mer

Kampanj till VM finalen

VM FINAL - Snabbare boostar Mbappe & Messi! 9.50 x pengarna!

Fotbolls VM 2022 17 december 2022

SÖNDAG: VM final och stormatch mellan Argentina och Frankrike. En match i matchen är den mellan Messi och Mbappe. Snabbare har dock en kampanj som gör att vi kan heja på båda ... Läs mer