Speltips Argentina - Mexiko

Bild från Bildbyrån

Revanschsuget Argentina

Saudarabien chockade nog de flesta när det gick ut och vann mot ett betydligt mer namnkunnigt Argentina. Argentina var inte så bra som de flesta hade trott inför VM, och en svit på hela 38 matcher utan förlust bröts. Inte mot Brasilien, inte mot Frankrike, Tyskland eller Spanien utan mot Saudarabien!

Jag tror dock inte man kommer deppa ihop allt för mycket utan att en ny svit kommer påbörjas redan på lördag, då Argentina ställs mot Mexico. Det kommer vara ett hungrigt och revanschsuget Argentina som kommer ut på Lusail Stadium i en match som man nästan måste vinna för att ta sig vidare till slutspelet. Mexico är inget bonkar gäng som kommer ställa ut skorna utan kommer nog bjuda upp till kamp men Argentina är numret högre.

Argentina är numret större


Argentina hade 7 skott på mål i förlustmatchen men hela 68% bollinnehav, och jag tror att vi kommer få se ett bollförande Argentina även här. Nu gäller det bara att komma till målchanser och bli mer kliniska i avsluten (något som Argentina oftast inte kämpar med) i matchen mot Mexico, så kommer man gå segrande ur kampen.

Jag tror vi kan få se en målrik tillställning med Argentinsk seger, och på BET365 hittar vi ett bra spel. Argentina att vinna + Över 1 mål i matchen till 2.00x pengarna. Detta nyper jag direkt och insatsen blir 5U. Kämpa Argentina!


Speltips till VM 2022

  • Argentina att vinna + Över 1 mål i matchen

    2.00