Speltips Argentina - Saudiarabien

Bild från Bildbyrån

Misstaget i straffområdet kommer komma

I den tidiga matchen på VMs tredje dag så drabbar Argentina och Saudarabien samman på Lusail Iconic Stadium. Arenan som tar över 80.000 åskådare skall senare i turningeringen även stå som värd för finalen, bara för er info!

Det är den troliga vinnaren av Grupp C som ställs mot den troliga jumbon, och det skall råda klasskillnad. Argentina ställer upp med världsspelare som Lionel Messi, Lautaro Martinez, Rodrigo De Paul med flera. Ett helt lag som spelar i de största ligorna i världen. Saudarabien däremot har inte alls något namnkunnigt lag utan samtliga spelare ingår i den inhemska ligan och man är inte alls van denna typ av motstånd.

Argentina ställer upp med världsspelare


Jag tror Saudarabien kommer gå in i matchen med inställningen att hålla nere siffrorna så långt det går. Ett defensivt upplägg, en så kallad parkerad buss. Argentina kommer få styra spelet lite som man vill och kommer spendera största delen av matchen på offensiv planhalva, och inte sällan i det Saudarabiska straffområdet. Ett bollskickligt Argentina kommer göra det tufft för Saudarabien att försvara sig och tillslut kommer misstagen att komma!

I dessa VM sammanhang brukar domarna vara snabba med att peka på elvameterspunkten och när jag då hittar ”Argentina att göra mål på straff” till hela 3.75x pengarna på Leovegas så kan jag inte hålla mig.

2U spelas på detta roliga spel, så jobbar vi in någon ful tackling i det Saudarabiska straffområdet!

Speltips till VM 2022